Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézd végig a csatlakozókat,hogy mindenhól átmegy az áram.nem korrodált vlahol,ha igen kínáld meg kontakt sprayel
Sziasztok Segítséget kérek!Ma beindítottam az NSR t és megált!Próbáltam indítani semmi betolni semmi,nem indult szétszdtem nincs szikra egy gyertyával se kicseréltem a trafót és akkor sincs mi lehet a gond légyszi minnél elöbb írjatok
Köszi
Pontos méretekkel nem szolgálhatok
Viszont erre találták ki specializálódott boltokat ill. beszerzőhelyeket.

innen
remélem segít
akkor segíts nekem is már feltettem lejjebb a kérdést hogy milyen vastagságú membrán kell az nsr be? mi alapján kell a karbon membrán vastagságát kiválasztani?
Alap .
Nagyon szívesen segítek ha tudok, főleg egy földinek
bazki ezt tényleg nem hiszem el kérdezek valamit és te válaszol kur*a kövid idő alatt köszönöm szépen
Üdv Wp, hogy megint gyors legyek.
Pontosan 3 lityi lötyög mikor tarcsira forgatod.
hali! nem tudja valaki esetleg h tartalék az hány liter? köszike
nekem hidegenn nem indult pedig volt szikra
benn a blokkba már nem adott szikrát mer amikor kivettem tiszta benzin volt
kitüzeltem a gázonn az olajat belőle és akkor valamennyivel jobb lett de mostanra már vettem egy uj gyertyát azzal már jobb lett
Értem, köszi a segítséget, holnap lecsekkolom.
Üdv.
arpen te az önindítórelét nézted. a powerelektronikát inkább úgy mondanám hogy a légszűrő alatt keresd. a power elektronika a fesz. szabályzóra merőlegesen fekszik a légszűrő alatt, és egy konzol tartja őket ha jól emlékszem.
Semmi..
Próbáld meg egy másik gyertyával.
mire gondolsz emzoli? mert nem értem a kérdésed!bocccss!
Vááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ááááá
melegen még nem probáltam de hidegen nem indul
az biztos
!Márk
a gyertyának van szikrája
amugy most van elöször ilyen gépem
és kb 1 hónapja van meg
Mi a pontos neve az első lánckeréknél lévő szimeringnek?
heydenau álíttólag elég jó az árához képest
most az a baja a motornak hogy nem indulbe hidegenn vagy melegbe se?
Ombre...
Ha nem indul, nyilván zaccos e gyertya, azzal nem mész semmire.
Azt nézd meg, miylen amikor megy.
nem tudtok olcsó de jó minőségü motor gumit(100/80/17)a méret
csak először útánna már nem a gyertya nem retyós mert az volt az első amit megnéztem
irj!márk
CI626 megvan, azzal nem kell foglalkozni, az áttétel 14-36-os, zsír új DID lánccal (most cseréltem egy hónapja).
Most nemtudom, hogy a power elektronikát találtam-e meg, de nem találok rajta sehol sem jelzést, hogy vajon TV78 vagy 124-es-e. Aztmondtad hogy a tank alatt, légszűrő mögött, szerintem ez az, de jó kopott ez a gumi cucc amiben benne van, és csak annyit tudok rajta kibogarászni hogy G4R-M24, de nem 100%. És még egy sorozatszám ha jól látom. Magán az elektronikán nem látok semmilyen jelzést.
ha fojtott az elektronika akkor reális a 140-es végseb. Szerintem először azt cseréld le, meg fogsz lepődni mit tud a motor Nézd meg hogy milyen szám van írva a power (tank alatt, légszűrő mögött), illetve a gyújtás elektronikára ( ülés alatt, a lámpa elött). Ezen kívül nézd meg hogy a kipufogóban van-e szűkítő, mekkorák a fúvókák a karbiban, van-e szűkítő lemez a membránház előtt, illetve mekkorák a lánckerekek, valamint jó-e a power beállítása. Ha ezekkel megvagy, és még mindig nem megy a motor 140-nél jobban akkor dugócsere. Egyébként mivel látom hogy pesti vagy, át is jöhetsz nyugodtan, és ránézünk, seperc alatt megmondjuk mi a helyzet, illetve fojtásmentesíteni is tudjuk ha szükséges.
Km valós, mert a gyári láncot most cseréltem 1000Km-rel ezelőtt, 22000-nél pedig a szétkopott gyári gumit cseréltem le.
Nem csörög, nagyon jó hangja van, nincsen elgyengülve, gázt jól veszi, könnyen indul télen 2 hónap állás után is (ilyenkor egy fél perc azért kell neki).
Nem volt fojtatlan, kb. tizenvalahányezer Km-nél vette ki a fojtásokat az előző tulaj, és a power elektronika még fojtott elvileg (mostanában tervezem lecserélni nyitottra).

Ezek alapján mit ajánlotok?
Arra gondodlok, hogy ha nem adsz infót, nem lehet segíteni.
Első körben vedd ki a ygertyát, és nézd meg.
Nyilván tizsta redva, ha sokat nem indult.
Akkor nézd meg, amikor mentél vele.
Szivatót ahsználod?