Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én pl multkor simán beszótam neki a dekatlonba..Rózsaszín női futónacit próbált 52 es balettcipővel-gáz a pali
Kíváncsi lennék, szemtől szembe is mernéd-e ezt mondani?!
sanyi! akkor ha egyedül sétálsz, én meg a haverommal, és lelőlek kezedbe rakok egy kést, és azt mondom önvédelem volt, van is rá tanúm! akkor simán megúszom? gondolkozzál már!
BearDr te nagyon sötét ember vagy!
Ok, igazad van...viszont talán a golyónál gyorsabb motorost sem látott.......persze semmi sem kizárt...
urh-nál gyorsabb motort nem láttál? hú de vicces vagy! szerinted 3-4 autóval mászkálnak a rendőrök az erdőben?
...na igen...
összefoglalva,ahogy Fekete István is írta:"lovas nemzet voltunk,de eléggé leszállítottak minket a lóról..."
A külföldiek földhöz juttatásával sem azoknak a külföldi gazdáknak lesz lehetősége akik itt termelnének is hanem miután még a hátralevő két évben megszerzik a maradék szabad földet csinálnak külföldi céget és szépen átjátsszák annak a nevére így már adót sem fognak fizetni....nem lesz itt igazi külföldi kezében pár hektárnál több, ugyanúgy magyar földesuraké lesz csak már offshore paradicsomi cégen keresztül.......mert hát azok a nyugati gazdaságok akik afrikában földet vettek a 90'-es években mára nagy termelékenységű gazdaságok lettek és a környéken a legnagyobb munkaadók és sehol sem akarják őket elzavarni....és azt a zöldséget esszük most amit ott termelnek, érdemes megnézni a származási helyet, tunézia, marokkó, jordánia stb.....azok többsége holland, belga és francia gazdaságok, amíg azok nem voltak ott csak az éhhalál és munkanélküliség volt....nálunk meg saját uraink taszajtanak a nyomorba ezzel....
sajnos ez egy lezsírozott forgatókönyv szerint zajlik.kinyírták a magyar termelőket módszeresen aztán megszerzik a földet amin gazdálkodnak,mi meg majd megvesszük a hipermarketekben jó pénzért a "magyar" föld termését.meg bármerre mész az országban magánterületekbe ütközöl szekuritis köcsögökkel."ez az én hazám"
Most még nem, illetve a határ mentén zsebszerződésekkel és a balaton mentén a hollandok hasonló módon......jelenleg egy magyar tőkés csoport kezében van szinte az összes kivéve az államiakat amikért most folyik a harc, látni a hírekben.....nem véletlenül vannak kibukva páran ezért a fityiszben sem....a magyar nagygazda pár emberrel többezer hektárt művel(már ha műveli egyáltalán) míg a kisgazdák akiknek inkább lenne joguk rá, mindössze néhány tíz vagy száz hektáron több embernek ad megélhetést mint a földesúr....nemrég volt erről pár műsor a hírtv-ben és a másikon is....össze lehet rakni azért a valót aki akarja...
Így van, a jobb és baloldal megszavazta, 2014-től felszabadul a külföldiek számára a földvásárlás.......mondjuk lehet, hogy pár holland és osztrák gazda jobbat tenne mint a magyar földbirtokosok akik nem termelnek hanem csak a földalapú támogatásokat veszik fel azért, hogy ne is termeljenek, ja és ezt az eu-tól......ahová a holland gazdák betették a lábukat felvirágzott a földművelés......afrikában...
Már régóta mondani akartam, hogy a Péter unokatesód is jó fej srác!
Őt nem ismerted eddig....
talán már most is így van.....
há nem ezt kérdeztem, hé! ha engem érintene, nagyon érdekelne merre, hol engedik ÉS jó a terep.
sajnos itt rövidesen minden föld "másé" lesz....
sokszor emiatt menekülnek az erdőből az állatok....és éppen rohangálnak ki a műútra...ahol ugye nem szerencsés találkozni velük sem kocsival sem motorral
Nem nagyon van erdő állami kézben, szinte mind magántulajdon régóta csak nincs kiírva, bár egyre több helyen igen...
Ha lenne valahol földed amit használsz is valamire, de ha nem az is mindegy....akkor mit szólnál?.....esetleg, hogy persze, gyertek bátran az erdőmbe, földemre mert olyan jó látni ahogy méter mélyen kivágjátok a fák tövében a talajt és a vetést keresztbe-kasul kiszeditek.....és különben is, azok a szemét állatok csak lelegelnek mindent és félek is tőlük a sötét erdőben így külön jó is, hogy kiherélitek a dobokat és elzavarjátok a szemét őzeket és tettestársait.... .....tényleg, erdei ösvényen ugrottál már félre cross-os csapat elől gyerekkel?...én már igen, állat volt.... ....
Hát sajnos ez olyan, mint a másféle motorral a közúti motorozás -az erdő is közterület,ami nem magán- mindegy, hogy csinálod amit csinálsz, az ott érvényes szabályok szerint szabad! Lehet másképp is, de azért nem dicséret jár....
hasznos válasz endurosok ezrei lélegeztek most fel, égrengető sóhajjal
gondolom mindenkinek a saját földjén.....ott azt csinál amit akar, de a másén?....
mondjuk ez még elfogadható indok.... de mi a fasznak állít meg? mondjuk nem engem...csak má hallottam ilyet
akkor most írhatnál arról, hogy hol szabad.
...akkor majd a másik -aki balesetezik- annak az eü csomagjából gazdálkodunk...elvégre kell, hogy legyen nála