Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helo van plexim is meg visszapillantóm is... meg még ez az...
06 70 318 52 37
Szép is az amikor az egyik kolega ráigér a másikra...
Sziasztok van egy felesleges 160-as polini hengerem, hengerfej dugóval ha valakit érdekel ezen a számon érdeklödjön:06306181360
én a 160ccm és 60ccm -re gondoltam 60mm az oké, ne haragudj rám.
pontosan, 60mm átmérőjű megy bele.
160as hengerbe 60as dugó? (bocs kihagyhatatlan volt )
most akciósan eladó 160-as polini henger (hónolni kell) 10.000 Ft ért. Vasperselyes, táboriban már megbeszélt árak szerint: 3 ezer Ft a hónolás, 24 ezer bele a 60-as polini dugó. Adom hozzá a hengerfejet, régi hf tömítést, power nyelveket, csavarokat.
(tehát összesen 37 ezer Ft-ból jó állapotú tuninghenger, új dugóval)
Hellosztok, lenne egy kérdésem, meg szükségem lenne 1-2 cuccra, ha valakinek van Léci jelezze. :)
Kérdés... a Körlámpás NSR-en ugyan olyan a visszapillantó, mint a macskalámpáson ? ha igen, akkor kinek van eladó s mennyiér?
Szükségem lenne, még plexire, valaki nemtud alahonnét szerezni ? Vagy estleg nem tud valaki rendelni E-bay rol ?
még macskalámpás sem?am ha jó NSR-t akatsz venni akkor HÖLGY tulajtól
1. Az a 30000 inkább 20000 dugócserénél. :)
2. Én is A1-el hajtom most a vasat, forgalmiban 20 kW van, na meg 1 éves jogsival személyt se vihetnék, de majdnem többet megyek utassal, mint anélkül.
3. 4 ütemű motorokba is elég sűrűn előfordul nagy hőértékű gyertya, pláne a forgósabbaknál (250-400 sornégyeknél biztos)
4. Itt a jó idő, kellemes motorozást!
Hát igen idős de a másik motor ami szóba kerülhet az csak is az MZ. Ezért gondoltam egy kicsit komolyab gépet venni. Majd meglátjuk. Köszi a válaszokat.
nekem 9kW van a forgalmiban
hengert csak akkor kell cserélni ha nem cserélsz időben dugót, eltörik valami, és szétbassza. Dugócsere intervalluma pedig inkább 15-20 ezer, de használatfüggő, lehet kevesebb is ha motoroznak vele, nem pedig csak gurulgatnak . Ez nem probléma, ez 2t motor. Ezek ilyenek. Ja és nézd azt is hogy a legfiatalabb körlámpás is már 17 éves motor! Természetes hogy kell szerelgetni folyamatosan. Ha olyat akarsz amivel nincs probléma akkor új(abb)at kell venni...
nekem se 11 kw van a forgalmiba és nem rövid távokat mentem le :D még Pesten se szóltak érte
hát használattól függ mikor cserélsz dugót(30000 km után kell)
de a motor állapotától is függ,hogy mennyi baj van vele....
szóval jól megkell nézni,hogy mit veszel meg.egyet tudok tanácsolni,ha NSR-t akarsz venni több motort is nézz meg,nem muszály lerakadni 1nél,és vigyél 1 hozzáértő embert is
Köszönöm a gyors választ.
Még azt szeretném kérdezni: hallottam olyat, hogy 2 évente dugó, henger csere. Ezt tényleg így van? És sokszor van velük probléma?
(Körlámás nsr)
Pedig elméletileg így van!persze a valóság más.nézz utána.én tudok neked villamossági könyvböl adatot mutatni erről.
xDDD AK az nincs ccmre kötve ebben igaza van de 24 Kw-ig hát grat neki
csak pédaként mondtam de papírmunka,igaz rendőr függő
100ból max 5 ha foglalkozik vel szépen mosolyogsz és nopara,akkor nem kötöszködik
Lemaradt a vége:
Haveromat igazoltatták és a csaj megkérdezte a kollegájától, hogy az A1 az ugye 250 ccm? :) Unokatesóm szerint (szintén rendőr) korlátlan ccm és 11 kW.
Hát 16 kW az nincs 28 ló. :) De ezt is rendőre válogatja...
ott,hogy abban a motorban 100000%,hogy nincs folytás,ami már alapból több mint 15 Le vagy 11Kw,de nem érdekel ez senkit
ha 125 ccm és 28 Le azaz 16Kw van a forgalmiban akkor se szólnak....
Ember az A1-es jogsi 125 ccm és 11 kW, akkor hol a porbléma?
dehogy köt bele,még bese vizsgálják nem kell izgulni,nyugodtan megveheted 11kw-os papírokkal,nem fogja végig nézni,hogy benn van a folytás és teljesen rendbe van a papírja,szal az neki + munka lenne
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ha vennék egy 125-ös NSR-t 11 Kw-os papírokkal (Forgalomba helyezve) és van A1-es jogsim akkor ha a rendőr megállít akkor beleköt ebbe?
Vagy esetleg egy balesetnél ez mennyire gáz?
Bevizsgálják valamilyen helyzetben?
Legálisan így lehet használni? Mert 50-es papírokkal nem nagyon akarok. Előre is Köszi