sziasztok egyik haveromnak kellene egy tsx suzukiba (125) full elektronika ha tud valaki az jó lenne árral http://motor.hu/motor_vpage.js... ilyen blokk van benne de elől hátul dobfékes évjáratot sajnos nem tudunk
szia! nekem is van 1 kis hangja... de nekem csak a kuplung zörög. próbáld ki h ha behuzod és ha kiengeded milyen a hangja. nekem nem zörög ha behuzom...:D
Sziasztok!
Ma én is NSR tulajdonos lettem. Normális dolog az hogy a blokknak alapjáraton van egy kis csettegő hangja? Nagyobb fordulatnál eltűnik, alapjárat közben lehet hallani.
sziasztok! fogtam egy kátyút és azota a kormányból fura hangok jönnek(súrlódás, kattogás, koppanás). Én kormánycsapágyra gondolok. Jól gondolom? valaki játr már igy? alkatrészt beszerezni honnan tudnék hozzá?
Hellosztok, lenne két kérdésem, sürgős lenne :S 1. Mien relé kell JC22 eshez ? 2 v 3 ágú ?
2. A hátsó csapágy,csapágyak mérete, vagy fajtája... kéne ami alapján tudok venni. :S mert kiment és kotsog a kerekem :S
Hogy kevesebbet kapjon! Ha a tű legalul van akk kap legtöbbet,ha legfelül akk legkevesebbet! Bár nézőpont kérdése:) Az h nem harap annyira,ne besz hülyeségeket ! Sok üzemanyagtól ugyan úgy rosszabbul megy!
Egy próbát sztem megér...subertűt 1el ragd feljebb! Nekem is bedadogott majd 1-2sec torpanás után simán forgott tovább: túl sok benyát kapott középen...
Valaki tudna segíteni van egy kocka lámpás 93-as nsr-em és az akksi pozitívnál lévő biztit állandóan kicsapja,mitől lehet mi az oka?