Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló Papa! nincs itt igazság,és engem pont ez bosszant.teljesen mind1,hogy használta a megkülönböztetést vagy nem,a rendőrt nem fogják megbüntetni,mert "intézkedett".de ha a lényegét nézzük a dolognak józan paraszti ésszel:ha ott jön kerékpáros,őt mind2 autó akadályozta volna.az meg furcsa,hogy én megbüntetek egy autóst,mert akadályozza a kerékpáros forgalmat,miközben ezáltal szintén akadályozom szóval ez már nem is siralmas,hanem röhejes....
A rendőr ismerősök is ezt mondták!
Csak kb 500 lenne mivel a kaput is cserélni kellene ! Illetve ha a kaput cserélem akkor már a kerítést is kellene.
távirányítású kapu ?
itt van egy hasonló eset...
az ügyes, hogy a rendőrautó rendszáma nem olvasható, viszont az, hogy nem használ megkülönböztetőt az tisztán kivehető...
Tegnap kaptam egy csekket ez miatt.
rendben van hogy a kerékpár sávon parkolok. (az Octávia is ott állt meg! Az is szabálysértés!)
Egyébként annyi volt hogy kiálltam az udvarból és bementem a kaput becsukni illetve a papírokért . Kb 3 perc volt az egész.
Nem tudok másképp kiállni az udvarból csak ha szabálysértést csinálok. Vagy álljak meg a kerékpársávon kívül, az uttesten?
Nem is értem minek van felfestve a kerékpársáv. kb 500 méteren.
szabsnál tudsz részletfizetést kérni. Viszont, ha nem fizeted be azt nem ledolgozod, hanem leülöd. Ott meg megszexuálnak
Motoros parkoló, örülj neki
Most mi van?
Egyértelmű, neeeem.... bazze!
a magyar közlekedési szabályrendszer újabb gyöngyszeme...
Vagy ledolgozás.
ahm, akkor részletfizetést kérjen...
....ennél lejjebb már nem fog menni, ez már méltányos összeg....mivel 100e -ről indul
de gondolom már figyelembe vették, hogy tanuló...stb.
olcsón megúsztad, maradj csendben és fizesd be....
miez, szabsértési határozat?

írsz egy fohászkodást, mást nem tudsz tenni, nincs kereseted, munkanélküli vagy stb. csökkentsék a kirótt pénzbírságot és tekintsenek el az eltiltástól....
veszteni való nincs vagy bejön vagy nem..ennyi...
Elég oltogatósak tűnt a dolog,bocs ha félreértettem.
A fellebbezéssel kapcsolatosan írt itt valaki annakidején,nem találtam meg,ezért segítség kéne!
Ez nem oltogatás akart lenni hanem tanács. Szerinted mit lehetne tenni? Ja, hogy a szüleidnek semmi közük hozzá? Akkor elnézésedet kérem.
További szép napot és sikert az ügy lerendezéséhez.
Ezt az oltogatós részt már egyszer megtettétek,amikor írtam a fórumban.
Szüleimnek semmi közük hozzá,majd én lerendezem valahogy,ezért is kértem VOLNA tanácsokat.
Gyalogolj el a postára és add fel a pénzt.

Gondolom a szüleid is roppantul örülnek a meggondolatlanságodnak.
Sziasztok.Megérkezett a csekk,melyben 1 év eltiltás,és 40.000 Ft szerepel.
3e ft-be kerül a fellebbezés,Segítségeteket kérném,mit,s hogyan csináljak,ha akarok!
most én se bánnám.........de szeptemberben viget ér a nyaralásuk és jönnek vissza
Én azt se bánom, ha örökre nyaralni marad a tisztelt ház
Remélem olyan utazási iroda szervezésében van mindegyik nyaralni ami a kint tartózkodásuk idején becsődö l
és hazafele járat már nem lesz
még nem fogadták el, ősz előtt nem is fogják, addig szünet van a T. Házban is.
nekem is ez a bajom hogy nem nézek tv-t lehet nem fogadták el csak szar az infom
Mikor fogadták el?
Azzal már telikürtölték volna az összes médiát
Bár amennyi tv-t nézek mostanság lehet volt már a híradóban én nem tudom