Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeasztok. a gyujtás felöl olajba kell hogy legyen a gyujtás? köszi a válaszokat elöre is
Szia!
Nem sajnos az nincs, esetleg valami más? Vagy mondj rá egy árat ha nincs szükséged rá és megveszem.
Én arra gondolok, ami a lengőkaron van, a hosszú. Van olyanod?

Tamás
http://sportmotor.hu/motoros_v...
valami vélemény jó lett?
pontozzatok:D
hát már megoldottam.
nyakonöntöttem fél liter benzinnel jól megráztam meggyújtottam egy darabig fújtam hogy begyulladjon de aztán faszán belobbant és egy kicsit a hajam is bánta de nem látszik szerencsére
aztán durrogtattam jó párat végül begyulladt égett egy jó órát aztán lepucoltam lefestettem és már fent is van.
a hangja pedig csodálatos
van sok módja az biztos
van aki benzint önt bele de ne sokat mer akkor robban
amit te kigondoltál az jónak hangzik
levegőt mindenkép kell neki befújni
de ha még nem sok benne a kox akkor inkább hagyd ugy ahogy van
Szia!
Ha a blokkon lévőre gondolsz ami a lánckerék előt van abból van kettő! Holnap reggel küldöm is! djklein@index.hu - ide írjd le a címedet.
nem poénkodtam.... viszont bemérem neked szívesen megy-e 170-et hitelesített műszerrel "játékon kívül" szívesen csak kérni kell
Helló

Van egy lehúzóm, még neked is adom :)
Cserébe nincs elfekvőben egy láncvédőd?
sziasztok
nem tud valaki macskalámpás nsr-be első lámpát?
Én tudok adni ha eljössz érte!
vettél blokkot? mert akkor én eladom másnak.
Bocs a helyesírásért, csak tiszta ideg vagyok emiatt a sz@r lendkerék miatt, itt áll a motor és nem tudom használni.
Sziasztok!
Kölcsön tudna valaki adni nekem 1 napra egy lendkerék lehúzót?
Vettem egy új blokkot és a benne lévő lendkerék fél centivel kisebb mint a régi blokkomon lévő így nem megy bele a gyújtás álló része. Ki kellene cserélnem a két lendkereket, de sajnos lehúzóm nincs hozzá, pont ezt akartam elkerülni ezért vettem meg lendkerékkel együtt a másik blokkot de ezt nem is gondoltam hogy két különböző gyújtás lézetik.
Nem leszek hálátlan kifizetem a külcsönzést vagy adok valamilyen alkatrészt a szivességért cserébe.
15 perces munkáért nem akarok kiadni 5-6E Ft kp-t.
velem ne poénkodjál! nekem tényleg annyit megy, be mérte nem egy ember, b_ricsi is például, és nekem majdnem 300ezer ft ráfordításba ba és 3 év folyamatos szerelésbe került hogy így menjen, és most lesz végleges, pont mire eladom.......
Uraim!
Nem acélpersely, hanem gömbgrafitos öntöttvas.
Van egy ára.....
Hőre működik az pontosan mit jelent?
Más a hőleadása és más illesztés is kell azért van pár különbség de az hogy "mz lenne utánna".... nekem is acélperselyes volt és vitte a 145-öt úgy is jó jó tudom ez kevés mert itt mindenkinek 170-et megy 2-esbe és 5 liter benzint termel 100-on
igen? a vaspersely gyenge? vasperselyes hengerem van, prox dugóval, és perselyezésnél kicsit át lettek alakítva a felömlők és 3x úgy megy mint gyári nikasillal, a vaspersely ugyan azt tudja mint a nikasilos, csak vasperselynél nemcsak a dugó hanem a henger is kopik. és ennyi a különbség a vas és a nikasilos henger között. de nem lesz 10 Le-vel gyengébb, se nem lesz MZ. 2hetente jövök fel olvasgatni a fórumot, és itt az okosok állandóan osztják a hülyeséget, a többi meg helyesel rá................................
Hello!
Aki érdeklődött az eladó nsr-emmel kapcsolatban,és talán nem válaszoltam annak bocs de már elvitték.
http://www.baro-ker.hu/product...
itt van több szinbe....
2500 vaterán de már nincs(MOTUL)
Ha megnézed akkor a lyukak mérete nem egyforma és nem is szimetrikius,így csak egyféleképpen megy rá.