Nézelődök a 125 ös motorok között! Többen ajánlották ezt a típust!
Valaki le tudja írni, a fontosabb tulajdonságait, tapasztalatait róla?
(erő,végsebesség,megbízhatóság,gyorsulás,fékek,futómű
,fogyasztás,típus hibák, kényelem,szervízháttér,alkatrészek árai....stb...?)
És milyen évjáratot érdemes venni belőle?
Kérem segítsetek!
Az idomokat epoxi vagy műgyantával + üveg vagy carbon szövettel lehet ragasztani? Próbálta már valaki? Mert nem akarom, pocsékolni egyelőre a ragasztót
ÜDV!
Nekem lenne egy honda ns-1-em nagyon szépállapotú,gyári bontatlan blokkal,gyárilag 74 ccm
Ha érdekel vkit akkor írjon freemailen erre a címre:n6rby@freemail.hu
a power szerintem nyit, mert leszedtem a fedelét és üresbe húztam neki és a bovdent húzza a motor.
ja meg üresbe nem akad meg 6ezernél hanem tovább mégy a fordulat
csak ment közbe nem megy 6 fölé
nem tudom mi a baja,de nekem akkor is csinált ilyet,amikor nem volt benne aksi,és sehova nem ment,csak ha felváltogattam hamar...illetve,hogy nem kuka-e az aksi azt is nézd meg...
mondjuk,ha betudod inditani önindítóval akkor nem lehet baj vele
Helló!
Lenne egy kérdésem, Mi lehet a motoromnak a baja ha, 6ezerig jól húz meg megy is, de utána nem húz meg nem megy 6ezer fölé
és váltani kell, majdnem minden sebességnél ezt csinálja
MI LEHET A BAJA?
előre is kösz a segítséget
Helló!
Szerintem, ne vésd bele Az NS1 alváz meg motorszámát.. mert megszopathatnak vele nagyon... uttána néznek.. és akkor nem 3 Birságod lessz hanem egyböl 4-5 :D
Amúgy én most csináltam magamnak számlalapot :P:P Sztem tök jó lett :P
A Gimp mindenre kéépes :D
Hali ati, tudnál küldeni kilóméter óra matricát? nagyon kéne! melózni járok az nsr -el, és nam akarok megdőlmi, ősszel átfestem a vasam, ! ja és valaki tudja az ns 1 váz és motorkódját?
én nem láttam csavart az nsr-en
csak beleöntöttem az olajat a tartályba aztán vártam vele fél napot amíg lefolyott
utánna beindítottam, járattam alapjáraton addíg amíg nem füstölt jobban míg kellene
akkor már tuttam hogy kap olajat
szerintem ez egy hülyeség
én direkt azért vettem ijen pumpás motort hogy ne kejjen mindíg pancsolni a kuton az olajjal
ha magadnak kevered be akkor ott is el tudod számíttani az olaj adagolást
vagy sokat vagy keveset raksz bele
ha egyben viszed 25 ezer ft .