Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kötelező az index.....
Akkor ne is tegyél rá.... jelezz a kezeddel.
Nem igazán járok este, lényegében időszakos használat lenne míg kimegyek a hringre..
szerintem ez este a fényszóró mellett nem látszik megfelelően
Ha a motorra ilyet teszek az indexes tükör helyett akkor számíthatok büntire?
manapság már nem számít ha nem veszi át, mert a 2. értesítés kiküldése után átvettnek nyilvánítják (Nóóóóóórmááááliiis? )

Úgy lehet kikerülni, hogy hosszabb időre vesz jegyet.
Sokszor én is 5-10 percért megveszem az 1 órát vagy többet..... mert nem tudom meddig tart a dolog.
és ezt genyózást sehogy sem lehet kikerülni?
mert ugye semmit sem vett át........

amúgy máshol is szemetek, egyszer siklóson vágtak meg, úgy fényképeztek hogy a roki kártya nem látszódott a képen, ráadásul fél év múlva küldtek egy felszólítást jó nagy összeggel hogy fizessek mert a nyilvántartásuk szerint nincs befizetve
szerencsére ilyesmit nem dobálok ki aztán elküldtem nekik mailban hogy a nyilvántartásukat vezessék pontosan ne engem basztassanak
nem kell még csöves se..... mert ahogy írtam annak minek a zacsi?
ez igaz
persze simán kinézem.... és valósan- , hogy odateszi, lefényképezi.... majd leveszi, hogy ne találd ott..... letelik a rövid határidő így többet KELL befizetni....
szép történet.... és nem is a képzelet szüleménye
na ja csak nem mindegy hogy 3 ezret fizet be vagy 20 ezret.......
tehát ő hibázott....vagyis nem lényeg, hogy rajta volt-e vagy nem
fizetett csak ezt a szegedi színes zónákat elnézte aztán előbb járt le
na mindegy, tuti nem volt semmi a kocsin
sajnos mindegy.... ők lefényképezik, hogy rátette.....
Nem jó szöveg, hogy nem volt rajta -minek a suhancnak a zacsi? - akkor is tudja/tudhatta/tudnia kell-ett, hogy ott fizetni kell a parkolásért..... ha lett volna érvényes cetlije, nem is kapott volna zacsit
egyik ismerősöm kapott egy parkolási fizetési felszólítást, hogy nem fizette be amit be kellett volna
állítása szerint semmi sem volt az autóján
ilyenkor mi van, ha pl egy suhanc leveszi a csekkes zacsit a kocsiról?
Hm...én azért bizok bennük. lakott terület 102. és elvállalták.egy probát mindenképp megér
urban legend. A legegyszerűbb ügyeket vállalják fel, a többi amúgy is esélytelen, így viszont 100% közeli a sikermutató.
Ismeri öket valaki ? megbizhatoak ?
ha lenne ratatatás szmile akkor most azt tenném be
itt nincsenek lopások de el meséltem neked hogy lehet ezt el érni
akkor nem sokat jársz nép zenei fesztiválokra
most mondja a párom hogy egy ismerősömnek a saját boltja elől kb 3m-ről kötötte el egy cigu a kerékpárját. ha eccer valaki megállítana mikor autóval meek hogy ott egy cigu viszi a biriglijjét megkérdezném tőle: mi kell ?a cigu vagy a birigli. a nem fontos tárgyak törlődnének.
te ez azt írja hogy barátom

el olvastam szerintem a pizza futárnak
És itt olvasva az eset leírását döntse el mindenki, hogy vajon kinek volt igaza?: link
Me látta rajtad, hogy jogkövető állapolgár vagy