Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg ez is: link
Ez valódinak látszik úgy mint ez is: link ....mégis felvet némi kérdést....
5-50e helyszini biri.
jaja.......kerezsd a házi orvosod 6000 a sima 8000 a hivatásos az uj jogsi + 4000
Nem egyszerűbb elmenni a háziorvoshoz és simán megcsinálja?
sziasztok!
igaz már kérdeztem, de teszek még egy próbát mettől meddig sújtható az a bűntett, ha a jogsimba lejárt az orvosi a kategóriára!? Köszi!
krosszmotorosokat kergetnek a rend őrjeji az unalom mit ki nem hoz a szolgálunk és védünk
demé
m0 án már bevett szokás hogy berajtol az eresoktávia ami nem a mérőautó.minap elmentem arra ,de ahogy láttam feleslegesnek látta berajtolni..
ja. Kézrátétellel csodát tesznek
Vannak esetek, ahol lehet valamit kezdeni, ez nem ilyen.
lefoglalom a motorod fél évre kategória. Megalapozott gyanú hivatalosan.
Amivel fel vannak ruházva a rendőrök.
Aztán ha az ügy során még sem áll meg az 'alapos gyanú', akkor is sok időre megszopattak, időt, utánajárást...esetleg pénz emészt fel a dolog és addig sincs járműved ...
Az "elég erős a gyanu" milyen jogi kategória
http://szabalysertesek.blogspo...

Mert az előző hszben nem sikerült s ugyebár törölni, javítani azt nem lehet...
http://www.facebook.com/?ref=t...!/pages/Szab%C3%A1lys%C3%89rt%C3%A9sek
/187280541363677?sk=info

Próbáld náluk . Talán tudnak segíteni.
Nemsemmi üldözés lehetett
Jó móka, ha tudod, hol a határ
Vagy nem!
biztos látta a Rambo 1-et...
Rendőr cimbi is kergette a krosszosokat, octaviaval! A végén traktorral kellett fölcibálni a földútra.Kb 40 fokos lejtő következett,szegény nem tudta hogy ott véget ér a járható út,legalábbis neki. Úgy röhögtem,majbexartam....
Akkor csak ez az egy kép lehet? Ezt kaptad te....
ti nem lesztek barátok.......már látom
180-at megy a 900-as BMW is végre, bár az FJR 3.-ban tudja ezt Nézőpont kérdése, na meg terepviszony, helyismeret, vezetési rutin, szerencse, stb....

Ma megkergettem egy crossost, tartottam vele a lépést az aszfalton, szűk utcában, a kis szűk hídon keresztül is, majd a füves gazos, szántóföld szerű részen át is.......
Aztán jött egy erdő ami egy domboldallal kezdődött kb.70 fokos meredekséggel..... na ott megálltam és kivigyorogtam magam.... ma ő nyert

És kakaszeki barátom, nem szidtam az anyukáját és őt sem....
elfogót azokkal a szar bmw-kel
most kezdtek púposkodni hogy japó bringákkal mentek.

szarnak a befektetők magyar országra, nahh miért is egyik nap jobbról fújnak a jogszabályok másnap a föld alól, hol a parlamentből hol a pokol bűnözőitől.

ennyit a jogbiztonságról
amikor kinyitottam a borítékot már kikáromkodtam magam