Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Me g.ci vagy
engemet a megparkolni tilos táblába belógva kezdett pikcsörölgetni a közterület felelős fototechnikusa.Kérdeztem kijövet hogy mekkora a gond mermá hö itt se vagyok.Válasz:már fenn van a műHÓDON,nem tudja törölni...6 mp-e volt ott.Mondom oké bácsi,de mindjárt te is ott leszel ugyanis a parkoló verdájuk,mely versenyszerűre volt matricázva közterületileg,a tűzoltóság bejárata előtt parkingolt a keresztbefehércsíkos területen,igy hát én is el kezdtem kattingatni.Szalad oda bevágódik kapartatna el csak én ugye előtte állok.Kiszól,hogy még ki tudta szedni a rendszerből-mondom :sajnos enyémből már nem jön ki akárhogy akarom,ígyhát megy föl kisvárosunk honlapjára kikönyöklős arcoddal együtt...És valóban leszedte-vagy fel sem került-az enyém viszont ott vírít a honlap fórumjában
van még..........
Láttam menni a 71-esen egy ilyet, teljesen normális kipufogó hangja volt, és nem tompítás nélküli.
Gondold magad annak a helyébe aki éjszakás volt, pihenne, de te félóránként elhúzol a pufogó szaroddal a ház előtt?!
na..
stuffos
Köszi Pipi!
Má sinen van az ügy.
pipi nem hazudtolod meg a hírneved.
Az, hogy nem látszik a rendőrautón a rendszám nem számít
Kb. no perc alatt kiderül ki volt a járőrparancsnok. Nos nyílván én nem hagynám annyiban, a dolgot. Én kifizetném a terhemre kirótt büntetést, de a szabálytalan rendőrök sem úsznák meg az tuti. Régebben írtam volt már nekem is ilyen esetem, ugyan nem engem fényképezgettek hanem az egyik üzletem előtt álló autót, természetesen ugyanolyan szabálytalanul. Kimentem az üzletből elővettem a telefonom és mondtam a balfasznak, hogy én is elkezdek magukról fényképeket csinálni. Mondom vagy huzzanak a faszba vagy kapcsolják be a megkülönböztető jelzést, hamár az új törvények szerint az úgyis Isten fölé helyezi magukat. Na akkor nagydünnyögve bekapcsolta azt a szart.

Basikám mint ahogy más is írja esetleg elkondolkozhatnál azon valóban, hogy elektronizálod a kapud Nem csak azért, hogy szabályos legyél, hanem kurva nagy komfort ám, hogy nem kell állandóan ki-be szálkodni abból a rothadt kocsiból Én már csak tudom 13 évig anyámnál kapuzgattam 7 éve a saját házamban "Hörmann" Úr a kapuszolga (kevés dologgal cserélném el) Egy kapunyító szett nem kerrül 5 kilába Manapság pici pézé hozzáférhető.

Van egy két barkácsmagazin ahol akár egy komplett szett az ingyenes melléklet...
tényleg semmi értelme a városban jaszkarizni
Ha motorozol, motorozzál városon kívűl, de ne bent hergeld a városlakókat.
Kivételesen igazat adok neki.
Bonyhád város központjában állítottak meg mert sok a panasz hogy hangosak a motorok és megálltunk le a bukó minden jön oda a manus hogy húzzatok ki a picsába a 6-osra a szarotokkal... na mondom mi van itt, nekem meg azt mondja hogy a cross motorommal mennyek a földesre mondom nem szeretném kivinni mert vigyázva van rá.. akkor nekem is hogy húzzak ki valahova a városból...
Ha mindezt azért mondta, mert 50-es vagy 50-esként használt robogóval ment föl a haverod az M6-osra, akkor örüljön, hogy ennyivel megúszta!
a fő górék majd meg mondják a esetleges lehetőségeket mit tehet
ttek de a lényeg hogy nem kaptatok büntit szokjátok meg........a sünök már csak ilyenek........irigyek
na de most komolyan, nem nekem mondta de én is ott voltam.. az én szarom halk de így és rendes kiabált a rendőr haverommal, meg amikor vissza adták a papírjainkat azt mondja hogy na most takarodj innen a szaroddal szabad neki ilyet csinálni? oké basszon le igaza van hangos az a szutyok robogó de azé ne mondjon ilyeneket
akkor még a 6-os előtig sem fogsz ki jönni a szaroddal
mondhat olyat egy rendőr közúti ellenőrzés során, hogy "húzzál ki a picsába a 6-osra a szaroddal" ? Ha én ezt felveszem diktafonra mi történik?
Ez tény,emlékszem mikor mentem hozzád én is vakaróztam hol álljak meg.
Esetleg állj meg a kapubejáródban kitolatást követően. Zárd be a kaput és indulás. A kapu úgyis befelé nyílik, tehát elférsz, még ha az autó segge ki is lóg az útra....

Parkolni nem fogsz tudni ott szabályosan az tuti...
És még a járdán is állsz ami megint tilos, mert gondolom tábla nem engedi...

Hát ez szopi. Nem lehet megállni, ez van. Ha nincs megállni tilos, akkor marad az úton megállás.
Ez nem kerékpàrsàv,zàróvonal. Mi volt a büntetésen?
Lol :D
+ reggel amikor jöttem ezen a szakaszon, a mammer a sárga vonalon belül tekert. Asse tudja mire való az a vonal
szerintem a sárga vonalon kívül az úttesten meg lehet állni,amennyiben nincs megállni tilos tábla.lakott terület,nincs záróvonalt,tehát elméletileg úgy lenne szabályos.
az más kérdés,hogy egy autónak ezt sokkal szarabb kikerülni,mint hogy egy biciklis kikerüli a sávon lévő autót... de hát az itteni jogszabályokban buta dolog ésszerűséget keresni....
Így van! Nincs igazság.
Elég végigmenni az utcánkban! 10 perc alatt 300 ezret össze tudnak szedni! Mert 10 autó biztos hogy a kerékpár sávon áll! nem lehet máshogy megállni. Nézd meg a képet! Az Octávia előtt is áll egy fehér terepjáró!
Könnyű pénzszerzési lehetőség!
Móron nem láttam helyi Octaviát... vw,opel civil van, meg bazári fóka