Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv

Nekem van vázam teloim idomok meg egy blokk amin nincs henger meg dugo kell! Ezt odaadom egybe 20000 Ft ez nem sok szerintem akit érdekel az vegyen fel msn-re:piiterke@hotmail.com
Gyári henger,dugattyú,gyűrű,zéger,:70.000ft
Cim:tarján, "Gerecse Motor " Tel:0634372828 Szatyina Géza
köszi vigyázok de azon felül még renoválom is fékbetét csere meg teló szimeringek karbitisztítás meg sok apróság(markolat,kormányvég,index szett,felnicsík,iridiumos sportgyertya,légszűrő szivacs..) már elment rá 70 ezer és most jön a festés de nyugi ugyan ilyen lesz csak néhány helyen kopott és karcos

ilyen volt mikor megláttam a hirdetésbe(kép)...
Hali valaki megerösitené,hogy tényleg az a töltés relé amit én feltettem.Szerintem ezaz mert enélkül még elindul a motor a másik nélkül nem tehát a másik az inditás relé és amit kivettem az a töltésrelé.Mert sajna a villamosági rész nem az eröségem inkáb a mechanikai rész.
3500 Ft , tudom küldeni postán...
üdv! a kapcsoló konzol nem kell...csak a műanyag gázkar és a hozzá tartozó gázbovden:D ára?:D
halod most nem azért mondom de KURVA SZÉP ez a gépezet.
gratulálok hozzá.
vigyázz rá és sok balesetmentes kmert vele.
az enyém is 93-mas nsr első széria a macskalámpásból
helo van gázbovdenem meg gázkar is... mindettő kellene?...a kapcsoló konzol is? vagy csak a műanyag gázkar? megvan minden ...csak az ár miatt kérdezem... írd le pontosan... mondok árat...
Na kivettem igynézki.Remélem ezaz a rajta lévö rajz alapján gondolom.Ja és világosan megnéztem nem mitsubitsu hanem Mitsuba a felirat csak egy kicsit megvan kopva már.Az utolsó képet scenerel az elsö kettöt fényképezövel csináltam.
Az én macskalámpásom 93-as. Kereklámpás 92-ig volt, 93-tól az újabb egészen 2003-ig.
gázbovdened van?
üdv! gázkar+gázbovden megvan még? mennyibe kerülne?
Nedis az 1 elektronikus bolt de bárhol tudsz rendelni relét,ha nem adnak
szerintem jól tudod.
ezek a vázak ugyan azok.
amugy a légszűrőre énis rá akartam menni de csak a szivacsra. de nem érdekes.
hát nézd alvázszám van rajta...másról nem tudok ám lehetséges... nade egy biztos ilyen vázat gyártottak 90 91 92 93 94 95 ami elötte van az msá nsr, ami ez után az is más sőt 94 ben is volt már macskalámpás nsr...na de annak a váza teljesen máshogy néz ki...meg az 88-89 eseké is... szal nem tom mi a probléma... ? :/ ez olyan ahogy kinéz....ilyenből nincs "másik fajta" ezek a vázak csak színben külömböznek... de persze mint minden okoskodának a fórumon ideírom..hogy legalábbis én így tudom... ha nem akkor légyszi javítsatok ki...
Helló

Az idom és a szűrő cső mindenképp kell, de a váz is ha le tudjuk ellenőrizni, hogy egyforma. Van ezeken valahol valami típus vagy szám amivel lehetséges ez?
persze, idom + váz + légszűrő -ért jár csoportos kedvezmény
tel.: 06 70 318 52 37
a légszürő egyben eladó a csővel együtt.. 4000 Ft , vázam van (kettő is) 8000 Ft esetleg ha kell a váz akkor beszélhetünk a csövecskéről is... sajnos ez ilyen...
és a váz mennyibe kerül? Vagy sérült?
ez 90-94 ig jó az nsr re...a kétkörlámpás és a kockalámpásra...vagy az f esre... de gyártottak még ilyet 95 ben is egy párat... az idom 4000 ft komárom esztergom megyei vagyok (Ács) amugy postán tudom küldeni utánvétellel.
snakejany@freemail.hu
A váz is érdekelne, csak írj árat :)

Engem, légszűrőházat és a karbit összekötő cső érdekel.
milyen évjárathoz kellene a légszűrőház?
Milyen évjáratú nsr alkatrészeket árulsz?
A jobb oldali idom mennyibe kerül?
Merre vagy helyileg?