Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ja. a térdemmel faszán megmentettem.
áá ilyeneket nem rakok rá max bukógombát de azt meg nem nagyon lehet rá kapni.
hát mentme szépen max 30-40 el tesco parkolóban jött a kanyar faszán fékeztem vettem a kanyart nem sokkal máskor is simán bevetem ennyivel aztán egyszer csak kicsúszott az eleje aztán már csak azt vettem észre hogy fekszünk az úton.
Átlagosan mind2-ről hasonlókat lehet elmondani. Én lassan 1 év és 6000 km alatt első gumit cseréltem rajta. Fogyasztás csuklófüggő, nekem 4-5 liter közöt jön ki. Melóba 110-120 között járok és 4,9-5,1-re jött ki. Kényelem... megtanulsz rajta ülni aztán nincs gáz.
1 baja van, amit nem értek, hogy hiába tankolom meg, egy idő után mindig eltűnik a tankból.
Csak fullszintetikus olajat használj! Én Agip Speed 2T rakok bele, illetve Repsol Moto Competition-t. Gyerta NGK BR9ECS.
ijenkor jó hogy nincsen rajta idom
tegyél rá valami bukócsövet
amugy mér estél el?
csak a lámpabúrán de azt kijavíttom fél óra alatt.
friss festés is megsérült?
a budös kurva élet.
összetörtem a mocim.
a tesco parkolóban. 20 al mentem akkorát hasaltam, de szerencsére a lábammal megfogtam így nem sok baja van.
eltört a bal oldali lábtartó meg a bal tökörtartó konzol.
néztem a videót
valami karburálási gondja van azért nem pörög fel
a füstöt nemtudom mi okozza
nézd meg a gyertyát hogy mijen aztán
mennyél vele ha tudsz néhány km-t aztán egyből álícsdle és nézd meg a gyertyát
csinálj róla egy képet akkor lehet hogy többet tudunk mondani
régi de megbizható gép ha rendszeresen karba van tartva
előnyei: sokáig megy hiba nélkül, elég kényelmes hosszu távon is, keveset fogyaszt 4-5 liter
hátrányai: futóműve nem valami profi de azért jól működik csak szerintem az eleje elég puha meg zörög benne valami de nemcsak az enyémbe
nem ojan erős mint a hasonló kategóriáju olasz társai de csak néhány lóerővel
kopóalkatrész van elég sok internetes boltba meg robogós boltba
de a márkaboltba minden van ami kell
meg van elég sok bontott alkatrész is
ha már egyszer megcsináltad a motor kreszt akkor simán kell menni az autónak is mer szerintem az könnyebb
én repsol moto competiciont szoktam rakni bele
jó az isolator gyertya csak nem japán hanem szoci motorokba
Sziasztok.
Szeretném a véleményeteket kikérni NSR-ről mi a tapasztalatotok vele miért érdemes megvenni hátrányai, előnyei és alkatrészt hol lehet hozzá venni. Azért kérem a véleményeteket mert lehet ilyen motor lesz a következő kiszemelt. Ha lehet a körlámpás modellről kérnék infókat inkább nem a macskalámpásról.
Előre is köszönöm.
Bukosisak
nekem a 2első gyári fényszóró kellen.ha valaki tud ilyet,jelezzen légyszives!
én magneti marelli gyertyát raktam bele, Isolatorral vettem de az a legrosszabb gyertya
Sziasztok!1 kérdésem lenne hozzátok: Ti milyen szintetikus olajat raktok az NSR-be? Gondolom Aral 2T-t nem:D Repsol vagy Castrol TT?
Sziasztok!
Feltettem a videót a motorról, hogy miről is beszéltem!
A címe: Honda NSR 125 !FÓRUM!
Köszi az eddigi segítségeket.
megvan a kresz vizsgám
1 hibapontom lett
aha. értem.
jólvan. majd megdumáljuk.
táp-on lakok ami 50 km tőletek
mostanába nemnagyon van időm motorozni mer sokat dógozok ráadásul hétvégén is
de majd szólok hogyha hosszabb távu motorozást tervezek nemcsak győrbe vagy a második faluba
jaj tényleg. holnap kresz vizsga autóból
halod főnök. merre is laksz te?
ha jól emlékszem itt a közelemben.
nem megyünk el egyszer mostanában gurulni eggyet?
én már halálra unom magam hogy itt a városban motorozgatok mert unatkozom.
már jó lenne elmenni valamerre. nem messzire csak kerülni eggyet.
meg kíváncsi is vagyok a gépedre.
még nem sajnos, de már egyszer próbáltuk másikkal, sőt másik CDI dobozzal is :( de ugyan az
elérhetőségem realkeb@gmail.com
bocs tegnap nem voltam gép közelbe meg haza se jutottam h megnézzem a tükröt de tesómmal megnézettem a jobb sérült a bal az jó,annyi hogy a műanyag egy picit karcos
viszont most jövő hétig nem tudok intézkedni mert külföldre utazom az egyik haveromhoz és csak valamikor hét elején jövök vissza
egyébként miskolci vagyok a tükör is ott van, ha érdekel megbeszéljük a továbbiakat, valahogy eljuttatom hozzád csak nem tudom h postán vagy futárral érdemes az ilyet intézni
ebay.de tele van tükörel kb 25 euró lehet párban.