Ez egy kicsit vicces :D ugyanis szereltük a hondát, mentünk vele idom nélkül - szar.
utána visszatettük az idomokat mert ettől függetlenül még lehet vele járni - ugyanúgy szar.
akkor most mi van? :D az idomnak mi köze lenne hozzá...
A szervizből hazafelé sem birtam 6100-z főlé nyomni 6.-ban,otthon idomok vissza és megy mint az örült.
Én nem a fej idomokról beszéltem hanem az oldalsókról!
De ha nincs köze hozzá akkor mitől javult meg?
Nem lett javitva semmi!
Öngyógyitás kizárva!/Poénok megelőzése érdekében/
énnekem akkor szokott megálni 6000-nél a mutató ha szembeszélvan
hátszélbe megy simán néha még többet is mint kellene
majd valamikor kipróbálom idommal meg nélküle is hogy mit mutat
Múlt hónapban probáltam kihúzatni,de nem sikerült mert 5.-6-ban visszaesett a fordulat-sebesség.
Most voltam otthon egy hétig egyből szerviz a kompresszió tökéletes 9,2.
Az oldal idomok nem voltak rajta és az istenért sem lehetett húzni neki a fordulat beállt/vissza eset/ 6100-ra.
Rádobtam az oldal idomokat és láss csodát semmi gond vele 6.-ban is simán gyorsul nem esik vissza a fordulat sem.
Akkor ezek szerint csak van valami köze hozzá!
mit befojásol az idom?
énnekem is volt mikor idom nélkül jártam 2 hónapig de nem vettem észre semmit a gyorsulásonn viszont a túracsizmám kicsit olajos lett
az f-es motoron sincsen idom mégis megy mint a szél
Szia!
Bocsi,hogy csak most irok de idáig nem voltam nett.közelben.
Nekem sincs már problémám a Malackával!
Valószinüleg az volt a gond,hogy nem volt rajta az oldal idomok mert vissza tettem őket és megy mint az állom 5.-6-ban is húz piszkosul!
Napokig húztam neki és tényleg semmi fordulat-sebesség vissza esés nem történt !
GPS-szerint 153 km volt a max sebesség igaz szar úton!
hát több mint tuti nem, lévén hogy az utolsó csavarig nem egy motort legóztam már össze néha a tulaj után egy tanács(tapasztalat): mindig a legegyszerűbb legbanálisabb hiba okozza a bajt nem szabad túlbonyolítani semmit kezdjétek az elejéről átnézni az egészet lehet valamin átsiklotattok
vedd le a hűtősapkát kupakját (nsren nem tudom hogy van e ?) ha van akkor töltsd fel fullra de tényleg kicsordulásig majd indítsd el és túráztasd a motort, közben nézd hogy jönnek e a bubik a hűtőből !
nézd meg a vízcsoveker hogy üzemi hőfokon milyen kemények !
lehet, hogy több mindent megcsináltunk / megnéztünk már rajta mint amit te tudnál :) azért írtam ide, mert már nincs több ötletünk, hogy mi lehet a baja. nem tudom te hogy vagy vele, de egy szerelő sztem túlságosan is költséges lenne.. :)
amikor csapágy és szimering csere lett, gyári tömítés volt mindenhol, szerencsére úgy jött szét a blokk h a tömítésnek nem lett baja, a tömítés az egyik blokkfélen maradt, a másik felét megkentük vékonyan piros ragaccsal.
Fogok feltenni egy videót, hogy mit is csinál a motor.
Oké rendben nem az idom miatt csinálta,de akkor mitől?
A kompreszió 9.2-tő azzal sincs gond!
utána visszatettük az idomokat mert ettől függetlenül még lehet vele járni - ugyanúgy szar.
akkor most mi van? :D az idomnak mi köze lenne hozzá...
Én nem a fej idomokról beszéltem hanem az oldalsókról!
De ha nincs köze hozzá akkor mitől javult meg?
Nem lett javitva semmi!
Öngyógyitás kizárva!/Poénok megelőzése érdekében/
hátszélbe megy simán néha még többet is mint kellene
majd valamikor kipróbálom idommal meg nélküle is hogy mit mutat
Most voltam otthon egy hétig egyből szerviz a kompresszió tökéletes 9,2.
Az oldal idomok nem voltak rajta és az istenért sem lehetett húzni neki a fordulat beállt/vissza eset/ 6100-ra.
Rádobtam az oldal idomokat és láss csodát semmi gond vele 6.-ban is simán gyorsul nem esik vissza a fordulat sem.
Akkor ezek szerint csak van valami köze hozzá!
de nem a szekrény ajjábol hanem a boltbol kell venni mer az is sokat számítt
énnekem is volt mikor idom nélkül jártam 2 hónapig de nem vettem észre semmit a gyorsulásonn viszont a túracsizmám kicsit olajos lett
az f-es motoron sincsen idom mégis megy mint a szél
Bocsi,hogy csak most irok de idáig nem voltam nett.közelben.
Nekem sincs már problémám a Malackával!
Valószinüleg az volt a gond,hogy nem volt rajta az oldal idomok mert vissza tettem őket és megy mint az állom 5.-6-ban is húz piszkosul!
Napokig húztam neki és tényleg semmi fordulat-sebesség vissza esés nem történt !
GPS-szerint 153 km volt a max sebesség igaz szar úton!
nézd meg a vízcsoveker hogy üzemi hőfokon milyen kemények !