Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt tudom... csak én úgy tudom hogy el lett fogadva a törvény éés nem tudom mikortól lép érvénybe ténylegesen
A "betiltanák" kifejezés még semmilyen joggal nem bír.
Tehát amíg el nem fogadják és hatályba nem lép, addig minden a régi.
na mostan akkó tényleg illegális a lézerblokkoló? Nem szívesen bontanám ki a motorból ( Bevallom még nem jártam utána a témának,de ma nincs is rá időm)
hja, az illetékbélyeget meg nem éri meg , ok, a letiltást is bevállalnám, de a forgalomból való kivonás ezzel párhuzamosan már fenyegetőbb, az ilyet meg nem lehet időben kisakkozni...
thx!
mivel szabálytalanul kéred, érvénytelen, a 30. nap letelik, és behajtják adók módjára. Na nem 5 perc alatt, ált. hónapokig tart.
Bear, közigbírság, jogerő+30. napon van befizetés, kérdés: mivan, ha pl. 29. napon kérek fizetési könnyítést, de szarok az illetékbélyegre, stb. csak időt akarok nyerni, beküldöm a kérvényt csak úgy, kitolja a befizetési határidőt vagy az leketyeg?
(Ahogy én értelmezem, ez nem jön be, de kellene egy gyakorlottabb szem... )
Hmm?
Lehet, hogy Pintér kivonult ebből, de attól még rengeteg képviselő használja és a kormányzati autók is fel vannak szerelve lézerblokkolókkal. Ezért tartom kevéssé valószínűnek, hogy betiltják, saját maguk alatt vágnák a fát vele. Aztán persze ki tudja.
Autón mondjuk el lehet sütni a tolatóradarnak álcázott blokkolót, de motoron kicsit bajos lenne a dolog.
Pintér ne ebből milliárdos........ismerek itt egy pár cégét
Ha beteszik a szabs. tv.-be, esetlegesen a szabs. elkövetési eszköze lefoglalható. Szóval
Hát lehet. Akkor ismét marad a koszos rendszámos megoldás... Ha jól tudom, azért max helyszíni bírság jár. Mondjuk kérdés, milyen büntetés jár majd a lézerblokkolóért?
Mivel körben a szomszédoknál tilos itt is be fogják tiltani. Az index folyamatos basztatásának hála egyfolytában napirenden van, ráadásul Pintér cége is kivonult a piacról egy ideje.....ezzel az utolsó akadály is elhárult.
Várjuk ki a végét...
Megint b@szakodnak a lézerblokkolóval
ehune
utánna járok
Nálam önkormányzati út volt és az önkormányzati igazolás alapján fizetett a biztosító.
ez látszik is a vágott sport gumiból
Látok én pár upgrade-elt "sportgokárd"-ot.....
A száguldozás királyai vagytok ott a keleti végen
amugy azóta audira váltottunk
jaja......ezt a képet még én kültem neked mert igérted hogy a csettegőre,bocsánat peugeottra,hozol gumit hogy a rendőr le ne vegye a rendszámot
Én találkoztam is az öcséddel gyarmaton még a baleset előtt Bogyesz
A gyorsulási verseny előtt a komáival lazult
na aludj még rá eggyet és utánna kombináljunk ki valamit lehetőleg ugy hogy jó legyen
két külön téma.az önkormányzat saját hatáskörben is fizethet,de lehetséges,hogy a.....ja közútkezelő....akkor a közútkezelő fizet,hacsak nincs biztosítása.első körben meg lehet próbálni ügyvéd nélkül,úgyis kiröhögnek.ha volt tűzoltó,akkor azokat is kifizeti valaki-mert ugye nem ingyen mennek.Ha nem ti fizetitek akkor a közútkezelő.Ha már őket kártalanítja akkor titeket is kell.Hacsak a közút nem a peugeot kötelezőjére vereti be a kárt.!de nekem ehhez még reggel van
na most az önkormányzat,vagy a biztositó fizet? nem mind1.......és ez szerintem nem az önkormányzatra tartozik mivel lakott területen kivül történt......és miről kell számla? hogy mennyit toltunk az ügyvéd zsebébe?
ok..........