Hali!
Szerintem nem igazából a mi olajunk ez a REPSOL SINTETIKO 2T
én is megsz.....tam, mert az volt írva hogy 100% szinteikus hát persze
itt a cimke. Ez mindent elárul.:
Hali!
Hát muszáj kibírnia, mert ha nem akkor szó szerint mondom szarral meszeltek. (de még 1000 km se azt jelenti, hogy uccu neki csak óvatosan) a bemelegítésre figyelj!
Tapasztalatból mondom.
Bocs a csúnya kifejezésért!
Első körben szokták azzal kezdeni a járatást, hogy egy órára feldobják ketyegni a vasat. Csak alapjáraton. Utána olyat kellene játszani, hogy minél korábban felvált az ember. Ezt a kímélő üzemmódot olyan 1000km-ig kellene tartani. Ha csak 500ig kibírod, már az is jó.:)
Szia!
Kész vagyok a dugó cserével. A poén ugyan olyan hangja van . Telljesítményben észre lehet venni, hogy új dugattyú van benne bár még csak finoman kóstolgatom.
Megnéztem amit mondtál a felső tűgörgő teljesen trabil meg sem lehet moccantani hiába tekegetem mozhatom. Az alsó picit megmoccan de nagyon minimálisan talán tized miniméret. Létezhet hogy ennek a pici mozgásnak ekkora hangja van? Meg mennyi az esélye, hogy veszek egy másik blokkot és ép ugyan ott ugyan annyira van elkopva? Mert csere után gyakorlatilag semmi különbség nincs a hangjában. Pontosan ugyan úgy ugyan olyan hangerővel berreg. Totál szívás!
Meg lenne egy olyan...xD hogy... :D:D Ha esetleg. .nem találnám meg a forgalmimat ? :D Van am... a házba valaholl.... :D csak nemtalálom, azt csak németben lehet csináltatni? vagy magyarba is lehetséges ? :S
Nincs valakinek elfekvöben balos első lábtartó konzollal,fék és kuplungkar + indexrelé amit eladna nekem ?125ös nsr-hez.
Lehetőleg egy embertől kellene a posta költség miatt.
hord93@freemail.hu
Sziasztok, szeretnék érdeklődni, mertnem értek hozzá, és érdekelne, hogy ha esetleg elszánnám magam... és lenne sok pénzem, lelehetne vizsgáztatni a motoromat ? Egy Német forgalmim van csak, meg az adásvételi, valaki segítsen már, hogy valahogy lehetséges a lepapiroztatása ? és ha igen sacper kb.. mennyibe fájna ?
Szerintem nem igazából a mi olajunk ez a REPSOL SINTETIKO 2T
én is megsz.....tam, mert az volt írva hogy 100% szinteikus hát persze
itt a cimke. Ez mindent elárul.: