nem egy törvénykönyv, de én sehol nem látom benne felsorolva egyiket sem. azt meg pláne nem, hogy csőre húzott puskával állít meg. a régi rendszerben volt még, hogy hatóságnak gondolta magát a postás, vasutas, meg az utolsó kis csinovnyik is.
meg még annyit,ha már erdővédelemnél tartunk:volt egy nagyon hangulatos erdő,ahol gyerekként felnőttem.állami tulajdon.kirándultak,motoroztunk is,mindenki békében elvolt.
aztán valami balfasz megvette kárpótlási jegyre zsebszerződéssel ismerőstől szaré-húgyé.nemrég meg eszébe jutott,hogy kivágja.nekimentek motorfűrésszel,ami tetszett elvitték,a többit ledöntve otthagyták szanaszét.szóval olyan csernobili hangulat lett a szép erdőből.és nem attól lett ilyen mert végigment pár gyerek DRZ-vel.
mindenesetre ha elmegy mellettem a tulaj valamikor,már csak nosztalgiából is orrba baszom az biztos.
nem mintha az az erdőbe járó típus lennék, meg nem kötekedni akarok, de ez azért érdekes. ha nincs elkerítve és jelölve hogy magánterület, akkor arról joggal hiheti bárki hogy közterület. A vadásznak meg nem hiszem, hogy lenne megállítási joga , főleg nem fegyverrel. Az azért egy bíróság sem veszi be (szerintem, de ez a Te szakmád) hogy egy fegyvertelen motorost le kell lőni az erdőben, mert nem tetszik hogy arra jár. Ez már inkább fegyveres útonállás ha létezik ilyen kategória.
ebben meg neked van igazad! ha azt vesszük,végső soron az erdő a vadaké...de komolyra fordítva:itt az a baj,hogy mindenki utál mindenkit.autós a motorost,biciglis az autóst...stb.ez sajnos hungarikum...
ha ebből indulunk ki akkor a kisgyerek menjen a játszótérre a lovas meg ugyanúgy a zárt pályára.........
biciklistől többet szidott jármű(vezető) nemigen van
hát ez ilyen örök vita lesz..tényleg mi a picsának az endúro ha nem tudod használni..mondjuk egy sportmotor sem utcára való és aki az ellenkezőjét állitja az vagy nem tudja tekerni a félelemkart vagy nem meri...engem a közútról utálnak ki...persze joggal...az endúróst meg az erdőből lehet helyet kéne cserélnünk..mondjuk én elvagyok krosszal is a városban,,,de azt valahogy senkisem szereti
a gond az, hogy nem a közúton, hanem magánúton, magánföldön, magánerdőben mennek. De igen, ha közúton nem áll meg, és rárántja a vadászra, lelövi. Nem kicsit vannak kiakadva rájuk, hallottam már hasonló fenyegetést, nem egy ügyfelemtől. Nem én találom ki, nehogy azt hidd.
menny vele pályára, oda való. Az egyetlen hely, ahol szabályosan is használhatod. Előbb-utóbb az erdő, stb. problémákat szül, hiszen az emberek oda pihenni járnak, lovagolnak, bicikliznek, stb. Ti meg közéjük robbantok. Amikor egy ló megijed és leveti a lovast, vagy a kisgyerek a biciklin összeszarja magát egy ilyen névtelen szarházi miatt nem lesz népszerű a sportot űző másik sem.
te meg egy arctalan kis féreg. Kvittek vagyunk, mindkettőnknek megvan a véleménye a másikról.....
Megsúgom, mivel a saját földemen játszanak a haverjaid már beszélgettem el a fajtáddal. Azóta kerülnek. Pedig nem fenyegettem, csak kértem. Ha sötét lennék, levertem volna a motorról.
Crazy, most miért buktatsz le? Ennyi ember előtt......
aztán valami balfasz megvette kárpótlási jegyre zsebszerződéssel ismerőstől szaré-húgyé.nemrég meg eszébe jutott,hogy kivágja.nekimentek motorfűrésszel,ami tetszett elvitték,a többit ledöntve otthagyták szanaszét.szóval olyan csernobili hangulat lett a szép erdőből.és nem attól lett ilyen mert végigment pár gyerek DRZ-vel.
mindenesetre ha elmegy mellettem a tulaj valamikor,már csak nosztalgiából is orrba baszom az biztos.
biciklistől többet szidott jármű(vezető) nemigen van
Megsúgom, mivel a saját földemen játszanak a haverjaid már beszélgettem el a fajtáddal. Azóta kerülnek. Pedig nem fenyegettem, csak kértem. Ha sötét lennék, levertem volna a motorról.
Crazy, most miért buktatsz le? Ennyi ember előtt......