Lámpa ügyben. Honda szalon, nincs kedvem előkeresni a számlát, asszem 38 volt az új (Nyíregyházán), vagy e-bay - ahol én szintén csak újat leltem, nagyságrendileg 40-42. Stabil nyelvtudás nem hátrány, szállítás kb 3 hét (Ádám lehet a lámpa 30, de a postát is számold hozzá).
Attolfügg mennyi pénzed van. :) 2 lehetőség van. 1. Honda szalon Cakkon pakk foncsol meg mindennel eggyüt 55e ft.... 2. lehetőség E-bay 30e ft. :) (Ez neccesebb... mert előreutalás után küldik. :)
nekem ősszel volt ojan hogy motoroztam elég jó tempóba kanyarokba is huztam neki
amikormeg leálítottam a motort és begurultam a kapun dobtam egy bukfencet de szerencsére nem törött le semmi csak füves lett
köszönöm szépen sztem is szép lett vigyázok rá!
50 esként használom még egy darabig elfogyott a pénz a felújítás alatt de van hozzá rendszámom meg minden majd jövőre lerendszámoztatom ha addigra le nem cserélem...
Eredeti Honda nsr 125-ös dugattyút hol lehet kapni? 92-es évjárat.
Vagy jobban megérné egy nikasilos hengert venni és vmi jó dugó szettet hozzá?
Mert a mostaniban a dugattyú és a persely is meg van repedve....
keresek honda nsr 125 f re bal oldali hát nemtudom hogy hívják azt a fém valamit ami a kuplungkart és a tükröt tartja.
ha van valakinek kérlek szóljatok.
köszönöm.
ma reggel megnéztem a mocit és hát a hátulja is összebaszódott kicsit.
de nem vészes csak a lakkozás sérült meg maga a festés nem. így csak kicsit észrevehető.
hát ja nekem is volt már pár jóval dúrvább helyzetem de eddig még mindnet megmentettem, erre megyek a tesconál tök lassan és így töröm össze.
bár jól jártam egy ugyan ilyen akció mondjuk 90 el már nem így nézett volna ki.
bukógombát valahogy biztos fel lehet rá faragni
nekem multkor esőbe csúszott meg az eleje egy kanyarba 70-em mentem be
de még meg tudtam menteni mer kiegyenesítettem az ívet meg lassítottam
Üdv: P