Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt is nagyon sok sörös doboz van új gyári tömítést vettünk rá most az van rajta, a levegő csavart állítgattuk reggel de semmi, végülis sokáig el lehetne vele játszadozni... kösz az infókat mindenki meglesünk mindent mert ez már tűrhetetlen :D
Ha egy mód van rá, akkor gyári tömítést kell használni. Ha este 9kor állsz neki a szerelésnek, és másnap reggel már lovon kell ülnöd, akkor igyál egy sört és meg van oldva Jah és ne üvegest, mert azt kicsit komplikáltabb méretre vágni, kiegyenesíteni, beszerelni..
azt nem tudod,hogy rendesen vulkanizálódott e a tömítő anyag?lehet a blokkból megy bele olaj,de szetm kössétek le a külön ölajozót,és keverékkel nézzétek meg,ha akkor is így füstől akkor karbi vagy blokk,esetleg kipuf.......
te nálam van sok sörösdoboz... nem akarunk tömítést gyártani?
A sörös doboz nem vicces, nekem is bevált az nsr-nél.
a hengerfej tömítést jól nézd át mert ott lesz a gond ha a gyári lemezes hengerfej tömítésed van akkor vigyázz mert azt csak általában egyszer lehet be tenni a helyére értelmesen!van pár trükk rá de azt most nem írom le mert nevetséges hogy miből lehet a legjobb tömítést csinálni (alu sörös doboz).sok szerencsét haver...
nagyon jó köszönöm !
akkor oks akkor jo lesz a szervizkönyv
1991:12hó
jaja oks köszönöm szépet
nekem is az "van" (jc20-as) bár lehet nem is különbözik, holnap megcsekkolom és ha a balos az okés, akkor megtárgyaljuk a továbbiakat
bocs nem rég regeltem am én sem tom mert nekem a körlámpás van 91 es évjárt nem tudom hogy miben külömbözik
és néha olvass vissza [28828] és [28829] hozzászólás
uuuuuuuu télleg köszönöm jaja nézetem a képet ugyhogy jó lesz a link amit küldtem neki a servizkönyvröl
fightercsajszi próbálkozzatok főfúvóka cserével nekem bejött, akos 90 lehet lesz tükröd és nsrjanika mocija '92-es évjáratúnak tünik
szia, igen könnyen beindul. a főtengely szimeringek cserélve lettek! fehér füst jött, ami ügye azt jelzi hogy eszi a vizet, ezért kapott egy új hengerfej tömítést, de a henger is kapott alul. hnap átnézzük ismét..
nincs mit amúgy mikori évjárat?
köszönöm szépen rendi vagy haver megyek eggyel!
szia a trafótól is bedadoghat de ha füstöl nagyon akkor főtengely szimeringes általábban a kuplung felőli oldalon!uh és mégegy kérdés jól indul vagy is könyen be indul?
csáó itt letudod tölteni a szervizkönyvét http://www.filestube.com/29c23... és ott minden szám méret megtalálható
sziasztok aki tud segítsen honda nsr 125 főtengely csapágy mérett kellene az egyik ha jóltudom 6305 de a másikat nem tudom de ezt is csak ha jól emlékszem sós! előreis köszi..
ja nekem a jc20as gépem van nem a macskalámpás (nem tudom számít-e), nem tudom neked melyik kell, mert adatlapod kicsit hiányos
lehet nekem van elfekvőben csak nem tudom h a jobb vagy a balos repedt-e meg mikor tesóm eldőlt a motorral, megnézem neked holnap de csak estefelé leszek
néztem márt mindenhol de nem találtam egy jobbos tükröt találtam de hát nekem balos kellene de azért köszi válaszod
köszönöm.
jaja nekem is tetszik.