Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tom,nekem motorba vagy 10 éve nem volt-de nem is keresték.
sziasztok

autó-motorba elsősegély csomag szavatosságot nézik? megbüntetnek, ha lejárt? vagy ez csak régebben volt cirkusz? valaki, aki jól informált, friss infóval szolgálhat, írjon!

köszönöm!:)
egyetlen egy dologtól félek hogy elütök valakit,legyen az rendőr,szomszéd vagy az esküdt ellenségem. csak annyit láttam hogy az emberrel foglalkoznak,az előttem lévő autótól nem igazán láttam,nem is őket figyeltem hirtelen jött a meglepetés.nincs mitől tartanom,hiszen elviekben nem követtem el semmit,nem okoz problémát egy igazoltatás:)
a vicc most van ,épp a hír TV-n, ha akartok nevetni és szégyellni hogy magyar rendőrök sünök is élnek a földön akkor:

CÉLPONT.COM
sajnos nincs mit...
Kösz azért Tsanyi!
De majd jön jogász és megmondja a tutit, de én így tudom.....tényleg 90 nap volt, már nem...
Nah közben megvan..link
Kurva annyukat, akkor semmi értelme a 90 napnak...
Már vagy két éve felemelték a 90 napot újra 180-ra.....
A KKt. 21. § (4) bekezdésében foglaltak szerint a hatóság a határozatot az ügyfél részére az előírás megszegését követő 90 napos határidőn belül kézbesíti.

Ez akkor micsoda?
Sziasztok!
Lézerblokkolón gondolkodom és nem tudom eldönteni, hogy 2fej hátra elegendő, vagy érdemes azért előre is rakni egyet. Ti mit gondoltok?Esetleg valaki nem tud olcsón, leginkább beszereléssel együtt?Budapest és környéke,helyben megvárható előnyben!
Előre is köszönöm! :)
6 hónap......
Sziasztok!
2011. nov. 10-es közig. bírságot (gyorshajtás), most április 5-én küldték ki.
Be kell fizetnem vagy már elévült?
Köszi!
tutti hogy működik ha tiszta és jó a beállítás.ha 180 körül még kerékre jön gázra akkor jó a beállítás.szóval az én blokkolóm biztos hogy működik.
...megy ez neked.....tudsz te higgadt és vicces is lenni
az elvileg elég, nekem védte már. persze sokat számít a fejek tisztasága és pontos beállítása is.
(szüleimnek 5 munkanap alatt megjött a papír az scs103 kalandról. főúton 82, 30rugó, mivel kikúrtak egy 60-as táblát... azóta blokkoló van az ő autójukon is )
Szia kutya.
Két fej van hátul,egyik a rendszám fölött,a másik a rendszám alatt.
te a.........vagy nembe......tartozol ?
na na, vigyázz a magas vérnyomás öl!
kösz nyugodt vok
inkább mint a szociotthonban elsorvadni
Egyszer megálltam, mert mögöttem szirénázott és villogott egy rendőrautó, erre jól leb...ott a rend éber őre, hogy mi a f...nak álltam meg, az annak szólt, aki elé beállt... Akkor most mi van?
Nem normális, de megesik, mint látod. Szépen meg kell vitatni a helyszínen nyugodtan.
Bakker kamion mögött vinnyoghaték egy ideig....