nekem nemis a repedésekkel van a bajom hanem a felfogatásokkal.
az az én bajom le van törve a nagy része a felfogatófüleknek.
de akkor menyit kérnél érte. mondj egy árat amiért megválnál érte.
kérlekk
Bocs,de annyiért nem éri meg nekem, kb annyiba kerülne megcsináltatnom a repedéseket. Szerintem többet érsz el ha elviszed egy olyanhoz aki müanyaggal foglalkozik és kb 2000ft ért összeforrasztja neked úgy hogy még látni sem fogod!
nemtudom. most mondok egy árat te meg megmondod hogy megfelel e.
egyik srác nekem 2000 ért adott volna egy komplett szettet csak elvitték előlem. hibátlan volt, csak fényeznem kellett volna. sajnálom is nagyon.
ezért akkor mondok neked 3000 ft ot.
mert ezt is ugyan úgy át kell festenem mert az enyém az fekete simán nem fekete zöld. + még mire elmegyek érte meg elviszem az idomokat az még szállítási költség. ez az az ár amit még úgy megérne nekem.
ja és merre laksz?
Tutira jobb lesz ha leveszed meglátod.Ezt pedig egy sima lapos csavarhúzó elég,ez a siberházat állitja le és fel(levegőt).Nem hinném hogy lehet kapni olyan szerszámot én esztergával készitettem,tolómérővel kimértem,aztán egy fúrószárat elköszöröltem,beledugtam, mert egy oldalt meg kell lapolni kalapáccsal és kész.
az utolsó képen látszik mind a 2 ő. az egyik az rcvalve felirat fölött van a másik meg a tanknál de az kicsi. ott a honda felirat után nemsokkal.
meg annyi hogy az nsr matricák egy kicsit fel vannak levegősödve sajna. a többi mind jó meg szép csak azok fellevegősödtek.
de az sem egy nagyon vészes dolog 2 méterről már észre sem venni de még 1 ről sem.
Én úgy vettem észre az enyémen hogy inkább nagyobb alapgázon jobban indul, de megpróbálom! Egyébként most nekem 1800 körül van. Ezért is akarnám elvinni olyan emberhez aki jobban ért hozzá, aki rendesen beállitaná nekem a keveréket is és az alapgázt is. Ezt a szerszámot nem lehet kapni valahol? Érdekes, sok nsr-t láttam már de egyikben sem volt ilyen csavar.Vagy ezt ki lehetne cserélni rendes csavarra ha valahogy kitu
Ha fullad lehet nem a keverék állitás miatt van ha nem magas az alapjára,tegyszer kísérlet képpen én is így jártam,felcsavartam az alapjáratot!Gyárilag 1400-1600 között kell lennie!Én készitettem egy olyan szerszámot amivel lehet állitani a benzin levegő keveréket egyszer,és jobban vette utána a gázparancsot,és a benzint is kifelé a tankból de minimálisan.
ha eladod nekem megkapod az én idomjaimat, csak 2 repedés van rajta, de nem vészes már 1 éve használom így és kifizetem azokat. így marad idomod amit fel tudsz rakni kapsz még zsét is és el tudod adni a mocit is.
na mit szólsz hozzá?
kérlekk.
Nem érdekel valakit eladó nsr 125? Régebbi tipus ,90-95 közötti, sajnos én sem tudom pontosan. Főtengely cserére szorul! Motor kivan véve belőle mert meg akartam javitani, de nem találtam bele főtengelyt aztán meg már nem is érdekelt mert szereztem új tipusu nsr-t.
Nem tudjátok véletlenül hol állítanak győrben karburátort? Milyen áron csinálják ezt? Fullad a motorom amikor hirtelen teljes gázt húzok neki, sokszor indulásnál is. El van állitva a keverékem mert egy speciális csavarral lehet állitani amihez eddig nem találtam szerszámot, csináltam rá egyet csak eltörött mire rendesen beállitottam volna... :D Egyébként láttatok már ilyet? A csavar feje félkör alakú.
hali emberek.
nincs valakinek elfekvőben olcsó pénzért honda nsr 125 f mocihoz idom?
a szín és a festés állapota nem érdekel, csak az hogy nem legyen törött vagy repedt és meglegyenek a felfogatófülek.
egyszerüen sehol nem találok. meg írtam vagy 20 embernek aztán ír vissza 5.
köszönöm.
helo
egész jól néz ki a motorod csak az ülés nem teccik nekem
én most repsol scoter 2t olajat raktam a motoromba
és ha működik a külön olajzás akkor hagyd benne mer szerintem egyszerübb a tankolás, nemkell pancsolni az olajjal
azt vettem ki az angol manualbol hogy a gyár 10w40-est ir elő 2 évente kell cserélni
én is ki akarom majd cserélni az olajat mer nekem lehet hogy már több éves olaj van benne mer akitöl vettem azmár több éve nem használta rendszeresen a motort
az az én bajom le van törve a nagy része a felfogatófüleknek.
de akkor menyit kérnél érte. mondj egy árat amiért megválnál érte.
kérlekk