Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ööö. háttt ööö. igen így volt
csak már a környék összes rendőre ismerte a mocimat a sok gyorshajtásból adódóan így mindig kell valamit változtatnom.
kb 1.5 éve van meg a gép azóta ez a 4. külső amit változtattam rajta.
mintha azt olvastam volna még mikor megcsináltad h "ezen nem lesz matrica" így jó ahogy van nem pontosan így megfogalmazva, de ez volt a lényeg, úgy tűnik változott a véleményed
hali emberek.
újra visszatértem az 1 hetes nyaralásból
ja és kész a matricázás. 1 nap alatt megcsinálták, igazából már nyaralás előtti nap megvolt csak már nem tudtam képet csinálni.
de majd holnap meglessz azis.
Minél többen!
Oké akkor legyen kedden, este 6kor találkozunk.
Szerintem jöjjön akinek kedve van szintén!
skacok
új dugó új elektronika... és nem megy
mint írtam beleraktam az elektronikát és egy olyan kört mentem vele hogy csak na (személlyel), most meg megint nem indul el... feladom kész felgyújtom.... a másik vicces h mikor cseréltem az elektronikát csak úgy poénból beindítottam a motort úgy h nem volt benne elektronika és elindult bár le is ált nemsokkal utána... jelenleg is ugyan azt csinálja hogy elindul pöffen 1et 2t és megáll vagy ami jobb hogy elindul rendesen 1500 as fordulat és megáll 3mp mulva és nem lehet megint beindítani karbi is ki van tisztítva új gyertya... mi atökömet nézzek még meg rajta?! ?
Valóban nem tilott a xenon, azokban az járművekben, amelyekben GYÁRILAG benne van.
Arra gondoltam hogy majd ott kitaláljuk...nekem igazából mind1
na elvittem festetni a gépet egy hét és sztem kész
áááá alig várom:D
merrefelé mentek? Lehet jövök én is, nem biztos
Ok akkor célozzuk meg a keddet.
Mondjuk találkozzunk a Petőfi híd budai hídfőnél...A zöld pardon felső bejáratával szemben van egy elég nagy járda sziget, bicikli tárolóval meg ilyesmi....Este 6kor jó?
Ki jön még?
szerintem azért dadog be mer amikor nyit a power akkor nagyobb luk lessz a kipufogó nyilásban és ezen a lukon kifelé és befelé is áramlik a füst
amíg nem nyit a power addíg kevés füst van és az gyorsan tud áramolni a kicsi lukon de amikor nagy luk lessz akkor már nem ugyan ugy áramlik
vagy amikor nyit a power akkor kicsivel kevesebb kompresszió lessz a hengerbe és azért dadoghat be
ha alapjáraton pöfög a motor és kihuzatom 1-esbe vagy 2-esbe akkor nekem is dadog egy kicsit
de ha lassan növelem a fordulatot akkor nem dadog
ha így nézzük az enyém is bejáratós, mivel nincs egy hete hogy új dugó van benne
igaz igaz, ha akarod még mélyebben belemehetünk mivel axenon izzóban nincs izzó! hanem a gáz "süt" meg ilyesmi, a rendőrök amiért nem szerethetik az az hogy a gyári xenon lámpákban van 1 mehanika ami kényszeríti az izzót hogy vízszintesen világítson, és ami utolag van beszerelve azt nem szokták belerakni... am igen nem kellemes sokáig nézni....
nekem is pont ugyanezt játssza, igaz még nem foglalkoztam vele bejáratós, majd utána belövöm a powert, szerintem állítani kell rajta mert túl hamar nyit, de majd kijavítanak a szakik ha tévedek
Senki nem állította hogy xenon, oda van írva világosan hogy xenon hatású halogén izzóról van szó.
Akkor valamellyest teis tévedésben van :):) Mert igenis nem Szabályos.... Abban énis eggyetértek, hogy nem tiltott mert nem az....de a rendőrök büntethetnek érte ha Xenon van a motorodba/Autódba, Xenont, csak akkor nem büntetik, ha azt a gyár rakta bele. Máskülömben, megbünthetnek, hacsak nincs a motorod,autód, Lámpabúráján "Törtlő" hasonlít az ablaktörlőhöz, lényegében :D És aztis elmondom, hogy azért kell ez, mert a Xenon vakít, ha nem olyan a foncsol, vagy ha esetleg koszos, sérülést is okozhat a szemnek, ne kérdezd h miért.. nemértem énse...:D Csak elmondta, nekemis is nagybáttyám mesélte.... (Ő is rendőr)
skacok! a xenon hatású az kamu! az csak színezett az üveg, a xenonnak pont az a lényege hogy a gáz színes így nem tompítja a fényt (sőt!), [apum lápagyárba dolgozik]. A xenon az nem tiltott! az új kocsikba gyárilag az van! a kínai xenon életben nem látott xenont mivel maga a gáz csöppet drága így kb 5000 alatt amit lehet kapni az üvegfesték...
másik:
Ötlet hogy miért dadog be power nyitás előtt (6000 körül) aztán kipörgeti és meg sem áll! új fojtatlan gyújtás van benne (nagyon meeeeegy!) illetve a power nyitását hol kell állítani (ami az első kerék fele van vagy a hátsó?)
Helló Srácok!

Kérdésem lenne hogy nincs-e valakinek JC20-as NSR-hez önindítója, dugója, gyűrűk, henger, csapszeg és azt hiszem ennyi :)
Valami árajánlatot szeretnék kérni ha lehetséges, de ha cserélhető lenne az mégjobb. Előre is köszönöm szépen.
Dehogynem! :)
Csak ne hétfőn mert akkor nem leszek itthon, de amúgy nagyon jó lenne. Majd írj hogy mikor lenne neked jó, én minden nap nézem a topicot.
Üdv!
Te arpen! Látom a 11.-ben laksz...jövő héten valamelyik délután nem gurulunk egyet?
Rendeld meg nyugodtan....a rendőrök sem szólnak érte, csak a kék ill. különböző színűt világító égőkért kapcsolnak le! :-) Ez lényegében fehéret világít és ez szabályos! Én tudom ! :-))
Hát akkor megrendelem :)
Köszi a tanácsokat mindenkinek!
hali!

Nincs valakinek eladó 32es vagy 34es karbija?
Ez nem fehér, nemis kék, ez Jégkék :P nekemis ilyenvan benne, jól világíti.. sokkal jobban mint a 35/35 ös sima... Am engem sosembasztattak a rendőrök érte :):)