Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az igen dúrvaa
azt valaki faszán kivagdosta gondolván így jobban hűtt.
Köszi az infót!

A képen látható, volt benne és csodálkozakk, hogy a gázadással nem csak a kipufogóból áramlott anyag, hanem a hűtőből is
Milyen festék? Mennyi volt?
Enyémet is le kellene, mert jön le a gyári sárga szín néhol...
ez így a fasza.
mikor szétszedtem énis csak lestem hogy miért ennyi lyuk van csak rajta de aztán vettem gyári tömítést és ugyan az volt.
de hogy hogyan kell felrakni arra már nem emlékszem de mintha így lenne asszem. de arra nem emlékszem tisztán.
Sziasztok!

Mellékeltem egy képet, amin a hengerfej tömítés látható, de számomra elég kevés ennyi lyuk elég egyáltalán? vagy ehhez való? Valaki tud valami magyarázatot adni?
Lapjával, hogy álljon a tömítés? mert nem mindegy melyik oldal van a henger illettve hengerfej felől :/
Sziasztok! ha valakit érdekel nsr 125 hengerszett dugóval powerrel zégerrel hengerfejjel ...stb jó állapotban az szóljon. Tel:06309145539
ár :35000ftFix
hali srácok.
nem tudjátok hogy lehet kiégetni a kipuffot úgy hogy a gyapot ne nagyon égjen ki belőle? max csak kicsit.
én úgy gondoltam hogy majd nyomatom bele a levegőt a dob felöli oldalról így a lángok az ellenkező irányba mennek majd és nem égetik a gyapotot szerintem
szerintetek?
Hát ez a véleményem nekem is.eddig semmi problémám nem volt a vashengeresekkel,pedig volt már kettő is.de persze ha szarul van felfurva meg összerakva akkor tuti szar.
nekem vashengeres, a vizhöfük közepéig nemisgen megy el és megy 160at simán, nem hinném h annyira szar
nem tudom mi ez ?ird meg
2,7 deci száranként
Sziasztok . Van egy honda ns 125r-em és teleszkóp szimeringeket cserélek benne. Nem tudjátok hogy mennyi olajat töltsek a teló szárba? (első villa) előre is köszönöm a segítséget .
ha nagyon lötyög akkor annak annyi de egy próbát meg érrrrrrrrrrrrrrrrr...
ossztom a véleményed haver,a nikacilos henger hőre működik gyerekek és miért nincs nsr re gyárilag vas henger ha az olyan jó ez a másik,de elmondom hogy mentem vas hengeresel és elég gyenge az ja be melegszik!
menyiért tudsz vas hüvejt bele vagy is menyiért csinálják meg?
bár a nikacilos az igazi...csere érdekel?
Szerintetek ha lötyög a kormányom, lehet húzni a csapágyon vagy csere?
mér lenne?
akkor az már ojan lessz mint egy mz
de lehet fúrni,ez hülyeség!
Nem egyet fúrattam már fel,csak kell bele egy vas persely.
unatkoztam vettem egy féknyeregfestéket és festegettem...
unatkoztam vettem a egy féknyeregfestéket és lefestettem...
ledes indexhez a kék 2 csatos kell de az úgy sipol az a relé nekem tetszik de sokakat megbolondít:D
igen de cssak akkor éri meg ha a hengerben a nikacilréteg jó ha bevan húzva akkor nem lesz a legjobb foralni fogja a vizet.
hengered bevan húzva vagy csak dugózni kell?
de lehet hónoltatni
akkor még nem károsodik