Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kiskőrös-akasztó között is sűrűn vannak, ráadásul elég rafináltak mert van egy bukkanó és ahogy kiér az autó már kész is a fotó
de pirtó-nál is heti(többszöri) rendszerességgel vannak, vagy halas-pirtó között
szóval mérnek ezek kint is sűrűn, aztán lehet csak felénk.......
Na! Ezzel a dumáddal nagyot nőttél a szemembe! Közelitesz a 0-hoz!

rád is illik a cserkész kérdés: mi zavar jobban az üresség a fejedben vagy a zabszem a seggedben.
Majd mondom a kollégámnak, akit most nyestek meg 30-ra Böhönye és Nagybajom között a 61-esen
Mindig magamból indulok ki, nógrádban nincs autópálya
mire ezt látod már megfotóztak
Tehát bármelyik autó, amelyik merőlegesen áll az útra ne adj isten leengedett üveggel, az már tuti trafi? Értem....
na látod, ennyi a különbség köztünk.
szerinted az octavia mééééér áll a térgyig érő gazban.
a wagonban meg télen letolva a jobb1 kukkolója.
eddig 2x buknál x összeget HA nem a megengedettel haladsz.
Nagyon jó képek...de mi a fenét kell nézni rajta? Az első nagyon semmi, a második meg egy lepukkant Wagonr pozitív....ráadásul télen.
szerinted ?
Azt mondta"ritka", nem azt hogy egyáltalán!
poont ugyanannyira mintha egyáltalán nem lenne jogsid.
na mit gondolsz ezt hol lőttem
a 35-ön a pusztában, országut, csak még nem sikerült szembe menni vele, de mindegy hátulról is jöhet, olvashatja ..........
leharapják a töködet
Hello!
Mennyire harapnak a rendőrök, ha a1 jogsival 20kW feletti 125-ös motort hajtok?
Csak az autópályájukon 100 méterenként trafis doboz
Itthon is igen ritka a lakott területen kívüli mérés.
a svejciek ezt is okosan oldottak meg.

a varosok telibe vannak rakva elolrol-hatulrol-oldalrol fenykepezos totemekkel, sokszor a falvak is.Jol lathato helyen.

A cel a lakotton 50 betartasa, nem a dijbeszedes.Meg is van alatszatja, meg a 100millas kocsik is betartjak.

Ellenben lakotton kivul szinte nincs meres.Kiveve ott , ahol havi jelleggel halnak meg (pl. Ofenpass, amit mar emlitettem, h a mocis kollega 190nel lottek le) emberek...

olaszban abszolute nincs meres.Lakotton a teherautok is 70nel mennek :D
Hát, Bálint... könnybe lábad a szemem az emlékektől, mert ennyi maradt semmi más. Kicsit más szempontok játszanak manapság, sajna...
Na ez az
Itt lakom 5 percre... 10-11 kilométer
Ha nincs messze el lehet kísérni, el is szoktuk, de van aki már vissza élt ezzel a szívességgel.
Köszi, ezek szerint én jól tudtam, csak információkérés volt, nem valós eset.
én mindig megállok, amikor nincs előttük valami földút ahol le lehet térni
Ezér' nem állok szóba semmifajta rendőrrel/mezőőrrel/erdésszel,amikor motorozok, mer' csak felidegesítenének és elbasznák az egész napomat