Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olajshop-nál azt írják hogy teljesen szintetikus, dobozán is az áll!
szerintem azért jobb, mint az arol 2t....
akkor bocs. am van benne valami, hogy csak fél-szintetikus... de gond nem volt vele....
scooter is csak rész szinit.
A sintetiko csak félszintetikus! Ne azt nézzétek mi van a képen...Véleményem,hogy szintetikus legyen mint pl a schooter! A castrol power 1 meg árához képest kaki...elf moto 2 xt tech,motul 710 olcsóbb...(utóbbi a legjobb)!
ÖÖÖÖ szerintem nem én voltam, ilyenre nem emlékszem.
Én Repsol Moto Sintetico 2T-t rakok bele, de talán klein mondta, hogy nem igazán megfelelő. Ezen az olajon egy krossz moci van és gyanítom, hogy akkor abba való. Azok meg pörögnek. Ebből kiindulva baj nem nagyon lehet. Nekem még nem volt.....
Amit eddig maximum mentem vele az 140km/h-volt de volt még tartalék csak elfogyott az út. Meg szar is volt az út. Jó minőségű hosszú egyenes aszfalton még nem mentem vele. Csak itthol helyben szaladgálok, szerintem a vége 160 körül lehet.De 120-nál már a menetszél húzza a bukól lefelé a fejemről nincs plexi így elég gáz.
Igen 15 évig discoztam, 7éve hangtechnikusként dolgozom. Gyakorlatilag mindenem volt már amit el lehet képzelni. Ha kíváncsi vagy MyVip Vegera Attila djklein Demecser keress rám nézz szét az albumokban.
neked mennyit megy végre a gép. ja és foglalkozol zenével? a neved miatt kérdezem. ha igen akkor mijen cuccod van?
most az enyémben is ilyen van. tényleg jó cucc.
egyépként szokták mondani hogy a robogó olaj a legjobb mert az nagyon nagy hőben is jó mert ugye a robogók pörgős kis szarok és abba kell a jó olaj.
meg nekem ezt ajánlották mondták hogy ugye a honda gyárilag repsol olajakat rak a gépekbe szóval szar cucc nem lehet ha ők ezt használják.
Én Valvoline Durablend-et használtam a sendámhoz.
Nsr-be még nem tettem de ott frankós, volt most power 1 van nálam is ezzel sincs eddig baj .
Régebben sokat használtam Sthil motorfűrész olajat.Nem volt túl olcsó de sose volt semmi baj vele.Azt is merem ajánlani ilyen szoci motorokba ebbe márt nem tenném bele.
2200 ft itt...
én ezt használom és tökéletesen bevált http://www.egumotors.hu/4390-k...
de én 3000 ért veszem
Castrol Power1 Racing 2T Full Syntetic, minden motoromhoz ezt használtam eddig. 2500-2800Ft/liter attól függ a boltos srác honnan tudja beszerezni.
és az mennyi pénz? ja más is ossza meg mit használ. minél többen annál jobb
259s= 25ös
Folyamatosan Repsol Schooter 2T vel használva (fullsint),259s tuareg 25000km et futott...és még mindig megy más tulajnál,azóta én minden motoromat ezzel használom ! Tudom most mindenki jön azzal,hogy dehát benne van a nevébe hogy az robogó olaj....
na hogy legyen valami téma : 2-T olajbol mi lenne a legjobb a gépezetnek? odaszeretnék erre nagyon figyelni mer szereztem egy garantáltan 8600 kilómétert futott blokkot ami bontatlan és nemszeretnél hogy a nem megfelelő olaj miatt elkopjon idő elött. nos ki a leg okosabb e téren és ki tudná alátámasztani amit mond?
én minél vékonyabbat tennék bele, hogy a gyorsuláson nyerjek, mert 160-at nem motorozhat az ember tartósan egy egyhengeres 2t-vel. egyszerűen pár percnél tovább nem érdemes magas(10000 körüli) fordulaton tartani egy ilyen blokkot, mert nagyon fölhevül és hajtókar is hatalmas terhelést kap. akkor inkább hamarabb érd el a 100-ast. tehát végy egy 0.30-0.35-ös membránt a véleményem szerint.

ez az én álláspontom. már most leírom, hogy nem volt célom bárkit is megbántani.
Durva közelítéssel túl puhával felül nem foig menni)hamar blebeg) túl keménynel meg alul.
Fogalmam sincs milyen lap az ideális rá.
Erősen függ a konfiguráció többi elemétől.
Én a helyedben elkezdeném bújni a külföldi NSR-es oldalakat, ahol értelmesebb cikkek vannak, és keresnék az én motoromneak megfelelőhöz valót.
bármikor...
szia nem igazán értelek téged meg a hozzád hasonló embereket hogy teljesítményt akartok de rákölteni és hogy többet fogyaszt hát ez nekem magas haver szerintem járj babettával
Mikor kereshetlek telefonon?
szia van egy vatta új állapotú vas hüvelyes 165 ös polini hengerem hengerfejel dugóval kompletten eladóba ha érdekel egyszer volt indítva kipróbálásra szinte új 06304178560 ezen keres ha érdekel....