Tudna nekem mondani valaki olyan internetes oldalt ahol tudok fék és kuplungkart rendelni? Mert nem találok sehol....és ami nálunk van a boltban az elég drága........ :-/
Értem akkor csakorlatilag itt is ugyan az a szisztéma. Nállam szerintem Felcserélték a power motorbam a bowdeneket. Gyyújtás ráadásakor lezár és kicsit zümmög a power motor. Mar kis gázra nyit. Akkor meg kell cserélnem a bovdeneket.
Az a baj hog yaz enyém 125F raiden és a váztól nem lehet a powerszelephaz hozzáférni, esetleg nőgyógyász kezekkel. Nem igazán tudom majd beállítani. Ezért meg nem igazán venném ki az egész blokkot.
Képet küldök,de hol találom az email címedet!
Motorikusan fel van újítva,mert ahogy elhoztam utána nem sokkal megragadt hengerfejes volt!Fékek jók,világítás is,indexek is de egy relé kell mert az kifeküdt bármilyen 12V jó hozzá.
Egy hátsó gumi kell meg egy lánc.Meg ez a biztis dolog,de tegnap átnézegettem a vezetékeket és jelenleg nincs vele gond 10 percet pötyögött alapjáraton aztán meg mentem vele vagy 5-10 km-t!
hello mindenki
érdeklődnek hogy nem tud valaki eladó visszapillantó tükrűt bal oldalit Honda nsr 125 r -hez 91 es évjárat meg kuplung kar is érdekelne válaszotok köszönöm
Köszönöm szépen a segítőkészséget!Utána járok,mert árulom és nem akarom hogy emiatt ne menjen el egyébként 135.000ft eladó akit esetleg érdekel szóljon küldök képet ill.a videán van egy rövid kis videó róla NSR-em névvel!
http://kepesmotor.hu/kawasaki-...
bocs
elnézést nem írtam le az email címemet... Az lenne a kérdésem, hogy rendszámos-e a motor?
előre is köszönöm!
Az a baj hog yaz enyém 125F raiden és a váztól nem lehet a powerszelephaz hozzáférni, esetleg nőgyógyász kezekkel. Nem igazán tudom majd beállítani. Ezért meg nem igazán venném ki az egész blokkot.
Motorikusan fel van újítva,mert ahogy elhoztam utána nem sokkal megragadt hengerfejes volt!Fékek jók,világítás is,indexek is de egy relé kell mert az kifeküdt bármilyen 12V jó hozzá.
Egy hátsó gumi kell meg egy lánc.Meg ez a biztis dolog,de tegnap átnézegettem a vezetékeket és jelenleg nincs vele gond 10 percet pötyögött alapjáraton aztán meg mentem vele vagy 5-10 km-t!
képet tudnál küldeni az email-emre az nsr-ről? A motor milyen müszakilag? esztétikailag? rendszámos? + azok a dolgok amit tudni kéne róla...
érdeklődnek hogy nem tud valaki eladó visszapillantó tükrűt bal oldalit Honda nsr 125 r -hez 91 es évjárat meg kuplung kar is érdekelne válaszotok köszönöm
Az nsr power szelepe milyen fordulatszámoknál nyit és zár?
Az Apriliánál 3000-ig nyitva volt aztán zárt és 7000-nél újra nyitott.
Nsr-nél ez hogy működik? Van egy olyan érzésem, hogy az enyém idiótán van összerakva de először megvárom mit mondtok mi a helyes működés.
nézd végig mindet hogy jól működnek-e
Valaki lefényképezné a kuplungkarját és a bowden elvezetést. Mert az enyémmel vmi gond van, összetöri a burkolatot.
Előre köszi.
Tamás
Amúgy jelen állás szerint ki jön?
pontosan hogyan csapja ki?
amint belerakod vagy ha elfordítod a kulcsot?
vagy menet közbe?