Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

remélem meg javult már a kis nsr-ed de ha van kéznél egy másik trafó akkor azt is kipróbálhatnád hogy azzal is ezt csinálja.
az Ádám már csak ilyen kis kötekedős típus
helo mindenki kellene nekem honda nsr 125 r 91 es évjárathoz balos visszapattanó tükör ha valaki tud írjon válaszotok köszönöm
de én igen
Nem poénból irtam!
Nem poénból irtam!
mégtöbb idomot rá
Igen, ebben én is biztos voltam, hogy nem ez a probléma!
Fogok feltenni egy videót, hogy mit is csinál a motor.
Nálad szerintem más a probléma!
Oké rendben nem az idom miatt csinálta,de akkor mitől?
A kompreszió 9.2-tő azzal sincs gond!
Ez egy kicsit vicces :D ugyanis szereltük a hondát, mentünk vele idom nélkül - szar.
utána visszatettük az idomokat mert ettől függetlenül még lehet vele járni - ugyanúgy szar.
akkor most mi van? :D az idomnak mi köze lenne hozzá...
Már vagy a 20. új gyertyát vettük meg a Honda boltban. :)
A szervizből hazafelé sem birtam 6100-z főlé nyomni 6.-ban,otthon idomok vissza és megy mint az örült.
Én nem a fej idomokról beszéltem hanem az oldalsókról!
De ha nincs köze hozzá akkor mitől javult meg?
Nem lett javitva semmi!
Öngyógyitás kizárva!/Poénok megelőzése érdekében/
énnekem akkor szokott megálni 6000-nél a mutató ha szembeszélvan
hátszélbe megy simán néha még többet is mint kellene
majd valamikor kipróbálom idommal meg nélküle is hogy mit mutat
Múlt hónapban probáltam kihúzatni,de nem sikerült mert 5.-6-ban visszaesett a fordulat-sebesség.
Most voltam otthon egy hétig egyből szerviz a kompresszió tökéletes 9,2.
Az oldal idomok nem voltak rajta és az istenért sem lehetett húzni neki a fordulat beállt/vissza eset/ 6100-ra.
Rádobtam az oldal idomokat és láss csodát semmi gond vele 6.-ban is simán gyorsul nem esik vissza a fordulat sem.
Akkor ezek szerint csak van valami köze hozzá!
gyertya csere is ajánlott
de nem a szekrény ajjábol hanem a boltbol kell venni mer az is sokat számítt
mit befojásol az idom?
énnekem is volt mikor idom nélkül jártam 2 hónapig de nem vettem észre semmit a gyorsulásonn viszont a túracsizmám kicsit olajos lett
az f-es motoron sincsen idom mégis megy mint a szél
Szia!
Bocsi,hogy csak most irok de idáig nem voltam nett.közelben.
Nekem sincs már problémám a Malackával!
Valószinüleg az volt a gond,hogy nem volt rajta az oldal idomok mert vissza tettem őket és megy mint az állom 5.-6-ban is húz piszkosul!
Napokig húztam neki és tényleg semmi fordulat-sebesség vissza esés nem történt !
GPS-szerint 153 km volt a max sebesség igaz szar úton!
vesszetek össze ki a legnagyobb szerelő
hát több mint tuti nem, lévén hogy az utolsó csavarig nem egy motort legóztam már össze néha a tulaj után egy tanács(tapasztalat): mindig a legegyszerűbb legbanálisabb hiba okozza a bajt nem szabad túlbonyolítani semmit kezdjétek az elejéről átnézni az egészet lehet valamin átsiklotattok
vedd le a hűtősapkát kupakját (nsren nem tudom hogy van e ?) ha van akkor töltsd fel fullra de tényleg kicsordulásig majd indítsd el és túráztasd a motort, közben nézd hogy jönnek e a bubik a hűtőből !

nézd meg a vízcsoveker hogy üzemi hőfokon milyen kemények !
lehet, hogy több mindent megcsináltunk / megnéztünk már rajta mint amit te tudnál :) azért írtam ide, mert már nincs több ötletünk, hogy mi lehet a baja. nem tudom te hogy vagy vele, de egy szerelő sztem túlságosan is költséges lenne.. :)
Vidd el egy szerelőhöz akkor aki ért hozzá ha ennyire nem megy az otthoni "barkács"
amikor csapágy és szimering csere lett, gyári tömítés volt mindenhol, szerencsére úgy jött szét a blokk h a tömítésnek nem lett baja, a tömítés az egyik blokkfélen maradt, a másik felét megkentük vékonyan piros ragaccsal.
kösz de már csináltattam egyedid most voltam rárakatni a motormatricak.hu...
hali.. ha érdekell itt találsz a vasadra nsr matricát: http://www.decalshop.hu/termek...