Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utánvétellel gondoltam.Egy email címet tudsz adni? elküldeném a címem,nevem stb.
hali srácok.
ma kivettem a kerekeket és beolajoztam a csapágyakat.
kurva jó lett
csak ajánlani tudom, most olyan szépen gurul basszus, nem gondoltam volna hogy ennyit számítt.
meg még pár dolgot kicsit beolajozgattam hogy finoman járjon és baromi jó lett.
de csak unatkozós embereknek ajánlom mert eltart pár óráig mire kiszenvedig az ember őket. pedig én emelővel csináltam de nem volt egyszerű.
de megoldottam.
további szép napot mindenkinek.
Ha teletonakolom, egy idő után mindig fogy belőle a benzin.
Amúgy meg a termosztát szeret bexarni. Mást még nem vettem észre.
Sziasztok!

Tegnap vettünk egy Honda Nsr 125-öt 94'-es. Nincs benne légszűrő,

Milyen való bele? Mert egyesek azt mondják sima szivacs mások szerint meg nem. Elég bele a normál vagy sport legyen?

7000-es fordulatnál kicsit dadog, de ha jobban meghúzom akkor nagyon meglódul a gép. A power szelepre gyanakszok egy kicsit, majd a szétszedésnél kiderül.

Hűtőrácsot hol tudok rá venni?

Milyen általános betegsége van ennek a motortípusnak?
A tiéd.
3700 Ft! A kipuért !
Helló ezeknél nincsen generátor, tekercses a gyujtás, és vannak külön feladatot ellátó tekercsek, azthiszem robogónál így hogy: gyújtótekercs, töltőtekercs, és elektromos fogyasztókat ellátó tekercs, és ha mondjuk az a tekercs ami ellátja a lámpát, indexet stb, összeégett és zárlatos, az okozhat ilyen tüneteket, de ha nem így van majd ki javítanak az okosabbak. na meg igen még a fesz.szabályzót érdemes megnézni.
Elvitték szegény pici nsr-t
utánvéttel?
Nsr nél nincs generátor gyerekek lengötekerecses gyujtásrol van szó:d sose megy tönikre kivéve ha nem adtok neki vmi jokis tuláramot feszab lehet max a rossz vagy az izzó szar miöségü amit veszel
hali nincs valakinek nsr hez gyujtotrafoja és gyujtás elektronikája én már mindet eladtam:D aztán van itt 1 nsr ami sorraüti ki az elektronikákat ha valaki tud segiteni kérem jelezze elöre is köszi 06 70 262 60 46
Meg az a fura jelentségem van a motornál páréve,hogy mittudomén 100-200 kilométerenként kiég az elsö égö de ugy hogy megfeketedik az égö.Ezért gyanakszok még a fesz szabájzóra de annak egyáltalán van-e köze a töltéshez?
Heló átnézem akkor a biztiket.Kérdezem olyan nemlehet hogy a generátor szénkefés mert ugye az autoknál szénkefe van az állo és forgó rész közöt,hogy az áramot kivezesse.
generátoron nem lehet állítani... gondolom 12 V ot kéne előállítania nem?biztosítékokat nézd át.nincs hozzá 1 panel?esetleg az a rosz
vagy maga a generátor szált el,bár azt nem hinném
Postán hétfőn feltudod adni?
Helosztok segitség kéne ugyan nem ez a tipusu hondám van de hátha tud valaki segiteni.Van egy Honda Tact robogom aminél az a fura dolog van ,hogy a generátor csak 5 voltot termel lehet állitani rajta vagy mégis mit lehet vele csinálni.
Februárban volt kitisztítva és akkor cseréltem benne a szivató fúvókát, akkori képeim vannak, ha kell, akkor reggel készítek frisseket.
3500ft !
Nem fontos szétszedni.Csak fényképezd körbe.KÖSZI....
Szétszedett, vagy összerakott állapotról kellene?
Bocs 3000 :)
Bocs ... 3000 :)
Képet tudsz küldeni róla?
2500 at akkor én
akkor holnap délig amelyikőtök a jobb árat mondja az viszi a kipufot