Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak nemtudom az csinálhat-e ilyent ha rossz a teste,hogy csak 5 voltom van?
arra gondolsz,hogy a vázrol adjak testet az aku testjére,hogy elöl müködnek -e az irányjelzök meg ami nemjó énis erre gondoltam csak még nemvolt idöm kiprobálni.
próbáld meg a blokkot összekötni a vázzal oda ahova az aksi le van kötve a vázra egy darab dróttal
csak próba képpen
én majd megyek a simsonnal
Csoki asszem megvan a mocimnál a gond igaz még nem biztos de elkezdtem lámpázni és ugytünik valahol a test nemadát rendesen mert ha az akumlátor pozitivjára teszem. //ja hozzáteszem akumlátor nélkül csináltam//.és a misikat az akumlátor testjéhez ugyanaz az eredmény nincsen feszko deha a testet átteszem a vázra mindjártvan tehát valahol a testem veszik el. Mármint nem az én testem veszik el a motorban habár néha egész testemel a motorban kutakodtam hanem a mici testelése.Most keresem hol szakadmeg a vezeték és uj vezetéket huzok neki ésha minden igaz jóis.Csak sajna most megint nemsok idö marad bütykölgetni mert sok a munkám.
azt montad hogy nem lessz rá matrica
srácok ma megrendeltem a matricákat a gépre.
1 hét múlva ha visszajövök nyaralásból kész lessz és feldobják rá
majd dobok fel képeket.
elméletileg baromi szép lessz.
de majd meglátjuk
jah hát nem hinném hacsak nem vlami csoda történne.Ak ért dolgozom szal nyáron nincs szórakozás anyira
Köszi!
Addig is figyelem a fórumot mert újabb 2-t hét moci nélkül!
de az nem találkozó hanem verseny
benevezel a robogó kategóriába?
erre a motoros vásár meg versenyre gondoltam
Értek hozzá nyugi. :) Am meg most még nincs jobb dolgom.. ígyis délbe kelek..:D egész nap motorozni fogok.. :D jobb mintha aludnék :D
napi 500km-t 80-al csak ugy tudod megcsinálni ha reggel felülszrá este meg leszálsz
ne siesd el
bőven elég ha napi 100km-t mész vele
majd a benzinhez is öncsél egy kis olajat, legalább 2 tankot ugy nyomjál ki belőle
na erröl én nem tudok
pontosíccsál egy kicsit hol meg mikor?
Azért irtam, hogy vasárnap után 3-4 nappal :) Mert annyi idő alatt bejáratom :):) 1500 km nemsok nekem :):)
motoros találkozó
oké kössz
mijen találkozó lessz?
szombaton börze lessz
vasárnap délelőtt időmérő
délután 1 órátol versenyek
itt nézd meg:
kassakkse.hu
és mikor szombaton vagy vasárnap?
na azért ne ojan hevesen
friss dugót ne pörgesd meg 11000-ig 6-ba mer még a végén megáll
Gibson teis itleszel a találkozon?
nem egészen
direkt próbalámpa
és meg kellene nézned hogy hol van villany a relén
szerintem a verseny ugyan ott lessz mint tavaj
Nekem is ugyan ez volt a problémám, Vasárnap jön meg a motor :) Rá 3-4 napra megmondom, hogy a dugócsere segített e rajta :):)