Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tom, nem én vágtam ketté...hozzám ez még anno került mikor vettem egy mocit alkatrésznek mert az enyém megtört... de sztem azért van mert az előző tulaj ugy gondolta hogy ő most aztán hajt rá vmi brutál dobot és majd hétszerbetyárosabb lesz az nsr-je...

el tudom küldeni...mostmár hogy nem az első cuccot adom fel elnyögték nekem a postán ha én fizetem ki a postaköltséget akkor vmi 2000 Ft ha meg te átvételkor...akkor 3000 Ft szal az első variáció alapján 7000 ért tied lehetne a kipuff...de nem ...mert 5 ért nem eladó. 6 ba megegyezhetünk... és akkor is 8 ért a tied...
ok' ez a számom... ha jönnél...: 06 70 318 52 37
ha odaadnák akkor énis megvenném.
tudodmit vas áronn megveszem mindet aztánn majd lessz 5 motorom a hét öt napjára hétvégénn meg megyek a simsonnal
hát valami olyasmi, de a 4 nsr ből ami itt a környéken van abból csak az enyém van használva.
haveré már vagy 1 éve nem ment, másik havert meg kb 2 havonta látom egyszer menni vele, a 3. nsrt meg nem tudom kié, de már vagy fél éve nem láttam.
majd lehet hogy elmegyek megnézni nem vagy nagyon messze
akkor nálatok az nsr ojan népmotor lehet mint nálunk a simson
itt minálunk a faluba csak nekem van nsr viszont 2 faluval arréb van egy 50-es nsr de mostanába már nem láttam lehet hogy eladtta a tulaja
máma nézegettem a motort és arra jutottam hogy villa szimeringet kellene cserélni mer a jobb oldala igen nyomja az olajat már a sárvédőnn fojik le
hello!
az érdekelne,hogy mennyibe lenne egy komplett jc20/2körlámpás
komplett fejidom csak érdeklődök!
thx
széles utat
Kösz!
És mért van kettévágva? 3000ezer a kettévágott mindkét darabjának az ára?
Hogy tudnád ezeket leküldeni postával Szegedre? Mármint ez nem egy kis fékkar.... Az mennyibe lenne nekem utánvétnél?
5ezret tudnék adni azért amelyik egyben van!
heló! nyitott nem nyitott...nekem 155-öt ment vele az nsr-em
az "egész" kipufogó 7000Ft a kettévágott 3000Ft ja és igen 2 körlámpásról valók...
váltókar 1500 Ft // az is nsr re... ugyan olyan mint a másik csak ketté van vágva... ideális vmi "sportdob" tákolásra... az meg legyen 3000 Ft
hát csak így monostorról 3-4 en megyünk nsr el.
meg nemtom hányan leszünk még.
csoki525-eddig terepmotoroztam,sok közöm nemvolt az utcai motorokhoz...dee sztem elég jól megy...eddig még csak 120at mertem kihozni belole..
Gezar-akkor 7ezertől..90 az pont 6500 kornyékén van...
Van olyan ami 7-nél és van olyan ami 8ezernél. De hogy ez melyik évjáratoknál hogy van, nem tudom.
tényleg ojan super mint ahogy rá van irva?
igen igen Raiden,csak azt hittem hogy F ...amúgy köszi az infót..ha valamit nemtudok még irok(: ... ja és a power pontosan mikortol nyit? köszi(:
biztos nem lessz valami sok nsr
Tudtommal nincs 2000-es F, csak Raiden. Fogyasztás változó, 4 litertől akár 6.-ig is ha nagyon nyúzod. Általában 4,5-el eljárkálok vele. Am kszámolhatod full tanktól full tankig úgy, hogy amit beletankoltál beszorzod 100-al és azt elosztod a megtett km-el. Tank 11 liter + 3 liter a tartalék ha minden igaz.
Hello... Nemrég kaptam meg az új mocim,és lenne egy pár kérdésem.Na szóval a fogyasztás kb mennnyi? a tartály hány literes,és a vésztartalék kb hány liter..előre is köszi. ja és NSR125F ,2000es gyártmány :)
jólvan akkor. majd remélem összefutunk. szerintem megismerjük majd egymást.
bár szerintem én leszek az egyetlen full fekete nsres.
épp máma beszéltük a győri motoros kolégákkal valószinü hogy megyünk
mai motorozás táp-győr-csesznekring-zirc-aztánn megint táp
valaki szokott még menni csesznekringre?
Aadams! Itt az alvázszámom: ZDCJC22800F000162 remélem eredeti és tudsz nekem segíteni! Egyébként felvettelek msn-re ott gyorsabb!
Üdv!
http://www.sportmotor.hu/motor...
itt a helye mindenkinek aki aközelben lakik.
CSOKI főleg neked itt lessz a helyed.
jah de ez Castrol power1