Miből gondolod, hogy csupán egy kép készült?
Ma már videó felvétel, mozgókép készül és abból másodpercenként kb,. 24 állókép.
Legyél nyugodt, hogy sok másodperc folyamatos felvételük van rólad.
Igaz nem motor, de lefényképeztek ezek a jóképűek. De csupán 1 kép készült( tudtommal 3 szokott) és szerintem elég érdekes a kép is semmi környezet nincs csak rázoomolva az autó elejére. Kérdés hogy van esély baszakodnom valamivel, vagy fizessek?
Azért ha egy nap megmérsz 20 autót, aztán az egyiket nem sikerül és azon van felszerelve blokkoló, aztán megint megmérsz 20 autót simán, elég erős a gyanú, hogy blokkolva lett a mérés.
Egyébként, nem igen rohangál a trafis el a helyéről ha mér senki után. Max. akció keretében, szerveznek mellé elfogót és így lesz szűrve a dolog.
Persze csak szerintem.......
A lényeg, hogy lakott területen ne száguldjon senki...
Általában előröl mérnek, de akkorbeolvadtabb módszer esetleg az, hogy elöl csak előrejelzős rész van (a másik leragasztva), hátul meg pont forditva, és akkor ha jelez a műszer lassit az emberünk, és ha megállitják véletlenül, látják, hogy van blokkoló akkor le van ragasztva ahol úgy kell lennie. Ha pedig mondjuk kocsiból mérnek menet közbe, vagy hasonló dolgok, akkor hátulról nem tudják lekapni.
Nekem nincs, csak eszembe jutott :)
én már meg találtam a meg oldást a sok blokkoló helyett egy dragonovot kell vásárolni 1pár skulóval ha meg látod szemből adsz neki,ha tul mész rajta akkor hátulról védve vagy mindenhol
Nos az LI felismeri, hogy milyen műszerrel mérnek rá, amit egy szőke női hang közöl is a vezetővel
Nem hinném, hogy a mai kiforrott technikai világban ugyanezt nem tudnák megcsinálni fordítva, vagyis, hogy a mérőműszernél jelezzék, hogy mivel blokkolják
éppen tegnap beszéltünk az M6-on méricskélő rendőrökkel, ők arról panaszkodtak, hogy a három csík az nem bizonyíték.
ahogy mondta, kb. olyan, mint ha ő azt állítja, h látta, hogy telefonáltál az autóban, de nem rögzítette az esetet.
(persze léteznek olyan trafik, melyek tudják azonosítani/bizonyítani, és várhatóan el is terjednek előbb-utóbb itthon, nyilván.)
gondolom te mérsz ezzel?
Valahol a LI leírásában olvastam, hogy nem képesek azonosítani a blokkolást a modern sebességmérők sem. Akkor ez marketing kamu?
Na majd az első ilyen ügyek után beszámolok.
Nos ez idáig egyik sem írja ki hogy blokkolás történt, nem hogy a blokkoló típusát. Hiába van vízszintes vonal a mért sebesség helyett, semmit nem jelent. Ha olyan felületre rakják a lézert ahonnan nem tud normálisan visszaverődni, ugyanezt fogják látni. Max. annyit tehetnek, hogy kiszedik az autót, átvizsgálják, és ha volt blokkoló, akkor max. jelentés. Bizonyítani elég nehéz lesz a használatot.
Ma már videó felvétel, mozgókép készül és abból másodpercenként kb,. 24 állókép.
Legyél nyugodt, hogy sok másodperc folyamatos felvételük van rólad.
Igaz nem motor, de lefényképeztek ezek a jóképűek. De csupán 1 kép készült( tudtommal 3 szokott) és szerintem elég érdekes a kép is semmi környezet nincs csak rázoomolva az autó elejére. Kérdés hogy van esély baszakodnom valamivel, vagy fizessek?
Azért ha egy nap megmérsz 20 autót, aztán az egyiket nem sikerül és azon van felszerelve blokkoló, aztán megint megmérsz 20 autót simán, elég erős a gyanú, hogy blokkolva lett a mérés.
Egyébként, nem igen rohangál a trafis el a helyéről ha mér senki után. Max. akció keretében, szerveznek mellé elfogót és így lesz szűrve a dolog.
Persze csak szerintem.......
A lényeg, hogy lakott területen ne száguldjon senki...
Nekem nincs, csak eszembe jutott :)
Céltávcsövem van hozzá
Nem hinném, hogy a mai kiforrott technikai világban ugyanezt nem tudnák megcsinálni fordítva, vagyis, hogy a mérőműszernél jelezzék, hogy mivel blokkolják
Ügyfelem az NJL, majd rákérdezek, mi a helyzet ezzel a visszajelzéssel.
ahogy mondta, kb. olyan, mint ha ő azt állítja, h látta, hogy telefonáltál az autóban, de nem rögzítette az esetet.
(persze léteznek olyan trafik, melyek tudják azonosítani/bizonyítani, és várhatóan el is terjednek előbb-utóbb itthon, nyilván.)
Valahol a LI leírásában olvastam, hogy nem képesek azonosítani a blokkolást a modern sebességmérők sem. Akkor ez marketing kamu?
Na majd az első ilyen ügyek után beszámolok.