na mostan akkó tényleg illegális a lézerblokkoló? Nem szívesen bontanám ki a motorból ( Bevallom még nem jártam utána a témának,de ma nincs is rá időm)
hja, az illetékbélyeget meg nem éri meg , ok, a letiltást is bevállalnám, de a forgalomból való kivonás ezzel párhuzamosan már fenyegetőbb, az ilyet meg nem lehet időben kisakkozni...
thx!
Bear, közigbírság, jogerő+30. napon van befizetés, kérdés: mivan, ha pl. 29. napon kérek fizetési könnyítést, de szarok az illetékbélyegre, stb. csak időt akarok nyerni, beküldöm a kérvényt csak úgy, kitolja a befizetési határidőt vagy az leketyeg?
(Ahogy én értelmezem, ez nem jön be, de kellene egy gyakorlottabb szem... )
Hmm?
Lehet, hogy Pintér kivonult ebből, de attól még rengeteg képviselő használja és a kormányzati autók is fel vannak szerelve lézerblokkolókkal. Ezért tartom kevéssé valószínűnek, hogy betiltják, saját maguk alatt vágnák a fát vele. Aztán persze ki tudja.
Autón mondjuk el lehet sütni a tolatóradarnak álcázott blokkolót, de motoron kicsit bajos lenne a dolog.
Hát lehet. Akkor ismét marad a koszos rendszámos megoldás... Ha jól tudom, azért max helyszíni bírság jár. Mondjuk kérdés, milyen büntetés jár majd a lézerblokkolóért?
Mivel körben a szomszédoknál tilos itt is be fogják tiltani. Az index folyamatos basztatásának hála egyfolytában napirenden van, ráadásul Pintér cége is kivonult a piacról egy ideje.....ezzel az utolsó akadály is elhárult.
két külön téma.az önkormányzat saját hatáskörben is fizethet,de lehetséges,hogy a.....ja közútkezelő....akkor a közútkezelő fizet,hacsak nincs biztosítása.első körben meg lehet próbálni ügyvéd nélkül,úgyis kiröhögnek.ha volt tűzoltó,akkor azokat is kifizeti valaki-mert ugye nem ingyen mennek.Ha nem ti fizetitek akkor a közútkezelő.Ha már őket kártalanítja akkor titeket is kell.Hacsak a közút nem a peugeot kötelezőjére vereti be a kárt.!de nekem ehhez még reggel van
na most az önkormányzat,vagy a biztositó fizet? nem mind1.......és ez szerintem nem az önkormányzatra tartozik mivel lakott területen kivül történt......és miről kell számla? hogy mennyit toltunk az ügyvéd zsebébe?
Tehát amíg el nem fogadják és hatályba nem lép, addig minden a régi.
thx!
(Ahogy én értelmezem, ez nem jön be, de kellene egy gyakorlottabb szem... )
Hmm?
Autón mondjuk el lehet sütni a tolatóradarnak álcázott blokkolót, de motoron kicsit bajos lenne a dolog.
ehune
A gyorsulási verseny előtt a komáival lazult