Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok alkatrésznek kinálom ,az első teleszkopok is meg vannak
ha egyben viszed 25 ezer ft .
Sziasztok!

Nézelődök a 125 ös motorok között! Többen ajánlották ezt a típust!
Valaki le tudja írni, a fontosabb tulajdonságait, tapasztalatait róla?
(erő,végsebesség,megbízhatóság,gyorsulás,fékek,futómű
,fogyasztás,típus hibák, kényelem,szervízháttér,alkatrészek árai....stb...?)
És milyen évjáratot érdemes venni belőle?
Kérem segítsetek!

Előre is köszi!
Az idomokat epoxi vagy műgyantával + üveg vagy carbon szövettel lehet ragasztani? Próbálta már valaki? Mert nem akarom, pocsékolni egyelőre a ragasztót
Szia Atus
Szerinted a 17 colos kerékre a 18 colos gumi jó? hát nem
hol lehet 50 es számlapot kapni nsr re?kérlek segitsetek!
hali lenne egy motoros bőrruha jo álapotba van ha valakit érdekelne eladnám--mert sajos kihiztam
ÜDV!
Nekem lenne egy honda ns-1-em nagyon szépállapotú,gyári bontatlan blokkal,gyárilag 74 ccm
Ha érdekel vkit akkor írjon freemailen erre a címre:n6rby@freemail.hu
hali sos-cserélném az első kerekemről a gumit ez a száma 110/70-17--ijent tenék rá 120/80-18-hogy jo e ?
gyertya?
a power szerintem nyit, mert leszedtem a fedelét és üresbe húztam neki és a bovdent húzza a motor.
ja meg üresbe nem akad meg 6ezernél hanem tovább mégy a fordulat
csak ment közbe nem megy 6 fölé
gombkoto.l@gmail a mailcímem, ott meg tudom adni, hova küldheted!köszi!
power szelep nem nyit ki
nem tudom mi a baja,de nekem akkor is csinált ilyet,amikor nem volt benne aksi,és sehova nem ment,csak ha felváltogattam hamar...illetve,hogy nem kuka-e az aksi azt is nézd meg...
mondjuk,ha betudod inditani önindítóval akkor nem lehet baj vele
Helló!
Lenne egy kérdésem, Mi lehet a motoromnak a baja ha, 6ezerig jól húz meg megy is, de utána nem húz meg nem megy 6ezer fölé
és váltani kell, majdnem minden sebességnél ezt csinálja
MI LEHET A BAJA?
előre is kösz a segítséget
Helló!
van még 1 matrica 1000+utánvét aszem olyan 1800 körül van, vagy személyesen Bpen.
Szerintem, ne vésd bele Az NS1 alváz meg motorszámát.. mert megszopathatnak vele nagyon... uttána néznek.. és akkor nem 3 Birságod lessz hanem egyböl 4-5 :D
Amúgy én most csináltam magamnak számlalapot :P:P Sztem tök jó lett :P
A Gimp mindenre kéépes :D
Hali ati, tudnál küldeni kilóméter óra matricát? nagyon kéne! melózni járok az nsr -el, és nam akarok megdőlmi, ősszel átfestem a vasam, ! ja és valaki tudja az ns 1 váz és motorkódját?
én egy fecskendövel visszafele nyomtm bele olajat és igy királyvolt, mindig igy csinálom
én nem láttam csavart az nsr-en
csak beleöntöttem az olajat a tartályba aztán vártam vele fél napot amíg lefolyott
utánna beindítottam, járattam alapjáraton addíg amíg nem füstölt jobban míg kellene
akkor már tuttam hogy kap olajat
ez még a síkoljuk le a hengerfejet "kézzel smirglivel"-nél is jobb volt
nemigen dolgozza ki.
Rendszerint egy légtelelnítőcsavar van rajta, azt kell kitekerni, és ha ott emgjelenik az olaj, akkor mehet a mocc.
és azt hogyan?
na azért ez erős volt. KELL légteleníteni, ez természetes.
szerintem ez egy hülyeség
én direkt azért vettem ijen pumpás motort hogy ne kejjen mindíg pancsolni a kuton az olajjal
ha magadnak kevered be akkor ott is el tudod számíttani az olaj adagolást
vagy sokat vagy keveset raksz bele