az élet egy ha. Ha nem mész 90-el nem akkor érsz oda, nem ütöd el, nem kanyarodnak eléd, stb. Lakott területen egy majdnem 100%-os túllépés elég ahhoz, hogy megölj, vagy meghalj, senki nem számít egy ilyen sebességgel közlekedő motorra.
A ha a fékutadra is igaz. Ha 50-el mész majdnem 40 méterel rövidebb, mint 90-el. Ráadásul ennyi. választ el egy börtönbüntetéstől, eltiltástól, stb. Szóval, ha. Haha
Nem
Két okból sem
1 nekem nincs pulyám
2 ha lesz akkor Ő már az utcán úgy fog közlekedni ( köszönhetően annak, hogy belenevelem a hülye fejébe) gyalogosan, hogy hülyeségeket (kiszalad az autó elé stb.) ne csináljon.
Akinek így ütik el a majmát az erősen gondolkozzon el a saját felelőségén
Úgy nagyából le is zárnám, hogy mi lenne ha kilépne...
és mi lenne ha...
és akkor mi lenne ha meg tököm hisztizést itt mint valami fürdős qrva
engem a "HA" idegesít a legjobban ezekben a hozzászólásokban.HA kilépne egy gyerek,HA jönne egy babakocsi,HA az én anyám lenne ott stb. gyerekkoromban leestem egy fáról,bele kihegyezett léckerítésbe,szétment a combom,kilátszott a csont átjött a szomszéd öregasszony sopánkodni,hogy:"-mi lett volna HA a hasamba megy....?" elhajtottam a HA-lál faszára...
szóval: a 3dimenziós életben nincs "HA"
megtörtént,gyorsan ment,bemérték...stb.nincs tovább.ez az esemény így játszódott le.nincs variáció.
ezzel lehet vitatkozni,de ha jobban belegondol valaki,ezek tények.
úgyhogy ne jöjjön már senki olyannal,hogy"mi lett volna,ha"-mert ez már meseszerű.
bocs a monológért...
Az a qrva kölyök ne szaladgájon az úttestre.
Azé van neki apucikája, meg anyucikája, hogy a hülye fejébe belenevelje gyerekkorban a gyalogos, később a kerékpáros közlekedés legfontosabb elemeit.
Ha ezt nem teszi meg akkó ne rídogájon, hogy a kiskedvencet kivasalta egy billencs kamaz
értem én a csipkelődést,de nem jött be,ha kicsit figyelmesebben elolvasod éppen arra tértem ki,hogy egy szakképzettség,egy jogosítvány nem eggyenlő azzal hogy a birtoklója azon a téren kenivájszmülle, csak a lehetőség,feltétel adott.skoda és a fastra nem egyforma,még szép hogy nem,érdekes is volna:))
teljes mértékben igazad van,megvallom egyébként az őszintét,engem is zavar hogy nincsen pedig már többször összeraktam a nagy A ra a pénzt,időben vagy anyagilag nem mindig jöttek össze a dolgok,idén viszont már le kell tegyem végre,nyugodtan csak a vezetésre akarok koncentrálni és nem a rendőröket pásztázni
"egy mezei f astra 8 szelepes szutykon vezérlést cserélni,mert nem látott még ilyet,én már kis szaros koromban ott álltam apám mellett és az öreg skodát bütyköltem.." Az F Astrának semmi köze a 100-120-as Skodához. Én is láttam már repülőt felszállni, akkor én is tudok repülőt vezetni?......
Senki nem állítja, hogy a jogosítvány tudás!
Az egy szakképzettség és egy FELTÉTEL, hogy vezetőként részt vehess a forgalomban.
A rendőr csak ezt tudja ellenőrizni azt nem, hogy ki mennyire tud vezetni, mennyire alkalmas rá.
Nem utolsó sorban a felelősségvállalás és annak jogi háttere, következményei sem azonosak jogosítvánnyal és jogosítvány nélküli vezetés esetén!
a cikkben a jelenlegi utolsó komment kicsit felzaklatott,azt hiszem félig meddig jogosan talán..jogsi hiányosságok voltak nálam is egy ideig.B-m van igaz nincs kocsim de van.7-8 éve motorozom balesetmentesen úgy hogy ha most leülnék 20ad magammal akiknek van jogsijuk ugyanúgy elhasalnának a kresszen mint esetleg én is,mert gyakorlatból vezetünk,és azokat a szabályokat,jelzéseket ismerjük amikkel nap mint nap találkozunk az utakon.szerintem a motoros gyakorlati előképzettség a napi forgalomban,teszem azt belvárosi dugó,reggeli káosz ahol motoro bicikli gyerek autós mindenki megfordul és 100felé kell figyelni,nos ez fontosabb mint hogy 72 pontból mennyit ér el valaki egy tetves "papír cetlin" igaz mam már számítógépes vizsga van.én deffenzíven vezetek,másokat figyelek mit és hogy csinál,esetleges hibáit időben ki tudjam küszöbölni,míg az érvényes jogsis aki 2 percet nem motorozott életében,az első veszélyes szit kellős közepén elvérezne.sok olyat láttam már hogy jött a mentő a hátam mögül,én automatikusan kihúzódok jobb szélre,míg a a tüncibogár a smartban leblokkol és megvárja míg kikerüli:) sokak szemében veszélyes,bolond vagyok mert nem vagyok teljesen legális,viszont a jogsi megléte nem mentőöv,ha megvan akkor a gyakorlatban is csont nélkül megy minden hiba nélkül.pl egyik cimborám 10 éve van b jogsija,épp kocsival mentük rendőr irányította a forgalmat,,megállt mert nem értette mivan,mondtam hogy a fülét nézze,ha látja mehet,főleg ha vadul rángatja a karját hogy menjél má:) alap dolgok amiket csakis kizárólag az utakon lehet megtanulni. de ugyanezt felhozhatnám a szakmai oktatásban,szakiskolából frissen kikerült autószerelő kolegám nem tud egy mezei f astra 8 szelepes szutykon vezérlést cserélni,mert nem látott még ilyet,én már kis szaros koromban ott álltam apám mellett és az öreg skodát bütyköltem..sok mindent csak "éles" helyzetben lehet eltanulni.Ezzel nem azt szándékozom állítani hogy a jogosítvány hülyeség,csak egy alapkő amire szükség van de nem ez jelenti azt hogy valaki tud vezetni vagy sem
"nem igazán olvasható a rendszámom"
A számodra elérhető fényképen, annak minősége is alkalmas tökéletesen a rendszám karaktereinek felismerésére.
Mellesleg ugye neked küldték, tehát....
Ha nem akarsz feleslegesen pénzt áldozni a fellebbezésre és nem akarsz nevetést előidézni a rendőrségen, ne fellebbezz.
Kapbe szeki
Azé váltottam vele olyan darabosan mer beleöntettétek velem azt az alágyújtósnak se való hulladék kasztról eksztrémet oszt akadt a váltóm mint a picsa
a fuksza nem vót ilyen gondom azzal mentem mint az ezüst nyíl dzssssíííí....
Az, hogy ki kapott el szerintem tök mindegy
A szálak a szabs. előadó kezében futnak össze, neki kell puncsolni.
Nálunk amikor hasonló bajom volt egy hölgyemény volt ez a személy. Én ajándékkosárral mentem
Mondjuk annó 15 évvel ezelőtt ez nem számított komoly megvesztegetésnek, inkább csak amolyan figyelmességnek bár én így megúsztam a büntit
én is pont azt akartam írni,mint Pipi,hogy ha már elküldték a papírt,az azt jelenti,hogy megvan a pontos rendszám és így azonosították a tulajt.
a fellebbezés elég macerás,ráadásul alapból 5ezres illetékbélyeg és az ügy kimenetele nagyon kétséges....
A ha a fékutadra is igaz. Ha 50-el mész majdnem 40 méterel rövidebb, mint 90-el. Ráadásul ennyi. választ el egy börtönbüntetéstől, eltiltástól, stb. Szóval, ha. Haha