Amivel fel vannak ruházva a rendőrök.
Aztán ha az ügy során még sem áll meg az 'alapos gyanú', akkor is sok időre megszopattak, időt, utánajárást...esetleg pénz emészt fel a dolog és addig sincs járműved ...
Rendőr cimbi is kergette a krosszosokat, octaviaval! A végén traktorral kellett fölcibálni a földútra.Kb 40 fokos lejtő következett,szegény nem tudta hogy ott véget ér a járható út,legalábbis neki. Úgy röhögtem,majbexartam....
180-at megy a 900-as BMW is végre, bár az FJR 3.-ban tudja ezt Nézőpont kérdése, na meg terepviszony, helyismeret, vezetési rutin, szerencse, stb....
Ma megkergettem egy crossost, tartottam vele a lépést az aszfalton, szűk utcában, a kis szűk hídon keresztül is, majd a füves gazos, szántóföld szerű részen át is.......
Aztán jött egy erdő ami egy domboldallal kezdődött kb.70 fokos meredekséggel..... na ott megálltam és kivigyorogtam magam.... ma ő nyert
És kakaszeki barátom, nem szidtam az anyukáját és őt sem....
elfogót azokkal a szar bmw-kel
most kezdtek púposkodni hogy japó bringákkal mentek.
szarnak a befektetők magyar országra, nahh miért is egyik nap jobbról fújnak a jogszabályok másnap a föld alól, hol a parlamentből hol a pokol bűnözőitől.
igaz már kérdeztem, de teszek még egy próbát mettől meddig sújtható az a bűntett, ha a jogsimba lejárt az orvosi a kategóriára!? Köszi!
Vannak esetek, ahol lehet valamit kezdeni, ez nem ilyen.
Aztán ha az ügy során még sem áll meg az 'alapos gyanú', akkor is sok időre megszopattak, időt, utánajárást...esetleg pénz emészt fel a dolog és addig sincs járműved ...
Mert az előző hszben nem sikerült s ugyebár törölni, javítani azt nem lehet...
/187280541363677?sk=info
Próbáld náluk . Talán tudnak segíteni.
Ma megkergettem egy crossost, tartottam vele a lépést az aszfalton, szűk utcában, a kis szűk hídon keresztül is, majd a füves gazos, szántóföld szerű részen át is.......
Aztán jött egy erdő ami egy domboldallal kezdődött kb.70 fokos meredekséggel..... na ott megálltam és kivigyorogtam magam.... ma ő nyert
És kakaszeki barátom, nem szidtam az anyukáját és őt sem....
most kezdtek púposkodni hogy japó bringákkal mentek.
szarnak a befektetők magyar országra, nahh miért is egyik nap jobbról fújnak a jogszabályok másnap a föld alól, hol a parlamentből hol a pokol bűnözőitől.
ennyit a jogbiztonságról