Szevasztok!
Sajnos el kellene adnom az Nsr-em,JC20-kör lámpás,úgy alakult hogy nincs időm csinálni ezért válok meg tőle.Mindene meg van csak ídőt igényel és hozzá értő embert.Fényezésre kell majd még pénzt költeni.70 000 Ft-ot kérnék érte de alku képes vagyok,mini laptopot vagy Hp telefont beszámítok.125ccm de 50-es ként használható.Az apróba is beraktam.
Tel:+3620 402 07 11
power szelep nem nyit ki
nekem is csinálta már a multkor
kimentem a cseszneki szerpentinre és nyomtam a köröket
sok autó volt és muszáj volt lassítani
félreáltam megvárni amíg elmennek az autók
amikor elindultam nem akart nyitni a power mer előtte húztam neki elég jól és amikor félreáltam akkor csak alapjáraton ment a motor
valószinü hogy beragadtt az olajtol
de addíg húztam neki amíg kinyitott és utána már nem volt semmi baj
Van egy kis gondom a motorom megtorpan 6000-es fordulat környékén és nem gyosul tovább csak akkor ha vissza engedek a gázon. Ez az 5-6 ezres fordulat körüli megtorpanás sok embrnek a problémája az nsr-nél tudja valki mi erre a megoldás? Itt is olvastam már a régi hozzászólások között és külföldi fórumokon is. Tudja valaki hogyan lehet ezt orvosolni?
Helló! NSR 125 professzorra volna szükségem!
Adott egy JC 20-as blokk.
Van benne egy olyan forgattyús tengely aminek a forgattyúcsap külső átmérője 24 mm és a hajtórúd 104 mm hosszú furatközéptől furatközépig.
Illetve egy olyan forgattyús tengely aminek 22 mm-es a forgattyúcsapja és a hatórúd 100 mm hosszú furatközéptől furatközépig.
A kérdés az lenne hogy, a két forg.tengelyen a forgattyúcsap furatának közepe megegyező távolságra van a forg.tengely közepétől vagy sem?
konkrétan nincs. majd ha meglessz a pénzem akkor itt nem messze van egy faszi aki szervál nagyon jó minőségű használt gumikat.
majd vele üzletelek eggyet aztán valami jó kis gumikat keresünk a gépre.
Már rég nem füstölt fehéren :D az még akkor volt amikor ette a vizet, meg nem volt henger, henger fej síkolás...
most már egyáltalán nem füstöl! tökéletesen megy.
nekem ilyen nincs rajta
kíváncsi vagyok.
de már keményen gyűjtök az új gumikra csak sajnos nem sok jött össze főleg így hogy még kell vennem azt a szart is a kormányra az sem olcsó meg tankolni mert minden nap használom meg stb stb.
nehezen fog összejönni a pénz rá sajnos.
de rajta vagyok az ügyön.
a hátsó villán van egy matrica amin a gyári gumi méretek megy nyomás értékek vannak megadva
meg az is oda van irva hogy mijen gumit ajáll a gyár a motorra
3 fajta van ráirva
majd megnézem hogy pontosan mi van ráirva
takarícsd ki a légszürőt és a karburátort