Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Szerintem nem igazából a mi olajunk ez a REPSOL SINTETIKO 2T
én is megsz.....tam, mert az volt írva hogy 100% szinteikus hát persze
itt a cimke. Ez mindent elárul.:
Hali!
Hát muszáj kibírnia, mert ha nem akkor szó szerint mondom szarral meszeltek. (de még 1000 km se azt jelenti, hogy uccu neki csak óvatosan) a bemelegítésre figyelj!
Tapasztalatból mondom.
Bocs a csúnya kifejezésért!
Első körben szokták azzal kezdeni a járatást, hogy egy órára feldobják ketyegni a vasat. Csak alapjáraton. Utána olyat kellene játszani, hogy minél korábban felvált az ember. Ezt a kímélő üzemmódot olyan 1000km-ig kellene tartani. Ha csak 500ig kibírod, már az is jó.:)
Meddig kell egy új dugót bejáratni nicasilos hengerben?
Nekem kellet. :) Köszi szépen
én 10w olajat raktam bele repsolt
már voltak akik 15w raktak bele azzal kicsit keményebb lessz
száranként 2,6 dl kell bele
már nemtudom kinek kellett megmérni a karburátor légszürő felöli oldalát
megmértem 41,6mm a cső és 44mm a pereme
Bocs a helyesírásért!
Szia!
Kész vagyok a dugó cserével. A poén ugyan olyan hangja van . Telljesítményben észre lehet venni, hogy új dugattyú van benne bár még csak finoman kóstolgatom.
Megnéztem amit mondtál a felső tűgörgő teljesen trabil meg sem lehet moccantani hiába tekegetem mozhatom. Az alsó picit megmoccan de nagyon minimálisan talán tized miniméret. Létezhet hogy ennek a pici mozgásnak ekkora hangja van? Meg mennyi az esélye, hogy veszek egy másik blokkot és ép ugyan ott ugyan annyira van elkopva? Mert csere után gyakorlatilag semmi különbség nincs a hangjában. Pontosan ugyan úgy ugyan olyan hangerővel berreg. Totál szívás!
jah, az lemaradt, hogy nem tudom, hogy ez-e a legjobb, de nekem ez vált be. vagyis még nem sült meg a dugóm.
Repsol Moto Sintetico 2T
Menyit kérsz érte?

ÜDV
szia. indexrellém az van ha érdekel.
ja és még az is érdekelne hogy pontosan mijen 2T olaj volna a legjobb bele. ki mit használ?
sziasztok. megtudná mondani valaki hogy mennyi olaj kell az első teleszkópba és hogy mi lenne jó bele?
a modern motorok csapszegeit kézzel könynen ki-be leeht cincálni.
Viszint lötyögnik nem szabad.
próbáld le ahogy mondtam.
Meg lenne egy olyan...xD hogy... :D:D Ha esetleg. .nem találnám meg a forgalmimat ? :D Van am... a házba valaholl.... :D csak nemtalálom, azt csak németben lehet csináltatni? vagy magyarba is lehetséges ? :S
Nincs valakinek elfekvöben balos első lábtartó konzollal,fék és kuplungkar + indexrelé amit eladna nekem ?125ös nsr-hez.
Lehetőleg egy embertől kellene a posta költség miatt.
hord93@freemail.hu
Nah, akkor ha megkérdhetllek, magyarázd el nekem hogy, egészen pontosan, ez hogyis zajlana :) Ha megkérhetlek :)
szlovák papirra kell tenni.
ennyiért teszek autot papirra...
Ezt hogy érted, mit tudsz ? :) Ha elszánom magam.. a távolság nem akadály :):)
Hali!
Ha segít talán itt megtudhatod.:
itt:
Sok sikert.
wazze ha nem laknál olyan messze elintézném neked
Sziasztok, szeretnék érdeklődni, mertnem értek hozzá, és érdekelne, hogy ha esetleg elszánnám magam... és lenne sok pénzem, lelehetne vizsgáztatni a motoromat ? Egy Német forgalmim van csak, meg az adásvételi, valaki segítsen már, hogy valahogy lehetséges a lepapiroztatása ? és ha igen sacper kb.. mennyibe fájna ?