Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A motor kidolgozásán azt értem, hogy az anyagok kivitelezése minősége milyen....magyarul hogy nem gagyi alkatrészekből van összetéve...bocsi ha nem voltam érthető.... Súlya kb mennyi lehet, kanyarokban stabil?

előre is köszi!
Hejj Fever, próbáltalak ma hívni hogy fussunk össze. Mi van a telefonoddal?
győrbe laksz vagy a környékén?
nem láttam még a motorod
na ezt biztos nem kell annyit szerelni
ezt egyszer kell jól összerakni aztánn csak menni kell vele
városba nemszeretek menni mer csak megtelik a kipufogó olajjal
nekem egyszer volt ugy hogy amikor elindultam vele akkor nem nyitott ki a termosztát és nagyon felmelegedett a viz de megáltam vártam hogy lehűjjön azóta meg nem volt semmi gond
power elektromos
motor kidolgozás alatt nemtudom hogy pontosan mit értesz
ez bizos nagyobb lessz mint az aprilia szélesebb meg hosszabb is
Üdv!
Hátsó Gumi jó állapotban van? méret? ár?
Nekem csak az alsók kellenek.
Azokat menyiért adod?
Ha Pesti vagy akkor személyesen,de jó nekem a postai is.
ok, még gondolkodom rajta, az ár nem rossz csak ugye 1 festés kell még rá.. merrefele lenne? (mert nagy és posta drága)
Szia ha mind a 4 db érdekell alsó és a felső akkor 8000 eft
jc 20 ba valo?ha igen küld el az email cimed és megadom a cimem!vekonyzoli85@freemail.hu!köszi
Ha érdekel akkor nyomtatnom kell, jelezz mindenképpen!
idomokat milyen árba adod? és merre található?
Szia, van még 1 db! Bár érdeklődtek iránta de több nem, így ha gyors vagy 1000huf + posta = kb 1800 huf, vagy személyesen Bpen....
hello!van még 50es matricád elado?
kőszőnőm mert én sajnos nem értek hozzá
Sziasztok szeretném eladni Honda NSR motoromat 1993-as évjáratú új hengerrel dugóval gyűrűvel. Rendszámos!
ha visszaolvasol nem is olyan rég volt a számlapokról szó valaki írta is h többet csináltatott és fel is adja postán ha kell neked de ezt az illetékessel beszéld meg ha van még neki belőle vagy dekoros is megcsinálja
epoxival én is csináltam előtte de az nem olyan tartós most már nem is csinálnám mással csak műgyantával
igaz a műgyanta drágább de megéri szerintem
remélem tudtam segíteni
én nemrég csináltam műgyanta+üvegszálszövet meg néhol üvegszálpaplant is használtam
bevált elég masszív erősebb szerintem mint az eredeti anyag amiből az idom készült és könnyen lehet dolgozni vele
Szia!

Eddig egy aprilia af1 50 volt! De kb 80% ot szerelem 20% ot meg megyek vele de úgy hogy nálam van az egész szerszámos! Nem megbízható! Városba meg tökéletes az az erő ami az NSR be van! Túrázásra is használnám! Nem nagy túrák, 40-100 km ig:) Bár ha most sikerül vennem egyet akkor megnézzük a Mátrát, ami egy kicsit hosszabb de belefér:D:) Én eddig Castrol Power 1 et raktam bele... én olcsón tudom szerezni, tehát az sztem marad!
És a termosztátos hiba az mennyire gyakori? És ha elromlik akkor nem az a következménye hogy nyitva marad és nem csukódik be? Annak ugy tudom csak annyi a következménye, hogy lassabban melegszik föl a motor
A motor kidolgozása milyen? Elektronikája milyennek mondható? Elektronikus power van a régebbiken is?
ugyan az a blokk van mid a 2-be csak más az áttétele
de a 22-es az valamejik le van fojtva 15le-re ami meg nincsen lefojtva az duplája ugyhogy inkább ojat vegyél mer néha jól jön az a sok lóerő pl: előzésnél
alkatrész van itt a fórumon meg bontóba is
de márkaszervizbe is van hozzá minden de ott drágább
a kopó alkatrészeket meg bárhol be lehet szerezni
olaszokhoz képest talán egy kicsivel drágábbak az alkatrészek de nem kell hozzá sok alkatrész
amióta nálam van a motor 1 éve az alatt csak gyertyát, égőt, aksit és teleszkóp szimeringet cseréltem de ezt minden motorba elég gyakran kell
utazó sebesség az max 100-110 ekkor 7000-7500 a fordulat
néha szoktamneki jobban is huzni hogy ne lustuljon el
tipushibája csak a termosztát
olajat sokan agip speed-et meg castrol power1-et raknak bele
én repsol moto competicion-t rakok bele mer ugyan ojan jó mint a castrol csak olcsóbb
én csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a motort mer elég jó
eddíg mijen motorod volt?
Engem érdekelne a 2-t alsó idom,de csak akkor ha nem töröttek !
Csak éjszaka vagyok a neten dobj róluk képeket email:ridegmihaly1@gmail.com.
Helló! Köszi a választ

Erőbe mennyi a különbség a jc20 és a jc22 között?
Nekem mindennapi használatra kéne... néha túrázásra is! Alkatrészt hol tudok hozzá szerezni? Kb az olaszokhoz viszonyítva mennyivel olcsóbb/drágább az alkatrész? Utazósebessége hogy alakul?Mennyi fordulaton? Van esetleg valami típushibája? Olajat milyet ajánlasz hozzá?

előre is köszi!
na ebböl van 2 tipus a jc20 és a jc22
nekem a 20-as van az a régebbi, elősorban ez egy kiváló túrázós motor
kategóriájában nem a leg erősebb mer az olasz motorok jobban mennek de ez legalább nem esik szét ojan hamar
szerintem elég megbizható ha rendesen törődnek vele akkor sokat kibír
fékek meg a futómű elég a mindennapi használatra
ez nem versenymotor
ha jól be van álítva a karburátor és normálisan használják akkor a fogyasztás 4-5 liter között van
szerintem mindegy mijen évjáratot veszel csak jó legyen minden rajta
biztos hogy meg lehet ragasztani hátulrol
csak előtte csiszoldle jő érdesre hogy megtapadjon rajta a ragasztó
meglett a probléma mi volt a baja
légszűrő el volt tömödve
kösz a segítséget