na ja. a térdemmel faszán megmentettem.
áá ilyeneket nem rakok rá max bukógombát de azt meg nem nagyon lehet rá kapni.
hát mentme szépen max 30-40 el tesco parkolóban jött a kanyar faszán fékeztem vettem a kanyart nem sokkal máskor is simán bevetem ennyivel aztán egyszer csak kicsúszott az eleje aztán már csak azt vettem észre hogy fekszünk az úton.
Átlagosan mind2-ről hasonlókat lehet elmondani. Én lassan 1 év és 6000 km alatt első gumit cseréltem rajta. Fogyasztás csuklófüggő, nekem 4-5 liter közöt jön ki. Melóba 110-120 között járok és 4,9-5,1-re jött ki. Kényelem... megtanulsz rajta ülni aztán nincs gáz.
1 baja van, amit nem értek, hogy hiába tankolom meg, egy idő után mindig eltűnik a tankból.
a budös kurva élet.
összetörtem a mocim.
a tesco parkolóban. 20 al mentem akkorát hasaltam, de szerencsére a lábammal megfogtam így nem sok baja van.
eltört a bal oldali lábtartó meg a bal tökörtartó konzol.
néztem a videót
valami karburálási gondja van azért nem pörög fel
a füstöt nemtudom mi okozza
nézd meg a gyertyát hogy mijen aztán
mennyél vele ha tudsz néhány km-t aztán egyből álícsdle és nézd meg a gyertyát
csinálj róla egy képet akkor lehet hogy többet tudunk mondani
régi de megbizható gép ha rendszeresen karba van tartva
előnyei: sokáig megy hiba nélkül, elég kényelmes hosszu távon is, keveset fogyaszt 4-5 liter
hátrányai: futóműve nem valami profi de azért jól működik csak szerintem az eleje elég puha meg zörög benne valami de nemcsak az enyémbe
nem ojan erős mint a hasonló kategóriáju olasz társai de csak néhány lóerővel
kopóalkatrész van elég sok internetes boltba meg robogós boltba
de a márkaboltba minden van ami kell
meg van elég sok bontott alkatrész is
Sziasztok.
Szeretném a véleményeteket kikérni NSR-ről mi a tapasztalatotok vele miért érdemes megvenni hátrányai, előnyei és alkatrészt hol lehet hozzá venni. Azért kérem a véleményeteket mert lehet ilyen motor lesz a következő kiszemelt. Ha lehet a körlámpás modellről kérnék infókat inkább nem a macskalámpásról.
Előre is köszönöm.
Bukosisak
táp-on lakok ami 50 km tőletek
mostanába nemnagyon van időm motorozni mer sokat dógozok ráadásul hétvégén is
de majd szólok hogyha hosszabb távu motorozást tervezek nemcsak győrbe vagy a második faluba
halod főnök. merre is laksz te?
ha jól emlékszem itt a közelemben.
nem megyünk el egyszer mostanában gurulni eggyet?
én már halálra unom magam hogy itt a városban motorozgatok mert unatkozom.
már jó lenne elmenni valamerre. nem messzire csak kerülni eggyet.
meg kíváncsi is vagyok a gépedre.
bocs tegnap nem voltam gép közelbe meg haza se jutottam h megnézzem a tükröt de tesómmal megnézettem a jobb sérült a bal az jó,annyi hogy a műanyag egy picit karcos
viszont most jövő hétig nem tudok intézkedni mert külföldre utazom az egyik haveromhoz és csak valamikor hét elején jövök vissza
egyébként miskolci vagyok a tükör is ott van, ha érdekel megbeszéljük a továbbiakat, valahogy eljuttatom hozzád csak nem tudom h postán vagy futárral érdemes az ilyet intézni
áá ilyeneket nem rakok rá max bukógombát de azt meg nem nagyon lehet rá kapni.
hát mentme szépen max 30-40 el tesco parkolóban jött a kanyar faszán fékeztem vettem a kanyart nem sokkal máskor is simán bevetem ennyivel aztán egyszer csak kicsúszott az eleje aztán már csak azt vettem észre hogy fekszünk az úton.