Hát ne haragudj, lehet hogy szíven fog ütni, de ez nagyon nagyon kevés. Azért kérdeztem, mert nem akartam horribilis árat mondani, de a 4 ezer egy komplett szettért nagyon kevés. Nézelődtem egy kicsit tegnap este, és csak 1-1 idomért (amik szintén fújásra várnak) simán elkérnek 5-6 ezer forintot. És ugye mi 3 db idomról beszélünk!
Nem tudom...ha találsz esetleg máshol ilyen olcsón akkor vedd meg azt, de nekem nagyon más az elképzelésem sajnos.
hát.
kb 1 évvel ezelőtt egy srác 5000 ért adott volna 1 komplet hibátlan szettet.
és persze én hülye nem vettem meg amit azóta is bánok.
mert ő csak ezekkel foglalkozik vagy még mostis nemtudom, de most meg már nem tudom elérni.
tehát akkor ebből az árból indulok ki, és olyan 4000 ft megfelel?
:) Igen, csak annak van baja :)
De azert azt hozzafuzom, hogy ha le fogod fujni, akkor tutira kell egy picit mjd gittelni, mert ilyen apro karcok vannak rajta... de sztem azt egyebkent is kellene az esestol fuggetlenul...
aha.
szóval abból a darabból törött ki amit lehet cserélni?
az a lepattintható légbeömlő az sérült?
mert akkor érdekel a dolog.
kérlek mond hogy csak annak van baja.
Hello!
A felfogatasok mind megvannak, azoknak semmi bajuk.
Van egy legbeomlo az elso reszen, es abbol torott le egy kb kockacukor meretu darab. Van egy muanagos ismerosom, azt mondta hogy 6 ezer forintert megcsinalja, de en nem foglalkoztm akkor mar vele... ezert nem lett megcsinalva.
helo.
mi a hibája a jobboldali idomnak?
repedt? vagy mi van vele?
mert érdekelne a dolog.
a felfogatások megvannak?
nem törtek le?
a festése nem érdekel mert én úgyis átfújom.
Kellene nekem olyan matrica, ami a macskalámpás NSR légbeömlő csövén található, két darab. Ha van valakinek, jelezze.
Másik:
Hondafever: még tavaly írtál, hogy van indexreléd macskalámpásba. A hétvégén lemennék érte, ha tökéletesen működik (normálisan villog fordulatszámtól függetlenül, és nem túl szapora, nem túl gyors, illetve azonnal kapcsol). Persze csak ha még megvan. Árban mennyit beszéltünk meg?
Szia!
Persze,hogy érdekel!
Itt a fórumba már igértek,de még nem jelzet vissza lehet nincs net.közelben ilyen jó időben
Engem csak 3-m külős érdekel mert nem akarom a hátsot is lecserélni!
Ha birsz dobj egy képet fel vagy ide email:ridegmihaly@freemail.hu
ÜdvMisi
Szervusz!
Sajnálom a helyzetedet, de az autósok nagyrésze pont lesz*rja a motorosokat... figyelni kell baromira!
Ami az alkatrészeket illeti, nekem van tükröm és váltókarom is, ha érdekel.
Üdv: Olivér
Szervusz!
Nekem van egy nsr 125 f mocim... eladó egyben vagy alkatrészként is. Hibátlan állapotú, csak tavaly megcsúszott, és a fékkar-tükör sérült. A jobb oldali idomon van egy sérülés, műanyagos semmi pénzért megcsinálja. A szín rajta házi, ha szépség díjasat szeretnél, akkor fújni kellene. Érdeklnek az idomok?
Üdv: Olivér
persze, hozzá kell állítani. Ha csak ilyen arányba kevered akkor tűt legfelülre, levegőt meg tekerd befelé. Ha csak e85-öt raksz, akkor nagyobb főfuvi is kell.
Sziasztok!
Kompletten, vagy bontott alkatrészenként eladó egy 125-ös NSR-F.
Még a macskalámpás változat előtti. Hibátlan állapotú, szinte minden cserélve lett rajta, csak sajnos tavaly közbejött egy csúszás. Jobb oldalon karcos az idom, a fékkar letörött, és a visszapillantó is eltűnt :)
Egyébként minden más része hibátlan, lehet jelentkezni :)
E-mail: olus@citromail.hu
Nem tudom...ha találsz esetleg máshol ilyen olcsón akkor vedd meg azt, de nekem nagyon más az elképzelésem sajnos.