Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Valaki tudna segíteni van egy kocka lámpás 93-as nsr-em és az akksi pozitívnál lévő biztit állandóan kicsapja,mitől lehet mi az oka?
sziasztok egyik haveromnak kellene egy tsx suzukiba (125) full elektronika ha tud valaki az jó lenne árral
http://motor.hu/motor_vpage.js... ilyen blokk van benne de elől hátul dobfékes évjáratot sajnos nem tudunk
hát van ez így!...
Nagyon szép látszik a képen ,csak most nincs ennyi zsetonom ...
igen rendszámos és szép álapotú nem volt törve sem át festve se kókányolva eredeti gyári álapotu! kérdez nyugodtan mindent elmondok róla!
rendszámos?
200
Szia!

Mennyire tartod?
szia van egy dupla kör lámpás nsr em ha érdekel nézd meg a képek itt fent vannak!
szia! nekem is van 1 kis hangja... de nekem csak a kuplung zörög. próbáld ki h ha behuzod és ha kiengeded milyen a hangja. nekem nem zörög ha behuzom...:D
Szia!
Sikerült bejáratni a mocit?
Ha igen 5.-6-ba,hogy húz segitett a dugó csere?
Van, de nem vagyok eleresztve:D sikerült eladni az af1-et
bankot raboltál?
vagy honnan van rá pénz?
lehet hogy eltörött benne valami
inkább nézd meg mi van vele még mielőtt beáll aztán kiegyenesíted a kanyart
mi ezen a full extra?
meg mijen fedélzeti számítógáp van ezen?
eléggé roncs, bár egybe azért megérne 90ezret
Sziasztok!
Ma én is NSR tulajdonos lettem. Normális dolog az hogy a blokknak alapjáraton van egy kis csettegő hangja? Nagyobb fordulatnál eltűnik, alapjárat közben lehet hallani.
sziasztok! fogtam egy kátyút és azota a kormányból fura hangok jönnek(súrlódás, kattogás, koppanás). Én kormánycsapágyra gondolok. Jól gondolom? valaki játr már igy? alkatrészt beszerezni honnan tudnék hozzá?
Hellosztok, lenne két kérdésem, sürgős lenne :S 1. Mien relé kell JC22 eshez ? 2 v 3 ágú ?
2. A hátsó csapágy,csapágyak mérete, vagy fajtája... kéne ami alapján tudok venni. :S mert kiment és kotsog a kerekem :S
Valakinek van esetleg eladó NSR je a régebbi kiadású rendszámos!?

Előre is köszönöm!
srácok sztem egész jó helyzet,hogy 22es cucokat vegyetek,legalábbis én elhoznám http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_nsr-3968420....
Valaki esetleg megtudná nekem mondani,hogy kompresziómérésnél mekkora a megfelelő érték kg/ccm?
Hogy kevesebbet kapjon! Ha a tű legalul van akk kap legtöbbet,ha legfelül akk legkevesebbet! Bár nézőpont kérdése:) Az h nem harap annyira,ne besz hülyeségeket ! Sok üzemanyagtól ugyan úgy rosszabbul megy!
vagyis h több benzint kapjon? mert most aszem a maxon van... de ha nem kap olyan sokat nem harap annyira...
Egy próbát sztem megér...subertűt 1el ragd feljebb! Nekem is bedadogott majd 1-2sec torpanás után simán forgott tovább: túl sok benyát kapott középen...