arra gondolsz,hogy a vázrol adjak testet az aku testjére,hogy elöl müködnek -e az irányjelzök meg ami nemjó énis erre gondoltam csak még nemvolt idöm kiprobálni.
Csoki asszem megvan a mocimnál a gond igaz még nem biztos de elkezdtem lámpázni és ugytünik valahol a test nemadát rendesen mert ha az akumlátor pozitivjára teszem. //ja hozzáteszem akumlátor nélkül csináltam//.és a misikat az akumlátor testjéhez ugyanaz az eredmény nincsen feszko deha a testet átteszem a vázra mindjártvan tehát valahol a testem veszik el. Mármint nem az én testem veszik el a motorban habár néha egész testemel a motorban kutakodtam hanem a mici testelése.Most keresem hol szakadmeg a vezeték és uj vezetéket huzok neki ésha minden igaz jóis.Csak sajna most megint nemsok idö marad bütykölgetni mert sok a munkám.
srácok ma megrendeltem a matricákat a gépre.
1 hét múlva ha visszajövök nyaralásból kész lessz és feldobják rá
majd dobok fel képeket.
elméletileg baromi szép lessz.
de majd meglátjuk
napi 500km-t 80-al csak ugy tudod megcsinálni ha reggel felülszrá este meg leszálsz
ne siesd el
bőven elég ha napi 100km-t mész vele
majd a benzinhez is öncsél egy kis olajat, legalább 2 tankot ugy nyomjál ki belőle
csak próba képpen
1 hét múlva ha visszajövök nyaralásból kész lessz és feldobják rá
majd dobok fel képeket.
elméletileg baromi szép lessz.
de majd meglátjuk
Addig is figyelem a fórumot mert újabb 2-t hét moci nélkül!
benevezel a robogó kategóriába?
ne siesd el
bőven elég ha napi 100km-t mész vele
majd a benzinhez is öncsél egy kis olajat, legalább 2 tankot ugy nyomjál ki belőle
pontosíccsál egy kicsit hol meg mikor?
vasárnap délelőtt időmérő
délután 1 órátol versenyek
itt nézd meg:
kassakkse.hu
friss dugót ne pörgesd meg 11000-ig 6-ba mer még a végén megáll
direkt próbalámpa
és meg kellene nézned hogy hol van villany a relén
szerintem a verseny ugyan ott lessz mint tavaj