az a gond hogy pár ilyen @fej miatt szopatnak mindenkit
már azon agyalok hogy a vállamra veszem a vasvillát és pár "crossost" megcsapkodok
amióta elment az a rendőrünk aki ért is valamit azóta ismét felszaporodtak ezek a hülyegyerekek
majd a vadászok lerendezik ezt. Jó esetben sörétet kapsz, rosszabb esetben a golyóssal. Nem kell megállnod a rendőrnek, a vadásznak és mezőőrnek sem, csakhogy ha van egy tanúja, hogy nagy sebességgel el akartad ütni már önvédelem, ha lelőtt. Nincs már arányossági követelmény, ha késsel jössz simán mellbe lőhetlek, és még ejnye-bejnye se lesz.
Azt, hogy miért rühellik az endúrósokat nem kell ecsetelnem, külön cikket kaptatok a Fastrideban. Nyilván csak nyitott csővel lehet a természetben a patakmederben kapartatni, és keresztbe-kasba menni más földjén.
"Erdőben motorozás/quadozás: talán kevesen vannak tisztában a jelenleg érvényes rendelettel, így kezdjük az alapoktól. Minden út közút, ha másként nem jelzik. Tehát a legutolsó földúton is csak műszakival/biztosítással/jogosítvánnyal közlekedhetsz a járműveddel. Viszont ezek birtokában bármelyik utat igénybe veheted, ha ezt külön tábla nem tiltja. Milyen esetben nem hajthatsz a területre ?
1, Behajtani tilos, egyértelmű
2, Nemzeti Park területét jelző tábla
Január 1-től, az eddig csak elviekben létező ’magánút’ is jelzőtáblát kap (17§ d/2). Kizárólag a ’mindkét irányból behajtani tilos’ kiegészítő táblával együtt alkalmazható."
vagyis amin nincs rendszám, azzal a krosszpályán meg a saját udvarodban körözhetsz. a rendőrnek nem muszáj megállni, de az URH-nál gyorsabb motort még nem láttam...
Nem magadnak kell, hanem, hogy ha más valaki balesetezik, akkor te köteles vagy megállni és a tőled elvárható segítséget nyújtani. Tehát hívod a mentőket, rendőrséget, miután mondjuk nyomókötést alkalmaztál, stb....
Az egész ország egy abszurd "Nyúl Ürege" a népszerű meséből. Idióta törvényalkotókkal, makulátlan előéletű politikai "elittel". A valóságtól annyira el vannak rugaszkodva, hogy az szavakban nem írható körül. Tombol a dilettantizmus -a politikai "korrektség" - minden szinten. Ennek az országnak a nagyon szomorú haláltusája ez már.
Lehetne folytatni. Itt baján kanyar előtt 30-as tábla. Egy közepesen szétesett futóművű autóval jeges úton is bevehető 60-nal. Stop táblák mindenhol, ahol ötszáz kilómérre be lehet látni jobbra és balra is. Értelmetlen idióta kockafejű barmok rakosgatják ki akiknek szerintem tolókocsira sincs jogsijuk.
Remélem is, hogy nem fognak észrevenni különbséget. Lassan már, ha nem libasorban lépdelünk a járdán, már azért is büntetni fognak. Mi meg csak bólogatunk!?
Ugyan 2007 óta motorozom, de most először van érvényes elsősegélycsomagom .. ha úgy lesz rá szükség mint ahogy eddig nem volt, akkor elég sokáig "elég lesz".
Viszont megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy mennyire egyszerű maga a hitelesítése a csomagnak.. nem fog túl sok erőfeszítésbe kerülni majd ha lejár itthon meghosszabbítani az érvényességét.. Kibontani nem fogom ha nem kell, zsugorfólia rajtamarad, csak újra kell majd matricázni valószínűleg a kutya nem fogja észrevenni a különbséget
hát...erre nem sok pénzzel fogadtam volna, hogy ki bírok csikarni belőled egy ilyen reaksönt .....de így husvét alkalmából isten éltessen tégedet is:
Itt a Húsvét, jön a nyuszi.
I would like to lick your pussy.
Meglocsollak, állj meg itt!
Come on baby, suck my dick!
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata az erdőben való motorozásról? Ugyanis most vettem egy endúrót rendszám nélkül, csak hobby célra, a kérdésem az hogy ez mennyire szabályos vagy szabálytalan? Bár nem tervezem hogy megállok a rendőröknek! :)
ez a motorba elsősegélycsomag sose fért a fejembe....telibeversz egy szalagkorlátot majd kiveszed a szarrá görbült kulcsot a motorból,a jobb kezeddel-mert a bal az árokban van-,mivel a hatályos magyar jogszabályok nem teszik kötelezővé a motorosbarát szalagkorlátot.Majd miután kikukáztad belőle, előveszed a 37.5 cm hosszú fáslit mert ugye nagyobb nem fér abbaa cigisdoboznyi kofferba és nyomókötést alkalmazol a fröcskölő artériádon.bár tudom ,hogy az én javamat akarja szolgálni KÖZÚTI ELLENŐRZÉSKOR,de tulajdonképpen mi a FASZNAK állít meg?
Pohi meg tényleg angyal......soseállítmeg
KRESZ tartozék a megfelelő besorolású elsősegély csomag. Értelemszerű, hogy ha érvényes akkor jó.
Ez ugye mindenre igaz, aminek van érvényességi ideje....addig jó/addig használható...... szerintem ez nem bonyolult.
már azon agyalok hogy a vállamra veszem a vasvillát és pár "crossost" megcsapkodok
amióta elment az a rendőrünk aki ért is valamit azóta ismét felszaporodtak ezek a hülyegyerekek