olyan 95% százalékos nem nagyon akarom lecserélni nem csúszik összes nsr-es haveromnak ilyen van rajta mondjuk én pályára nem járok vele meg nem is fektetem a motort úgy hogy leérjen a lábtartó szóval ahogy én megyek nem csúszik most volt egy 160km-es túrán 2 nappal ezelőtt a vihar is elkapott minket ott is helyt állt
kész az új kormányvégem (gyárit esztergáltattam)
ja aki szabolcs fele lakik nemsokára beregi motorostalálkozó júli 31.
tavalyi nagyon király volt az idei csak jobb lehet
Gondolom telement olajjal, meg minden szutyokkal és eltömődött, mert amikor megsült az előző henger utána kisfordulaton volt használva, és a végén már tényleg nem volt benne erő és elmentünk vele 1-2 ezer km-t úgy
JÓÓÓÓÓ LETT AZ NSR ! ! ! ! !
Csak az a rohadt kipufogó volt a baja :) Rátettük a másik nsr-ét és király. Majd teszek fel vidit hogy most hogyan szól :D:D
nekem elől 14fogú lánckerék van,hátul 36.de most 38 lesz azt mondták annyi kell rá,katalógusból nézték ki.lehet nem fog úgy húzni mint eddig,de nagyobb lesz a végsebessége szerintem,mondjuk így is megy 170et :)
ahha. értem.
akkor áll az alku
hát igen többe kerülne elmenni érte mint postán. így akkor marad a posta.
adsz egy elérhetőséget? aztán elküldöm a címet.
köszönöm
a kuplungkar kötelező ajándék az ár meg szigorúan 4ezer. énis pénzből élek, egyébként pesten vagyok, gondolom az neked nem ilyen átugrok érte délután táv, szóval posta.
nem csúszik?
ja aki szabolcs fele lakik nemsokára beregi motorostalálkozó júli 31.
tavalyi nagyon király volt az idei csak jobb lehet
Eggyik ismerősöm csak búrát vett az nsr jére.. mert csak az tört... :)
Fes mocira kell ha van valakinek írjon.
Csak az a rohadt kipufogó volt a baja :) Rátettük a másik nsr-ét és király. Majd teszek fel vidit hogy most hogyan szól :D:D
akkor áll az alku
hát igen többe kerülne elmenni érte mint postán. így akkor marad a posta.
adsz egy elérhetőséget? aztán elküldöm a címet.
köszönöm