Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam elvitték az nsr-t. Jó áron kelt el végül? Lesz idén Mad Bikers nap? Polgárdiban ott voltál?
csak ahhoz van
Leginkább csak 22-eshez, de van ami jó a 20-ashoz is. Mi kellene? Sok minden már nincs, kezd elfogyni a készletem.
fejér megye - aba
köszi szépen mégegyszer!
robogótuning.hu ról tudsz rendelni sok félét jt márkából 6000 körül a lánc a kis fogaskerék 2500 a hátsó 5400 kb ....
szia ha megtalálod a henger oldalán power szelepet vedle a kis deknit és túráztazsd 7 ezer fölé ha be húza akkor nyit ha meg sem moccan akkor az nem jó ennyi,sok sikert...
Köszi szépen!
láncszett egy minőségi olyan 20 körül egy spirál ha jól emlékszem 1 éve volt 7500.
Szerintetek kb mennyi lehet egy láncsett, egy km spirál (lánc, fogaskerék)?
Igazából én olyan 130-140e ft körül gondolkozom.
hali van egy elado nsr-em 170e ftér
a 22-esre van jóféle verseny gumi
bár lehet hogy egy szarabb utcai gumival is lehet menni ojan köridőt mint ezzel
http://www.motorr.hu/index.php...
ez a matrica van az én 20-asom hátsó villáján
nekem most a dunlop k175 van hátul
azért drágább a 18-as mer az kevés motoron van
amugy elég sok helyen árulnak 18-ast
Igen,énis épp ezt nézegetem! ...a 130/70-17-es jóval olcsóbb,kár h nem jó
bocs csak én meg megzavarodtam a macskalámpás meg a másik között nah szóval ott találod ezt a gumit. sztem ez jólenne rá.
Ok köszi a segitséget!
Ezt a gumit néztem én is, de ez 17-es.Ezért kérdeztem h jó-e?! JC 20-as (Nsr 125 R ITALY). ÉS a motoron 130/70-18 van feltüntetve.
nah szóval az előző ajánlatom vedd semlegessé de azon a honlapon találsz majd a tiedre való gumit. amúgy olcsók és jók de nehogy megrendeld ezt nem venném a szívemre ha rosszat rendelnél.
na várj asszem már kezdek ebbe belezavarodni nah szóval milyen nsr-ed van?
enyémen ilyen volt. jól tapad és olcsó is.
És abban tudnál segiteni,hogy ilyen gumit hol találok(Webáruházban)?
ha a nődnek L-es méretű tanga kell jó lesz rá az s-es?