a két bunkó 1 órán át offolta a két kútfejet.
volt hogy külföldiek beálltak mögéjük tankolni, naná hogy nem mozdult a két csicska, cigiztek és telefonálgattak a shop mellett. mert ők megtehetik.
Szerintem nem maga az ellenőrzés,ami zavarja az embereket, hanem az,hogy baleset megelőzés helyett előfordul,hogy egyértelműen a pénzbehajtás motiválja a szervet.
Tegnap láttam a Szentendrei úton mérni őket, 70-es végig, nem volt kint semmi egyéb korlátozás, értsd: felújítás,stb. Ezzel szerintem nincs semmi gond, 70 a sebességhatár,mindig annyi volt,ez a biztonságos, be kell tartani.
De ne mondja nekem senki, hogy amikor külterületen végeznek egy kisebb felújítást, ideiglenesen 30-as korlátozással, akkor ezek a táblák véletlenül maradnak kint, de ha meg tényleg véletlenül kint maradt,akkor nem elbújva mérni kéne a szakaszon,hanem lekapni a táblát. Ez nem baleset megelőzés. Sőt. Ez a 90/30,70/30,vagy akármilyen értelmetlen korlátozás túl gyakori , és nem egy baleset volt amiatt itt a környéken is, hogy az emberek a 30-as táblát látva satuztak...
én olyan 80-90 között megyek többnyire
gyorshajtani meg csak szimóval szoktam szinte minden nap 35el mentem a 30as táblánál, ne tudd megy milyen felemelő érzés volt bearanyozta mindig az egész napomat
én is gyök2vel hajtok ótóval, szándékosan , kibaszásból. nem is jött még sárga papir viszont a többi közlekedő meg sietne és feltartom öket, volt a mult héten is anyázás /köpködés/dudálás, h megálltam a sárgára, kiszálltam-hátramentem, h mekkérdezzem mi a baja ,magára zárta a kocsit és telefonálni kezdett
azért ez nem ilyen egyszerű dolog.
pl számomra érthetetlen miért kell basztatni azokat akik mérnek,
nem a gyorshajtó a szemét hanem aki felelősségre vonja?
tőlem lehet mérőke akár 10 méterenként is akkor sem fogok befizetni semmit, mert nem hajtok gyosan
most az más kérdés hogy miért nem azokat baszogtatják akik lopnak-csalnak-hazudnak..
pipifaxnak ígértem hogy közelről is lekapom a GÉPET, de eddig jutottam. ha közelebb mennék levenném a pisztolyt és üveg beüt, megtankolnám 100-assal és rágyújtanék egy MARLBORÓRA
volt hogy külföldiek beálltak mögéjük tankolni, naná hogy nem mozdult a két csicska, cigiztek és telefonálgattak a shop mellett. mert ők megtehetik.
de figyelembe kell venni hogy azért mérnek mert sok a gyorshajtó
ha holnaptól senki sem szabálytalankodna akkor megunnák a mérést fél éven belül
Tegnap láttam a Szentendrei úton mérni őket, 70-es végig, nem volt kint semmi egyéb korlátozás, értsd: felújítás,stb. Ezzel szerintem nincs semmi gond, 70 a sebességhatár,mindig annyi volt,ez a biztonságos, be kell tartani.
De ne mondja nekem senki, hogy amikor külterületen végeznek egy kisebb felújítást, ideiglenesen 30-as korlátozással, akkor ezek a táblák véletlenül maradnak kint, de ha meg tényleg véletlenül kint maradt,akkor nem elbújva mérni kéne a szakaszon,hanem lekapni a táblát. Ez nem baleset megelőzés. Sőt. Ez a 90/30,70/30,vagy akármilyen értelmetlen korlátozás túl gyakori , és nem egy baleset volt amiatt itt a környéken is, hogy az emberek a 30-as táblát látva satuztak...
gyorshajtani meg csak szimóval szoktam szinte minden nap 35el mentem a 30as táblánál, ne tudd megy milyen felemelő érzés volt bearanyozta mindig az egész napomat
pl számomra érthetetlen miért kell basztatni azokat akik mérnek,
nem a gyorshajtó a szemét hanem aki felelősségre vonja?
tőlem lehet mérőke akár 10 méterenként is akkor sem fogok befizetni semmit, mert nem hajtok gyosan
most az más kérdés hogy miért nem azokat baszogtatják akik lopnak-csalnak-hazudnak..
felénk is ilyennel méregetnek egy fekete kis fordból (focus talán)