Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szépen köszönöm a segítséget ,
Hová?
megtörtént a költözködés kedves fórumtársam
Én nem is írtam magyar-t..... Mo.....ami lehet Megszopod ország......Mocsok ország.....stb.
ez már "magyar"országtól igencsak távol van...
Nem feltétlen csak a közlekedésre gondoltam az igazságtalanságot.... ez úgy elég sok területre vonatkozik Mo-n.
A rendszámot elég ritka esetben vesszük el...
Na most ezekben a sima műszakinhiány nem szerepel, lehet volt ott egyéb gond is...

97. § (1) Az ellenőrző hatósági személy a hatósági engedélyt és jelzést a helyszínen elveszi, ha
a) a jelzés nem felel meg az 53–63. §-ban meghatározott szabályoknak,
b) érvénytelen külföldi hatósági engedéllyel és jelzéssel vettek részt a közúti forgalomban,
c) azért érvénytelen a hatósági engedély és jelzés, mert a járművet a forgalomból korábban végleg kivonták, vagy
d) a járművet a forgalomból hivatalból ideiglenesen kivonták, de a jármű hatósági engedélye és jelzése nem került leadásra.
Ha nincs olyan hibája a motornak ami miatt nem adnák ki a forgalmit, akkor megkaphatja persze. Ha van, akkor meg rendbetétel után megkaphatja. De az okmányirodát kérdezzétek ahová megküldték. Ez a tulaj lakhelye szerinti okmányiroda lesz.
Ááá szeva Pohi pont téged kerestelek
Van egy igen fontos kérdésem. Mégpedig az ,hogy van egy ismerősöm aki akar venni egy 92-es FZR 600-st DE a jelenlegi tulajtól elvették a forgalmit mivel az ő hibáján kívül fellökték kocsival és mivel nem volt rajta műszaki ezért a rendőrök elvették a papírokat és rendszámot. Na most ha ismerősöm megveszi le tudja újból vizsgáztatni ha akarja ? vagy hagyja a picsába ?! Érdemleges választ várok köszi
Ettől függetlenül nem kell elmenni a hülyeség irányába. Most jöttem haza Bp.-ről. Nem hinném, hogy kapnék csekket. A sebességet betartva közlekedtem. Nekem is jobb így......
Hopp, azt tényleg kifelejtettem...
"Egye fene, lehet benne egy "NYERT" is amit ha kihúz, ingyen elmehet"
vagy inkabb ujra huzhat
AZ nem lenne?
Mennyi minden nem az Mo-n......
Az nem lenni igazságos
Nem lenne sokkal olcsóbb találomra kiállítani a közlekedőket aztán húznak egy összeget a kalapból és annak megfelelő csekket kapnak ajándékba. Egye fene, lehet benne egy "NYERT" is amit ha kihúz, ingyen elmehet. Szerintem ezek a f......ó sz...t c...ny g..k még át is vinnék a parlamenten a 2/3-ukkal és nem kéne szegény rendőrséget ekkora költségebe verni.
hivatalosan 2013-ban kivonják a forgalomból a II-t, a III-t fel kell újítani, hogy megfeleljen, de inkább új tendert írnak majd ki.
Talán még év végéig mehetnek más gépek is, de szerintem változtatnak a rendeleten, vagy a régi gépeket újra cserélik.
Jééé egy repülő rendszám magányosan
Látszik ott a jármű is, a rendszám meg azon kell, hogy legyen, ha csak be nem jelentetted, hogy ellopták.
Kíváncsi vagyok a véleményekre.
Álláspontom szerint, ha éjjel mérnek be, és csak és kizárólag a rendszám látszik, de maga a motor nem, akkor jó eséllyel lehet fellebbezni, mert szerintem ez nem bizonyíték.
Szia Macidoki!

Nem úgy volt, hogy a FÁMAIII-mat és egyéb video alapú gépet már nem használhatnak és csak az SCS-103 felel meg az új szabálynak?

Pár hete kaptam a csekket és határozatot a 81-es főútról, móri "barátaink" FÁMÁ-val mértek meg kézi módban, a patkányoldalon is 4db videóból kivágott kép fogadott. 30eFt még nem éri meg, hogy szembeszálljunk velük de ennyi erővel saccra is büntethetnének.
Ráadásul Fehérváron is egyre többször látok FÁMÁ-t magas állványon kézi méréssel. A 103-masnak meg csak auto módja van, csak a mérési távolságot (10,20,30,40,50,60m), közeledő és/vagy távolodót meg személy/tehert illetve a sebességhatárt tudja állítani a kezelő ha meg nem változtatták a szoftverüket amióta néztem.
azt eladtam
ilyen helyesírással fejbe is lőnek.
Csak azt az emberkét nem fényképezted hozzá aki tartja a bázislécet