Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen azt kell jól értetted sry csak elég fáradt vagyok,meg tegnap is az voltam
Csoki ez ha jolértem egy sima 12V-os égö amit rákötök és kilámpázám vele holvan 12 hol nincsen?
Mentem volna lehet énis de igy,hogy nemnyugszik nehéz.De azért lehet kínézek.Hollessz pontosan?Mert halottam,hogy lessz de nemtudom merre a lovaspályánál megint mint tavaj?
kompressziómérővel
Nem tudom,hogy mikor volt dugó cserélve nagyon minimális karcot lehet látni rajta szinte újnak látszik.
A kompresziot,hogy tudom ellenőrizni?
kompresszió van? dugócsere mikor volt?
hasonlo de az enyémen 4 lábvan alul de valoszinü nem a töltésrelé még keresem deha nemtalálom a gondot augusztusban nemlesznek ithon az ösök és átviszem tárkányra a Marosvári Zoli Auto villamoságihoz.Apu már aztmondja adjam el a francba de már annyira a szívemhez nöt ez a moci.
Valaki segitsen!
A drágaságom 4.-ig megy mint az állat 10500-as fordulatnál kb:120 km.Mihelyt dobom az 5.-be kezd lassulni 6.-ban meg esik vissza a sebesség/fordulat kb:6100-ig és nem lehet visszatornázni!
Még nemtudom mi a baja a motornak mint irtam elöréb olyant csinál,hogy nincsen csak 5 volt ezáltal töltésem sincsen rendesen az irányjelzöse müködik és az elsö lámpa állandoan kiég de érdekes a hátsó lámpa és fék müködik rendesen.
Nagyon szépen köszönöm
azonos, 99%-ban az egész blokk ugyanaz.
Hali. Nem tudjátok, hogy a Poweres JC20-ban és a Poweres JC22-ben azonos az önindító? Köszi
hát nem olcsó de minőségi(ugyan olyan minőségire akarom csináltatni mintha gyári lenne)
V vázad párosítható lenne az enyémmel? Mert az enyémnek a bal oldala meg van repedve...
Azigen, akkor elég drágán dolgoznak arrafele. :D
Nekem anno összetörték a motoromat, az összes idom eltört rajta... sok helye, a heggesztés 2 e ft volt... :D
A festés... Gyönygház metál lett, az volt edzővel, lakkal, meg mindennel eggyüt 12 e ft :D a matrica meg 4 e ft:D
Majd rakok fel am képeket :):)
Hát reméljük, hogy ahhoz is. Bár most elmentem kerülni egyet, de tegnapi bankett után kicsit kóválygósan nem volt annyira élevezetes. :S :D
Angolból kimagasló teljesítményért kiemelt dícséret. Legjobb szóbeli angol érettségiért.
szép napot! én itt lakom Ácson! tudok segíteni valamiben?
látam egy képet pár oldallal elöbb... nem lehet hogy pont valamelyik cucc kell?... van még esetleg gyújtáskapcsolóm is...(kulccsal...)
a motorozáshoz?
Na srácok érett vagyok.
értem.
én kíváncsian várom.
sok szerencsét.
jövőhéten viszem csináltatni
ha kész lesz csinálok egy frankó videót hogy hogy készült milyen volt milyen lett.... de az még sztem 1 hónap
remélem tetszeni fog mindnekinek
itt a közelben van valaki aki ezekkel foglalkozik direkt matricákat gyárt. vele fogom megcsináltatni. de amúgy köszönöm.
de nagyon frankó lessz a tiéd.
majd kérhetek képet róla ha kész lesz?
ez amik a képen vannak összesen 7800ft be kerültek posta ingyen volt de még rendeltem hozzá és úgy összesen 11 ezer lett
felnicsík 4700ft 4 oldalra fényvisszaverős piros
hőálló matricát is csinálnak....
reklám helye
ilyen a szett még hiányzik a belőle vagy 6kisebb matrica mert az később rendeltem
azért csináltattam 50 es matrica szettet mert még egy évig így használom mert a felújításra elmegy az összes pénz utána levizsgáztatom megvan minden hozzá
inkább nem az hogy sosincs, sose elég:S
http://motormatricak.hu
velük csináltattam bármit legyártanak meg is tervezi.... csak mond el vagy küldj képet hogy mi kell... felnicsíkot is innen rendeltem
email címük: matricak@freemail.hu
nem is dolgoznak nagyon drágán de minőségi