Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Az lenne a kérdésem ,hogy a gyári kerékméret hátul ugye 130/70-18 ,és én néztem egy 130/70-17 M/C 62H TL,szóval ez jó rá?Vagy csak 18-as jó?
szerintem nem a vezeték lesz... ugyan eza gondom , és nekem akkor indul és megy normálisan ha az elektronika felső részét megnyomom! én is a kábelre gondoltam az elején...
hú, 6000ért nagyon érdekelne! merrefele tudnánk megejteni az átvételt, vagy posta... ? mailcímem: pckam [kukac] freemail [pont] hu
(nem ez a valós de ez továbbítja a létező címemre (spamok miatt) várom mielöbb elöbbi válaszod...
köszi a segítséget igaz 1 hónappal ezelött is csinálta ezt akkor átnéztünk minden vezetéket és jó volt de lehet tényleg az lesz hiba valami vezeték utánnajárunk mert ez így nem állapot...
sziasztok! segítség kellene! fogtam 1 kátyút nem olyan rég és azota nem vmi megbizható az első futóművem. felujitásban segíteni tudna vki? esetleg alkatrész szerzés( teleszkó szimering, kerékcsapágy, kormáncsapágy+ami kellhet hozzá)?
szeva feri! én is hasonlo képpen jártam. néha csinált oylat h beindul és megy. de vmikor nem indul és ha be is indul ketyeg kicsit és leáll, aztán nem indul be ujra. nekem egy vezeték okozta a hibát ami a váz mellett lévő elektronikai dobozba futott be. azt meg kellett mozgatnom ilyenkor és ujra jo volt. mára orvosoltuk a hibát.:D
Akinek svájci macskalámpás honda nsr je van írjon léci! Lenne néhány kérdésem :D Kössz előre is :D
Sziasztok!

Keresek jó állapotban levő NSR 125-öst 50-es papírral, lehetőleg Budapesten vagy környékén. (balka@vipmail.hu)
Hello,nekem van egy elfekvőben JC20-hoz. ár 6000ft.
nemcsak a tied megy 120 at az enyim pl olaszbol hozták be 89 es de a powerem müködik... érezhető de segiteni sajna nem tudok
sziasztok segítség kéne!
most elakartam gurulni menni és nem volt szikrám nem indult rá 2-3 percre meg volt szikra tudom mert másik gyertyával megnéztem.
namondom jó oké fasza megyek egy karikát aha meg a .......... mentem dúrván 1,5 km ert és leált tolhattam haza természetesen probálgattam indítgatni de semmi hazaérek betolom a kapun és lám megint működit de én teljesen ideg vagyok xd nem tudok rájönni h mi lehet vezetékek tuti h nem..

kérlek titeket 1, 2 jó ötletet
skacok, van valakinek elektronikája eladó? nem power, hanem aminek az alján vannak acsatlakozók (választ írj mert nem tudok mindig forumot olvasni/követni)
Helo mindenki!
Olyan problémám lenne hogy svájci nsr em nem megy csak 120 at, haverom ment egy kört szerinte a power nemnyit, lehet benne valami mert én se érzek semmit mikor kipörgi a 7000 et. 120 at megy. Indításkor nem is mindíg zizeg. Mi lehet a baj? Hozzá merjek nyúlni teljes szakértelem nélkül? Valami tanács?
Helló!
valakinek nincsen-e JC20-hoz plexi?
Ha van akkor értesítsen, előre is kösz
Nem az enyém, JC20E jelű blokk van benne és dupla körlámpás.
pontosan mijen motorod van? 20-as vagy 22-es?
és mikori évjárat
Oké, addig is köszönöm!
Szia!
Azon mit értesz,hogy "darabokban"?
Mert azt látom,hogy az idomok nincsenek rajta,de motorikusan milyen ki lehet probálni vagy teljesen szétszeted?
én most azér nem akarom széthúzni a blokkot hogy megmérjem
de akinek van bontott motorja az biztos meg tudja mondani
Kétféle méretű hajtókart találtam hozzá.
http://robogotuning.hu/spd/031...
Ez az aminek 22 mm-es az alsó csapja

http://robogotuning.hu/spd/062...
Ennek pedig 24 mm-es az alsó csapja de 4 mm hosszabb
A főtengelyre gondolok igen.
Az kellene nekem hogy milyen távolságra van a főtengely közepétől az alsó csapszegfurat közepe.
főtengelyre gondolsz?
vagyis azt akarod tudni hogy mijen méretü a gyári főtengely?
Nincs képem sajnos.
Akkor máshogy kérdezem, van valakinek olyan kiszerelt forgattyús tengelye aminek a forgattyúcsapja 22 mm átmérőjű?
tü azt nemtudom hol van az enyémbe
szerintem ha alurol a 2. vagy 3. vágásba rakod a lemezt akkor ugy jó lessz
a te motorodon jobb oldalon a karburátoron van 2 csavar
a kissebbiket tekergesd mer azzal tudod álítani mennyi benzint és levegőt kapjon
hangjábol lehet megálapítani mi kell neki
Már ezen is túl vagyok. Légszűrő és a karbi is kitakarítva. A fúvókák gyári méretűek nem lettek kicserélve. A tű nektek milyen pozícióban van? Ja azt elfelejtettem hogy az újabb 22-es szériáról van szó. Ebben 5 vagy 6 rovátkás tű van pontosan nem emlékszem.