Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nos, hogy kicsit beleszóljak: a modernebb, talán már a Fáma II és a III is, valamint az SC103 és a jövőre bevezetendő vasak már felismerik a blokkolást, ki is írják, mivel blokkolják. Ha ezt felveszi bíróságon simán elmeszelnek. De ezt Pohi jobban tudja.
1.5km-re meg szabadszemmel alig vagy pár centis, szerintem ha jelez akkor kapcsoló a kormányra és off. Pont jövőre terveznék nagyobb gépet amihez már nem ártana blokkoló... Lesz is szerintem, csak okosba :D
mi kb 1700 métert mértünk a teszten. de egyszer bejelzett több motoron is, amikor a falu túlvégéről, egy emelkedő tetejéről mértek, kb két kilométerről.
"Videókamerával rögzítik a mérőeszköz képernyőjét."

amin három csík látszik, ugye. hadd ne magyarázzam tovább, hogy ez miért is nem áll meg, mint bizonyított blokkoló használat... de nem kell a fölösleges basztatás, így is visszahozta (párszor) az árát a szett, így az enyém (autón, motoron) mostantól előrejelző lesz - ha van forgalom a műszer és közöttem, működhet is a dolog.
Az enyém 1,5 km-eről is.
LI a legnagyobb király
hál Isten
Én használom is
Jelez, belassítok, kikapcsolom
kb. 2 másodpercig egyébként sem mutat adatot a mérő
probálgattuk a fáma 3-on.

Ha nagyon akarják egyébként tudják bizonyítani Persze nem kéne elárulnom a titkot bár előbb utóbb úgyis rájönnének a "zsenik"
Videókamerával rögzítik a mérőeszköz képernyőjét.
Milyen messziről jelez amúgy egy ilyen blokkoló, hogy mérnek?
csak a használata, de annak bizonyítása sem lesz pite (ami kicsit sem véletlen...) nekem marad fent előrejelzőnek, az fix.
Csak a használata. Mondjuk kíváncsi lennék, azt hogy bizonyítják be, ha nem szórakozol a rendőrrel, hanem csak elmész a trafi előtt és szimplán nem tud mérni...
Lézerblokkoló:
Mit lehet tudni róla. Szept 1-től csak a használata tilos vagy a birtoklása is?
Mert ha csak a használata akkor majd jó nem használom
Persze ha a birtoklása is akkor rejteni kell...
Kb 1 hete Csongrád után Félegyháza felé is mértek...
Na de hogy?ilyet se láttam még,pedig 23 éve motorozok....
A 451-es ut mellett keresztben erdősáv,és ott figyelt a 3 lábú bent a bozótban,a faszikám meg mögötte skubizott.....
nna de miben?Szééép zöld egyenruhában!
Én is csak ugy vettem észre hogy megvillant a napfény a pro-laseren
Bujkálunk,és büntetünk
Ja.. a 63-as számú főútról van szó Fehérvár felöli szakasz
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy mértek-e ma (08. 25.) Aba külterületén egy kereszteződésnél ahol van egy kis beálló rész... 70-es korlátozás van!
Sziasztok!

Kedves pohi érdeklődnék hogy ha a jogositványom kategória dátuma lejárt (tehát az orvosi) mekkora az a legmagasabb birság amit kiróhatnak rám, ha mondjuk nagyon gonosz akar lenni a biztos úr!?
Sziasztok!
Olvastam hogy most nagyon ránk szálltak a zsaruk (mikor nem? ) és például kötekednek a prizma hiánya miatt.. Akkor is büntet érte, ha mondjuk nekem fényvisszaverő matrica csíkok vannak a motoron? (mert bár nem az adott tárgy, de a feladatot ellátja )
Valakitől pedig hallottam hogy elvileg kéne lennie nálunk "kukásmellénynek" elakadás esetére.. most ha én abból az anyagból a kabátomra varrtam, akkor is kell? Így valahogy kicsit jobban nézne ki, és mindig rajtam van..
A legutóbbi ilyen srác quadja beleolvadt egy focus elejébe felénk a nagy menekülés közben..... Én nem forszíroznám a dolgot, mert rossz vége lesz előbb utóbb. Ha feljelentenek 150.000-ig mehet h jól tudom, jelenleg...
majd legközelebb megtudod
kicsit körbekérdezősködnek és a jóakaró szomszédok simán beköpnek, majd a következő alkalommal a kapuban várnak, hogy hazamenj
Sziasztok! Ma délután megeresztettem a quadomat a főúton, amikor találkoztam a szervekkel, és egy gyors fogócskázás után téptem haza, valaki nem tudja hogyha elkapnak akkor mennyibe fájt volna a büntetés /rendszám nincs a quadon/
Éigen a villanyosberendezést is mi adtuk a "kommandósok" TÁVISZ raj volt az elnevezése. Nos ebben a rajban 3-an voltak. Szegény Manticsiék sz@ptak rendesen az egész tábort 3 an kellett nekik feltyúkbelezni
Mi tábornoki sátrakat és az étkezőket is csináltuk. Igen bélést én sem láttam előtte sátorban, de ott még meg is utáltam...
Én úgy hallottam, az befullad az óvoda homokozójába.
Volt amikor egy kis ábc-be löttek be az meg elakadt a gerendák között, csoda folytán nem robbant fel
Teljesen igaz, mint ahogy nem kivétel, a tigáz-os sem, vagy az elmű-s, asztalos, vízvezeték szerelő, ács, kőműves, sorolhatnám mindből milyen arcokkal találkozik az ember, ha építkezésbe kezd!
Pedig Ők még szolgáltatást is nyújtanak, nem ellenőrzés, pénzbeszedés az állam szerint a fő céljuk!

Vannak bunkó emberek, van amelyikből, rendőr lesz, tanár, orvos, szakmunkás, vagy akármi, a bunkó, az bunkó marad teljesen mindegy milyen foglalkozást választ, a normális az meg normális!
Nem kivétel a rendőr sem! Van amelyik jelessel végzi el a rendőr szakközepet, és van amelyiket kettessel kieresztik, mert már torkig vannak vele! Felénk értelmes kulturált rendőrök vannak, meg másfelé is találkoztam már velük, de ahogy mindenfelé, köztük is lehetnek istállóban szocializálódottak.
amikor én voltam fiatal még meg is pofoztak a yardok aztán nem hőzöngtünk.....
hanem szépen kussban hazatoltuk a szimót kézben tartott kerékszelepekkel