Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ha jól olvasom és a hengertalpnál is folyott a víz akkor hengertalp tömíttés. nekem is volt ilyesmi bajom, énis kicseréltem lent és fent a tömítéseket azóta is jó.
nekem is fehéres füst jött belőle nehezen indult stb.
meg lehet hülyeségnek hangzik de egyszer ugyan ezt a problémát produkálta nekem az hogy rossz helyen vezettem el a szivató bovdent.
de ez csak egy felvetés. inkább az elsőre tippelnék.
sok sikert hozzá.
Még mindig nem jó szegény Honda. :(
Új hengerfej tömítést kapott, mert bele folyt a víz, vissza raktuk szépen, de ugyan úgy rossz volt, de most még kifele is jött a hűtő víz az egyik tőcsavarnál.
Ez miért lehet?
Aki még nem tudná, a motor új henger, dugó, gyűrű, főtengely csapágy, szimering. (Több mint 1 hónapja) A henger és a hengerfej teteje síkoltatva lett.
Álló helyzetben lassan pörgetve max 9ezerig pörög, sebességben max 5ezer.
A motor külön olajzásos.
Nagyon füstöl, főleg fehéret, ami ugye a víz problémára utalt, ezért lett tömítés csere, és látszott is hogy befolyt a víz, de ezek után is ugyan úgy füstöl.
Talán rossz az olaj minősége? Vagy túl sokat kap?
Az új dolgok kicserélése előtt henger bajos volt, más gond nem volt vele, csak a henger a kipufogó nyílás körül karcos lett. Az új hengerben nem látunk karcolást, semmi hibát.
Most újra szét fogjuk szedni, kap egy új henger tömítést is.
Kiszedjük újra a blokkot, de akkor átesünk karburátor tisztításon is.
Ha van tippetek, hogy mi lehet a baja, örömmel fogadom a segítségeteket.

Előre is köszi!

Szan
Szia WP.. :)
A redmotors oldalán less szét ők Szalántán vannak, és a hétvégén a vásárban volt nála 130/70/17-es hátsó mintás michelin guma jó állapotban...
Azt hiszem úgy 10 magasságában..
tényleg most nézem h a tiéd 20as. na mindegy köszi azért
Sziasztok.
Érdeklődnék hogy 125-ös NSR hez önindító, első sárvédő, gyújtáskapcsoló, ülészár, tankzár és hátsó indexek van-e valakinek eladó. Ár ? ( e-mail: fekete68@citromail.hu )
ami nekem van az nem is jó a tiédre mer az enyém 18 colos
3000km-t még elmenne
de szerintem vegyél inkább ujat
bridgestone bt 45 elég jó árba van és jókat mondanak róla
hát szép motor,meg hát az ára amiért elhoztad az már jó csak ügye még rendszámozni ha akarod...
1 lámpát tegyél bele azt szép lesz
neem csak a hátsó, ha kibirja még ezt a szezont
igy már értem
akkor az enyém mehet egy darabig
ha sok olaj lerakódik benne akkor ki szokták égetni de csak a rezonátort
autos zenecuc cseree motora? Blaukpunt erösitö láda!
Az, hogy ha szar a dugó a motorodban, nincsen kompresszió, 5. ben nagyon nehezen tudod felpörgetni a motort, 6. ban meg olyan 6 ezres fordulatnál sehogy nem megy jobban.
csak ki kell akkor takarítani?
vezérlés nem tud eltömődni csak a kipufogó
és ha eltömődik a kipufogó vezérlés?
de fent van a motoron
az első az töl uj a hátsó az már elég kopott középen
kellene mind a 2 gumi?
és a régi nincs meg esetleg?
így néz ki....:)
nekem 110/80 van elől de nem jó
mer a szélét lehúzza a felni és kevés felületen fut a gumi
szerintem ne tegyél rá 150-est
nemrég vettem pirelli sport demon-t
10/70 és 130/70-est
majd az lessz felrakva
nem volt olcsó de azt monták hogy jól tapad
ja hát tudom, mert 140es van/volt benne csak sikerült lenullázni és nincs pénz, viszont a 150esböl lenne egy olcsoér... nemtom mi legyen
17890km van benne,szerintem ez még nem sok
amúgy nagyon jó moci,keményen megy:)
Gibson,235ért vettem meg,285 re tartotta,de csak horzsolás van rajta 1 pici,meg kapott új úszót,az 1ik lyukas volt,folyt a benya:)
köszi