Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt is magas szintre lehet emelni! haverom stikiben pálinkát is árult esténként a körletben.. egy fél literből eladott 12felest és még neki is maradt az üveg alján
Első lépcsős laktanya, 66%-nak bent kell maradni és csak 33% mehet eltávra hétvégén. Én voltam az írnok. Századlétszám 63 fő. Szombat-vasárnap 18 fő volt az éjszakai nyugvólétszám, mindenki kint. Péntek kettőkor a szdpk nézi az ügyeletes előjegyzést, rámnéz és kérdi: Százalék rendben? -Rendben főnök. (Összes szabispapírt aláírta)
milyen topic ez?
de akár hogy is jó volt ha vissza emlékeztek én ott tanultam meg be osztani a pálinkát egész napra sajnál6ják a mai fiatalok hogy le maradnak a sok mókáról
Részeg hadnagy őrségváltáskor: -Kihallgatással vigyáztam! (eligazítással végeztem helyett, alig forgott a nyelve)
egyik alkoholista őrnagyunk folyton idegen szavakat akart használni,de fogalma se volt róluk egyszer egy balhé után azt akarta mondani,hogy:-nem vagyok egy polihisztor,de erre rábasznak,azt garantálom! nála ez így hangzott:-nem vagyok egy poliészter,de erre rábasznak,azt gratulálom!
MN 2690 őrnagynak megjelentik, hogy a tgk. mozgásképtelen, mert leégett a kuplung. Mire az ordítva: -Hányszor pofáztam, hogy ne gyújtsanak rá a fülkében?
mondjuk ez szerdzsós koromba volt sorkatona ként minden 7 végén be voltam irva eltávra rövidre én laktam a leg messzebb nem volt értelme haza menni
Taszár. Mn1929. Mikor a rovancson nem tudtam elszámolni valami gyakorló-alsóval, azt mondja nekem a ruharaktáros törzsörm. : Csak két betűt mondok- HTK
XY őrnagy hétfőn, laktanya sorakozón kiállította a hétvégén dobizott és lebukott bakecet, majd dörgő hangon regulázta a megafonba: -Lecsukatom! Lecsukatom tíz napra! De ha nem elég, egy hétre!
ha már ilyen régi katona dolgok jöttek elő,az én századparancsnokom(MN3615)így mutatkozott be az első sorakozón:-kedves elvtársak!X.Y. hadnagy vagyok.nem vagyok szép,viszont roppant geci!
hálózsák
Kaposváron (MN 2690) voltam sorkatona, ott is egy sacc 140 kilós százados volt a sporttiszt A gyakorlója seggébe egy nagy háromszögletű toldás volt belevarrva, hogy rámenjen a cuki kis púzójára az a kétszemélyes sátor
én mikor katona voltam,a felvételin kötelező volt a 3200m 14 perc alatti le futása,vagy 10km-er biciglizés,60 felülés 50 fekvőtámasz amig ezt nem tuttad a neved sem volt fel irva sehova de mindig azon gondolkodtam hogy a 140kilós századosom hogy csinálta ezt meg?
ja, csak az ilyen nem megy redőrnek, mert talál kevesebb szívással jobban fizető munkát......
csak írtam hogy ilyen is van mondjuk ez a ritkább, inkább az altestüket edzik ezek nem a mozgató izmaikat
Én úgy tudom, hogy Vácon lakik nem Getz-en!
Szélsőséges esetekkel ne példálózz
az üzenőfalra nem ír nagybetűkkel..... az első után kicsire változtatja át
Működik!
NAGYBETŰ TESZT,
csak azt nem értem amikor munkatársam fia jelentkezett a rendőrtiszti suliba ott követelmények voltak mindenre. részletekre nem emlékszem mert nem érdekelt

amúgymeg a kungfu edzőm felesége is olyan 40 kilós forma volt, fele olyan kezekkel mint nekem volt aztán mégis simán lenyomott, erőlködés nélkül.......
Ideb@ssz! Manapság az állományt megpróbálják feltölteni szinte mindegy milyen alapanyggal A régi kap.-nál nem volt asszem csak egy nőnemű. Most 10 nél is többen vannak minden tekintély nélkül. Ilyeneket siheder koromba a disco wc-jében kefélgettem.
Azé valami formai, erőnléti követelményeket támasztanék.
Nálam elvárás lenne a 180 cm és a min 85 kg. Utcára mást nem engednék. A lyányok meg maradjanak a monitor mögött az irodába...
40 kilós rendőrleány is simán lábon tudna lőni egy rakat etnikumot negyed perc alatt.... csak el bírja azt a nyikhaj 38ast
Me szerinted egy rendőr nem lehet nyomorék Bogyesz
Nálunk az állományt 35-45 kg-os kislánkákka töltötték fel. Azok se érnek többet (legalábbis szolgálatban nem )
mert a fáma 3 mögött ott tud ugye állni, de megnézném egy késeléses kocsmai balhénál mi lenne a föllépés
Valószínű még a púzója is kukit kapna