Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,mire a végére értünk el telt kb 1,5 év!
Elkérte!
Majd meglátjuk!
Én ha igaza van rendőrnek,elismerem,szó nélkül fizetek!25-éve kamionozok, teherautózok,tudom mit lehet mit nem,attól függetlenül hogy betartom,vagy se!
De ha úgy érzem,vagy esetleg biztos vagyok abban,hogy nekem van igazam,akkor nem tágítok!
Vagy semmi nem lesz belőle,vagy feljelentett... - Én se írtam alá semmit! -
Igaz a papírjaimat elkérte! Ha nem kérte el és írta fel az adataid,akkor semmi.
Nekem volt ilyen storym kb 6 éve,a vége tárgyalás lett,ott meg a 3.-nál megszüntették az eljárást.
Nem tudom,én mondtam hogy nem ismerem el semmit se írok alá!
Értem!
Remélem igazad lesz,mert valami 50-ezer forintot,megy 8-pontot emlegettek!
De ha nem követtem el,nem vagyok hajlandó elismerni!
Megírták a feljelentést?.....
Semmire. Csak bekóstoltak. Jártam már én is így.
Pohi!

Ma megállítottak hajnali 4-kor a kollégáid,hogy a Gyáli úti kereszteződésben piroson mentem át!Kérdeztem hogy miből gondolják ezt?Azt mondták ők az oldalról látták,hogy a kamion oldalán vissza verődött a piros fény mikor átmentem a kereszteződésen!Én állítottam,és állítom hogy zöldön mentem át!Tehát nem írtam alá,nem ismertem el semmit!Ja igen, megállítani a Hungária körúton állítottak meg,kb. 5-6 lámpával odébb!
Szóval ilyenkor mire számíthatok?
Tedd azt. A nyáron csengettem ki 30-at nekik.
30 helyett 57-el mentünk...felháborító . Ráadásul olyan szakaszon, ahol 80 al tépsz észre se veszed.
Épp azon voltam mennyire cammogunk, de utólag kiderült még ez is sok volt
Ez pont nem én vagyok, én mögötte érkeztem. Nemnézegetek, ha jön a csekk kitokolom nekik, ha meg nem, akkor iszunk rá pár sört!
Ha jók az emlékeim,ez egy SCS-103-s géppel készült. Közelről láttam,működés közben,rohadék egy masina!
Száguldozó állat!
Na baszki nincs rajta..
De itt tudsz nézelődni
E ni:
Azon nincs rajta, hogy fáma lézer hányas, meg mit tom én milyen géppel lett készítve. Elméletileg rajta kell, hogy legyen.
Ha az megvan utána lehet keresni neten a tulajdonságainak.
Mire képes a kütyü.
A kép már megvan, melyik adatra van szükséged a kamerafajta megállapításához?
Ez attól függ milyen masinával lőttek.
Azt, hogy milyenek vannak az országban használatba véve és milyen volt ott, azt a felvétel kikérése után lehet az infókról megtudni.
Pl van olyan masina is ami egyszerre több, mint 8 járműnek tudja mérni a sebességét és kattint is. De hogy van ilyen itthon azt nem tudom. Vagyis kétlem még.
De elképzelhető, IGEN, hogy nem csak 1x kattintott, sajna.
Azt vágom, hogy nem egyszerre fog csengetni a postásbácsi a csekkel, csak hogy mennyi időt kell a kamerának a célon tartani, és az alatt volt-e idő foglalkozni a másik két balekkal...
Az elötte haladot valszeg takarta a közepsö...
nem akarok karogni,de nem mindenki kapja meg egyformän a büntit...levelre ertem. :(
Rendőrbácsik! Hárman haladtunk motorkerékpárral viszonylag közel egymáshoz. A középen haladó most kapott csekket gyoshajtásról... mennyire gyorsan kattog az a masina, számíthat az elöl-hátul haladó is sztárfotóra? Vagy csak a középsőt választották ki, mert ő tűnt a legnyomorultabbnak?
Példát statuálnak, vazz. Tanulság: inkább vesztegessenek meg, mintsemhogy megengedettnél gyorsabban haladjál
Azért ez is közröhej.... pénzért adták a jogosítványt....és 50ezer forint"vagyonelkobzást" kap a nő... mi a fasz,sátorban lakott és biciglivel közlekedett? ennyi volt a vagyona...
Akkor Somogyban csak óvatosan. Itt még seggbe is nyomnak két falu között
csak egy kis laza videó....
http://youtu.be/lsR6DOkF0vk
becézgethetsz is.
Nos mifelénk ritka mint a fehér holló, a kinti mérés. Feltehetőleg régió, illetve kapitányság függő.