manapság már nem számít ha nem veszi át, mert a 2. értesítés kiküldése után átvettnek nyilvánítják (Nóóóóóórmááááliiis? )
Úgy lehet kikerülni, hogy hosszabb időre vesz jegyet.
Sokszor én is 5-10 percért megveszem az 1 órát vagy többet..... mert nem tudom meddig tart a dolog.
és ezt genyózást sehogy sem lehet kikerülni?
mert ugye semmit sem vett át........
amúgy máshol is szemetek, egyszer siklóson vágtak meg, úgy fényképeztek hogy a roki kártya nem látszódott a képen, ráadásul fél év múlva küldtek egy felszólítást jó nagy összeggel hogy fizessek mert a nyilvántartásuk szerint nincs befizetve
szerencsére ilyesmit nem dobálok ki aztán elküldtem nekik mailban hogy a nyilvántartásukat vezessék pontosan ne engem basztassanak
ez igaz
persze simán kinézem.... és valósan- , hogy odateszi, lefényképezi.... majd leveszi, hogy ne találd ott..... letelik a rövid határidő így többet KELL befizetni....
szép történet.... és nem is a képzelet szüleménye
sajnos mindegy.... ők lefényképezik, hogy rátette.....
Nem jó szöveg, hogy nem volt rajta -minek a suhancnak a zacsi? - akkor is tudja/tudhatta/tudnia kell-ett, hogy ott fizetni kell a parkolásért..... ha lett volna érvényes cetlije, nem is kapott volna zacsit
egyik ismerősöm kapott egy parkolási fizetési felszólítást, hogy nem fizette be amit be kellett volna
állítása szerint semmi sem volt az autóján
ilyenkor mi van, ha pl egy suhanc leveszi a csekkes zacsit a kocsiról?
most mondja a párom hogy egy ismerősömnek a saját boltja elől kb 3m-ről kötötte el egy cigu a kerékpárját. ha eccer valaki megállítana mikor autóval meek hogy ott egy cigu viszi a biriglijjét megkérdezném tőle: mi kell ?a cigu vagy a birigli. a nem fontos tárgyak törlődnének.
Úgy lehet kikerülni, hogy hosszabb időre vesz jegyet.
Sokszor én is 5-10 percért megveszem az 1 órát vagy többet..... mert nem tudom meddig tart a dolog.
mert ugye semmit sem vett át........
amúgy máshol is szemetek, egyszer siklóson vágtak meg, úgy fényképeztek hogy a roki kártya nem látszódott a képen, ráadásul fél év múlva küldtek egy felszólítást jó nagy összeggel hogy fizessek mert a nyilvántartásuk szerint nincs befizetve
szerencsére ilyesmit nem dobálok ki aztán elküldtem nekik mailban hogy a nyilvántartásukat vezessék pontosan ne engem basztassanak
persze simán kinézem.... és valósan- , hogy odateszi, lefényképezi.... majd leveszi, hogy ne találd ott..... letelik a rövid határidő így többet KELL befizetni....
szép történet.... és nem is a képzelet szüleménye
na mindegy, tuti nem volt semmi a kocsin
Nem jó szöveg, hogy nem volt rajta -minek a suhancnak a zacsi? - akkor is tudja/tudhatta/tudnia kell-ett, hogy ott fizetni kell a parkolásért..... ha lett volna érvényes cetlije, nem is kapott volna zacsit
állítása szerint semmi sem volt az autóján
ilyenkor mi van, ha pl egy suhanc leveszi a csekkes zacsit a kocsiról?