Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teledobálom vele a tankot.....
Péntek éjjel. 40.2-t mutatott a gép. Picit túl volt rakva?! Még mindig hátul fekszik újplaccon. El lehetne vele fűtögetni egy darabig.
attakurva.... ...ünnepek alatt történt?
Igen sajna ez így van,de tenni nem lehet,nem tudunk ellene!
Nem én voltam,szerencsére! Ráesett a kezelőfülkére is,de nem érte el a kezelőt. Mázlija volt.
Remélem nem Te ejtetted le...
Ok, találkozunk!....mi ez a kép?...szén?...kéne..
A gumi problémára tudok egy megoldást! Majd keress meg BILK-en. Ja,és hétfőn ne lepődj meg:
".és akkor jön, hogy belátó a szerv "

és elenged...
Idén a második szélvédő van benne és végig repedt ez is a berakás után 2 hónappal.....a fuvardíj meg a gázolajra is alig elég nem, hogy fenntartásra.....gumi elinduláskor tök jó....24tonnával 2X megfordítanak a gyárudvarban és ledarálja 1-2 helyen a bordák között a gumit....ezért feljelent.....havonta 2 gumim bánja ezt mert amúgy a minták mélyek, jók, de van pár nm2 ahol a kettő között felnyílt, de messze nem szövetig hanem csak a bordamélységig amivel nem lehet mit csinálni......és akkor jön, hogy belátó a szerv vagy pénz kell(feljelent és 20-30 rugó bünti) vagy érvényteleníti a forgalmit ami annyiba fáj a szerelvénynél, hogy többünknek nem futja a szokásos időn belül újra vizsgáztatni, jó ha évente össze tudjuk kaparni a lét rá....ennyi....
Én is így vagyok vele :)
Semmilyent!
Úgy gyári ahogy van!Régebben (90-es évek eleje) nekem elektromos volt!Pontosabban egy központi zár egység emelte fel,és engedte le a rendszámot!De felnőttem!Tedd te is ezt,hidd el jobban jársz!
Igen!
Valószínűleg igazad van!
Meg mindig is hangoztattam,hogy vállaljuk a felelősséget a tetteinkért!
Viszont ha úgy érzem,nekem van igazam,akkor elmegyek a vésőkig is!
Talán menj versenypályára gyorshajtani! Ott kisebb az esély, hogy a szembejövőt is magaddal viszed a temetőbe.
Hová sietsz? A temetők mindig nyitva vannak. Nem maradsz temetetlen.
Az őszinteség és a tiszta beszéd sokszor csodákra képes.
Én is ezt a változatot szeretem és máris engedékenyebb vagyok...
Értem!
Akkor most csak az van hátra,hogy várjak türelmesen!
Egyébként másnap az M1-esen ahol lefordulunk az M1-bisnisse parkba,szintén megálítottak,csak ott az NKH őrei!Ők a golyónyomos szélvédő miatt akartak szigorított vizsgára rendelni!Mondtam nekik,hogy állíthatnám hogy most pár perce keletkeztek,de nem teszem,és bevallottam már jó ideje így közlekedek.Az ok egyszerű!Mi csak is a szélső sávban egymás után közlekedhetünk(új szabálynak köszönhetően)és szépen verjük egymás szélvédőjére a köveket!No havonta meg valahogy nincs keret új szélvédőre!Inkább büntetni kéne azokat az ömlesztett árút szállítókat,akik nem takarják,le,nem gátolják meg valahogy azt,hogy ne szóródjon az útra a sok kő!a lényeg megértették,és utamra engedtek!Teljesen megdöbbentem a jó indulatukon!
a rendszám mögöti rész is sáros a látvány miat csak az oldalso elemek szép tiszták
Ha feljelentettek és nem ismerted el akkor majd idéznek.
Szerintem 5.000-50.000-ig a helyszínen, de gyanús az 50.000 egy tiszta motornál aminek csak az fsz. sáros. Ha nem fogadod el, akkor meg a duplája feljelentésben.
motorostársak! Ha a rendszámot teljesen eltakarom sáral egy gyorsasági motoron, egy közuti elenörzésnél milyen büntetésre számithatok? Ti milyen modszer használtok a renszámra?
Veszprémben mintha egy batár körforgalmat láttam volna az onimózus fényképezős kereszteződés helyén legutóbb úgyhogy az már a múlté.
Úgy tudom,hogy Szolnokon meg Veszprémben van olyan kamera ami a piroslámpás áthaladást rögzíti.
Időm van!
Legalábbis remélem hogy élek még másfél évet....!
Tudtommal nem!
Nézd meg figyeli e a környéket abban a kereszteződésben kamera.