Idén a második szélvédő van benne és végig repedt ez is a berakás után 2 hónappal.....a fuvardíj meg a gázolajra is alig elég nem, hogy fenntartásra.....gumi elinduláskor tök jó....24tonnával 2X megfordítanak a gyárudvarban és ledarálja 1-2 helyen a bordák között a gumit....ezért feljelent.....havonta 2 gumim bánja ezt mert amúgy a minták mélyek, jók, de van pár nm2 ahol a kettő között felnyílt, de messze nem szövetig hanem csak a bordamélységig amivel nem lehet mit csinálni......és akkor jön, hogy belátó a szerv vagy pénz kell(feljelent és 20-30 rugó bünti) vagy érvényteleníti a forgalmit ami annyiba fáj a szerelvénynél, hogy többünknek nem futja a szokásos időn belül újra vizsgáztatni, jó ha évente össze tudjuk kaparni a lét rá....ennyi....
Semmilyent!
Úgy gyári ahogy van!Régebben (90-es évek eleje) nekem elektromos volt!Pontosabban egy központi zár egység emelte fel,és engedte le a rendszámot!De felnőttem!Tedd te is ezt,hidd el jobban jársz!
Igen!
Valószínűleg igazad van!
Meg mindig is hangoztattam,hogy vállaljuk a felelősséget a tetteinkért!
Viszont ha úgy érzem,nekem van igazam,akkor elmegyek a vésőkig is!
Talán menj versenypályára gyorshajtani! Ott kisebb az esély, hogy a szembejövőt is magaddal viszed a temetőbe.
Hová sietsz? A temetők mindig nyitva vannak. Nem maradsz temetetlen.
Értem!
Akkor most csak az van hátra,hogy várjak türelmesen!
Egyébként másnap az M1-esen ahol lefordulunk az M1-bisnisse parkba,szintén megálítottak,csak ott az NKH őrei!Ők a golyónyomos szélvédő miatt akartak szigorított vizsgára rendelni!Mondtam nekik,hogy állíthatnám hogy most pár perce keletkeztek,de nem teszem,és bevallottam már jó ideje így közlekedek.Az ok egyszerű!Mi csak is a szélső sávban egymás után közlekedhetünk(új szabálynak köszönhetően)és szépen verjük egymás szélvédőjére a köveket!No havonta meg valahogy nincs keret új szélvédőre!Inkább büntetni kéne azokat az ömlesztett árút szállítókat,akik nem takarják,le,nem gátolják meg valahogy azt,hogy ne szóródjon az útra a sok kő!a lényeg megértették,és utamra engedtek!Teljesen megdöbbentem a jó indulatukon!
Szerintem 5.000-50.000-ig a helyszínen, de gyanús az 50.000 egy tiszta motornál aminek csak az fsz. sáros. Ha nem fogadod el, akkor meg a duplája feljelentésben.
motorostársak! Ha a rendszámot teljesen eltakarom sáral egy gyorsasági motoron, egy közuti elenörzésnél milyen büntetésre számithatok? Ti milyen modszer használtok a renszámra?
és elenged...
Úgy gyári ahogy van!Régebben (90-es évek eleje) nekem elektromos volt!Pontosabban egy központi zár egység emelte fel,és engedte le a rendszámot!De felnőttem!Tedd te is ezt,hidd el jobban jársz!
Valószínűleg igazad van!
Meg mindig is hangoztattam,hogy vállaljuk a felelősséget a tetteinkért!
Viszont ha úgy érzem,nekem van igazam,akkor elmegyek a vésőkig is!
Hová sietsz? A temetők mindig nyitva vannak. Nem maradsz temetetlen.
Én is ezt a változatot szeretem és máris engedékenyebb vagyok...
Akkor most csak az van hátra,hogy várjak türelmesen!
Egyébként másnap az M1-esen ahol lefordulunk az M1-bisnisse parkba,szintén megálítottak,csak ott az NKH őrei!Ők a golyónyomos szélvédő miatt akartak szigorított vizsgára rendelni!Mondtam nekik,hogy állíthatnám hogy most pár perce keletkeztek,de nem teszem,és bevallottam már jó ideje így közlekedek.Az ok egyszerű!Mi csak is a szélső sávban egymás után közlekedhetünk(új szabálynak köszönhetően)és szépen verjük egymás szélvédőjére a köveket!No havonta meg valahogy nincs keret új szélvédőre!Inkább büntetni kéne azokat az ömlesztett árút szállítókat,akik nem takarják,le,nem gátolják meg valahogy azt,hogy ne szóródjon az útra a sok kő!a lényeg megértették,és utamra engedtek!Teljesen megdöbbentem a jó indulatukon!
Legalábbis remélem hogy élek még másfél évet....!