helló Papa! nincs itt igazság,és engem pont ez bosszant.teljesen mind1,hogy használta a megkülönböztetést vagy nem,a rendőrt nem fogják megbüntetni,mert "intézkedett".de ha a lényegét nézzük a dolognak józan paraszti ésszel:ha ott jön kerékpáros,őt mind2 autó akadályozta volna.az meg furcsa,hogy én megbüntetek egy autóst,mert akadályozza a kerékpáros forgalmat,miközben ezáltal szintén akadályozom szóval ez már nem is siralmas,hanem röhejes....
Tegnap kaptam egy csekket ez miatt.
rendben van hogy a kerékpár sávon parkolok. (az Octávia is ott állt meg! Az is szabálysértés!)
Egyébként annyi volt hogy kiálltam az udvarból és bementem a kaput becsukni illetve a papírokért . Kb 3 perc volt az egész.
Nem tudok másképp kiállni az udvarból csak ha szabálysértést csinálok. Vagy álljak meg a kerékpársávon kívül, az uttesten?
Nem is értem minek van felfestve a kerékpársáv. kb 500 méteren.
írsz egy fohászkodást, mást nem tudsz tenni, nincs kereseted, munkanélküli vagy stb. csökkentsék a kirótt pénzbírságot és tekintsenek el az eltiltástól....
veszteni való nincs vagy bejön vagy nem..ennyi...
Ez nem oltogatás akart lenni hanem tanács. Szerinted mit lehetne tenni? Ja, hogy a szüleidnek semmi közük hozzá? Akkor elnézésedet kérem.
További szép napot és sikert az ügy lerendezéséhez.
Ezt az oltogatós részt már egyszer megtettétek,amikor írtam a fórumban.
Szüleimnek semmi közük hozzá,majd én lerendezem valahogy,ezért is kértem VOLNA tanácsokat.
Sziasztok.Megérkezett a csekk,melyben 1 év eltiltás,és 40.000 Ft szerepel.
3e ft-be kerül a fellebbezés,Segítségeteket kérném,mit,s hogyan csináljak,ha akarok!
Én azt se bánom, ha örökre nyaralni marad a tisztelt ház
Remélem olyan utazási iroda szervezésében van mindegyik nyaralni ami a kint tartózkodásuk idején becsődö l
és hazafele járat már nem lesz
Csak kb 500 lenne mivel a kaput is cserélni kellene ! Illetve ha a kaput cserélem akkor már a kerítést is kellene.
rendben van hogy a kerékpár sávon parkolok. (az Octávia is ott állt meg! Az is szabálysértés!)
Egyébként annyi volt hogy kiálltam az udvarból és bementem a kaput becsukni illetve a papírokért . Kb 3 perc volt az egész.
Nem tudok másképp kiállni az udvarból csak ha szabálysértést csinálok. Vagy álljak meg a kerékpársávon kívül, az uttesten?
Nem is értem minek van felfestve a kerékpársáv. kb 500 méteren.
Egyértelmű, neeeem.... bazze!
de gondolom már figyelembe vették, hogy tanuló...stb.
írsz egy fohászkodást, mást nem tudsz tenni, nincs kereseted, munkanélküli vagy stb. csökkentsék a kirótt pénzbírságot és tekintsenek el az eltiltástól....
veszteni való nincs vagy bejön vagy nem..ennyi...
A fellebbezéssel kapcsolatosan írt itt valaki annakidején,nem találtam meg,ezért segítség kéne!
További szép napot és sikert az ügy lerendezéséhez.
Szüleimnek semmi közük hozzá,majd én lerendezem valahogy,ezért is kértem VOLNA tanácsokat.
Gondolom a szüleid is roppantul örülnek a meggondolatlanságodnak.
3e ft-be kerül a fellebbezés,Segítségeteket kérném,mit,s hogyan csináljak,ha akarok!
Remélem olyan utazási iroda szervezésében van mindegyik nyaralni ami a kint tartózkodásuk idején becsődö l
és hazafele járat már nem lesz
Azzal már telikürtölték volna az összes médiát
Bár amennyi tv-t nézek mostanság lehet volt már a híradóban én nem tudom