Ma Hollókő Húsvét, délután hóeső és 2 baleset. Egyből nem 12 órát nyomtam.....
Holnap újra tábla...de remélem baleset és hó nélkül.
Persze motorral voltunk.
Kaptam Michelin Pilot Road3 papucsokat a gépre, mesésen tapad még vízen is..... ajánlom mindenkinek túrára....csak, hát az ára borsos....90 papír...
Az elvárható segítség a lényeg, ha nem bírod akkor hívsz mentőt és megállítasz valakit aki bírja a vért.....de már megint a "nem akarom" oldalról közelítetek...
Azért néhány komoly hazugságvizsgáló és elemző ember kiderítené ám az igazat. A tanúk egyből megdőlnének..... és az indíték is necces lehet, amiért "így támadna" a haragos.....
Szóval nem lehet csak úgy "kedvünkre" öldökölni. Mellesleg az ember ép ésszel képtelen embert ölni, a katonáknak is "tanítják" ...hogy utána ne üldözze őket a tett...
csak sajnos a mindenkori kormányaink nem így gondolkodnak....ő hiszik,hogy ők a törvény.és az a baj,hogy az emberek nagy része birka módon be is tartja.félre ne érts!én nem azt mondom,hogy legyen törvénytelenség...de tudod,ha hoznának egy olyan törvényt,hogy előtte le kell szopni a a benzinkutast,hogy tankoljál,sokan azt is betartanák! bocs a csúnya hasonlatért,de ez a lényeg.és a forradalmak mindig azért törtek ki,mert az embereknek elegük lett abból,hogy hülyének nézték őket....
Csak sejthetem, mire gondolsz. Ennek ellenére azért ugye nem baj, ha nem támogatom, hogy az ember gondoljon egyet, most ő aztán a törvény és mindenek felett áll?! Eltekintve a kommunista korszakkal való mindennemű összefüggéssel, és egyéb kitételek...
ezt a hülyeséget,hogy "a szabály az szabály"lehetőleg ne hangoztasd! én éltem a szocializmusban,te meg nem.szóval nem is értheted ennek a pejoratív értelmét
300k felé(sok esetben alatta is) már kapsz egy régebbi 600as rendszámos endúrót
avval pont faszán lehet hobbi endúrózni a földutakon, éves biztosítása 5-7 ezer teljesítményadója 4-5 ezer műszaki 2 évente 10ezer
szóval nem egy akkora összeg hogy megérje kockáztatni
én is pont ezért váltottam rendszámosra, pedig 95%-ban földutakon megyek
Akinek gondja van ezzel az új törvénnyel az éppen ez.....mert ha a nyomozás alatt biztosan kiderülne az igazság akkor nyilván nem élnének vissza vele, de ha már egy ügyvéd ilyet mond akkor az mennyire lehet kérdéses?...
ez elég ritka lenne..... mert utána azt is simán ugyanígy be lehetne szopatni.
meglátom az utcán fejbezúzom egy akáckaróval beviszem a portára kést teszek a kezébe és tárcsázom a 112 számot
szóval lehet ezt fokozni
hajdanán a vadnyugaton is lövöldöztek mindig, aztán a többsége túlélte
Ki keménykedik? Kérdeztél, választ kaptál, nem teszik és ez a reakció rá?
Egyenlőre még az árral szembe mész a ,,hobbi" endúróval, gondolom nem kényszerítettek rá, hogy ne papirost vegyél. Az, hogy anyagi és egyéb lehetőségeid ezt tették lehetővé, egyéni szoc probléma, nem kötelező motorozni. A szabály az szabály, vonatkozik rád is, mint rám is.
nem vicc: bukott már motoros a közelben így. árkot fogott, amikor elé került a "semmiből" egy Niva... utólag fogta csak fel, h pontosan tudták a helyi yardok, h merre is fog menekülni.
Ezt nem is vitatom sőt, elég gáz, hogy a betörő likvidálásáért a betörőtől elvett fegyverrel börtön járt( elég sokat kapott), de Bear-nek is igaza van.....elég 1-2 tanú, behívod a haragost az udvarodra és leölöd....ha a tanúk kiállnak melletted akkor megúszod...
azért valljuk be ideje is volt mát változtatni
bejön hozzám egy betörő, megdobálom a konyhaszékkel és engem sitteltek volna le a régi szabályok szerint.....
Amúgy mi értelme van endúrót venni ha aszfaltos úton közlekedik vele az ember? És én endúrózásról beszéltem, nem krosszozásról! És nem a veteményesek közepén!
Ma Hollókő Húsvét, délután hóeső és 2 baleset. Egyből nem 12 órát nyomtam.....
Holnap újra tábla...de remélem baleset és hó nélkül.
Persze motorral voltunk.
Kaptam Michelin Pilot Road3 papucsokat a gépre, mesésen tapad még vízen is..... ajánlom mindenkinek túrára....csak, hát az ára borsos....90 papír...
Szóval nem lehet csak úgy "kedvünkre" öldökölni. Mellesleg az ember ép ésszel képtelen embert ölni, a katonáknak is "tanítják" ...hogy utána ne üldözze őket a tett...
avval pont faszán lehet hobbi endúrózni a földutakon, éves biztosítása 5-7 ezer teljesítményadója 4-5 ezer műszaki 2 évente 10ezer
szóval nem egy akkora összeg hogy megérje kockáztatni
én is pont ezért váltottam rendszámosra, pedig 95%-ban földutakon megyek
meglátom az utcán fejbezúzom egy akáckaróval beviszem a portára kést teszek a kezébe és tárcsázom a 112 számot
szóval lehet ezt fokozni
hajdanán a vadnyugaton is lövöldöztek mindig, aztán a többsége túlélte
Egyenlőre még az árral szembe mész a ,,hobbi" endúróval, gondolom nem kényszerítettek rá, hogy ne papirost vegyél. Az, hogy anyagi és egyéb lehetőségeid ezt tették lehetővé, egyéni szoc probléma, nem kötelező motorozni. A szabály az szabály, vonatkozik rád is, mint rám is.
bejön hozzám egy betörő, megdobálom a konyhaszékkel és engem sitteltek volna le a régi szabályok szerint.....