nem tom, nem én vágtam ketté...hozzám ez még anno került mikor vettem egy mocit alkatrésznek mert az enyém megtört... de sztem azért van mert az előző tulaj ugy gondolta hogy ő most aztán hajt rá vmi brutál dobot és majd hétszerbetyárosabb lesz az nsr-je...
el tudom küldeni...mostmár hogy nem az első cuccot adom fel elnyögték nekem a postán ha én fizetem ki a postaköltséget akkor vmi 2000 Ft ha meg te átvételkor...akkor 3000 Ft szal az első variáció alapján 7000 ért tied lehetne a kipuff...de nem ...mert 5 ért nem eladó. 6 ba megegyezhetünk... és akkor is 8 ért a tied...
hát valami olyasmi, de a 4 nsr ből ami itt a környéken van abból csak az enyém van használva.
haveré már vagy 1 éve nem ment, másik havert meg kb 2 havonta látom egyszer menni vele, a 3. nsrt meg nem tudom kié, de már vagy fél éve nem láttam.
akkor nálatok az nsr ojan népmotor lehet mint nálunk a simson
itt minálunk a faluba csak nekem van nsr viszont 2 faluval arréb van egy 50-es nsr de mostanába már nem láttam lehet hogy eladtta a tulaja
máma nézegettem a motort és arra jutottam hogy villa szimeringet kellene cserélni mer a jobb oldala igen nyomja az olajat már a sárvédőnn fojik le
Kösz!
És mért van kettévágva? 3000ezer a kettévágott mindkét darabjának az ára?
Hogy tudnád ezeket leküldeni postával Szegedre? Mármint ez nem egy kis fékkar.... Az mennyibe lenne nekem utánvétnél?
5ezret tudnék adni azért amelyik egyben van!
csoki525-eddig terepmotoroztam,sok közöm nemvolt az utcai motorokhoz...dee sztem elég jól megy...eddig még csak 120at mertem kihozni belole..
Gezar-akkor 7ezertől..90 az pont 6500 kornyékén van...
Tudtommal nincs 2000-es F, csak Raiden. Fogyasztás változó, 4 litertől akár 6.-ig is ha nagyon nyúzod. Általában 4,5-el eljárkálok vele. Am kszámolhatod full tanktól full tankig úgy, hogy amit beletankoltál beszorzod 100-al és azt elosztod a megtett km-el. Tank 11 liter + 3 liter a tartalék ha minden igaz.
Hello... Nemrég kaptam meg az új mocim,és lenne egy pár kérdésem.Na szóval a fogyasztás kb mennnyi? a tartály hány literes,és a vésztartalék kb hány liter..előre is köszi. ja és NSR125F ,2000es gyártmány :)
épp máma beszéltük a győri motoros kolégákkal valószinü hogy megyünk
mai motorozás táp-győr-csesznekring-zirc-aztánn megint táp
valaki szokott még menni csesznekringre?
el tudom küldeni...mostmár hogy nem az első cuccot adom fel elnyögték nekem a postán ha én fizetem ki a postaköltséget akkor vmi 2000 Ft ha meg te átvételkor...akkor 3000 Ft szal az első variáció alapján 7000 ért tied lehetne a kipuff...de nem ...mert 5 ért nem eladó. 6 ba megegyezhetünk... és akkor is 8 ért a tied...