Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semmilyen problémát nem csinál!
felfoghatnád! ha meg akar állítani tegye szabályosan, a jó kurva édesanyjára vinnyogtassa a szirénáját ne az előtte közlekedőre!
mi van vazze 11 milliárdból nem telik pár tárcsára és akaratra hogy rendesen megállítsák a parasztot. felfoghatnád hogy ehte hülyeségekkel osztod az átlagembereket.
Köszönöm a válaszodat, de továbbra sem értem ezt az eljárási rendet, már ha tényleg így van törvényesen szabályozva. Este, sötétben azt honnan kellene bárkinek tudnia hogy ki villogtat mögötte és milyen szándékkal? Tényleg nem kötözködni akarok csak érdekel a dolog mert számomra nem elég egyértelmű az eljárás. Lehet Én tudom rosszul, de a megkülönböztető jelzést (szirénát és fényjelzést) használó jármű láttán le kell húzódni és elő kell segíteni az akadálytalan továbbhaladását, azt nem hallottam hogy erre meg kellene állni. De ha úgy van ahogy írod, hajlandó vagyok elfogadni csak nem értem, ha valaki erre nem áll meg milyen szabályt szeg meg?
Igen szabályos. Mögötted halad és air hornt használ, vagy vínnyogtat egyet. Ez biztonságosabb a rendőrnek és neked is. Ha erre nem állsz meg, mert kötözködős vagy akkor eléd megy és megállít úgy. Vagy ha civil a kocsi akkor tárcsával az ablakon kinyúlva kiint. Több lehetőség van. Akinek van normális sütnivalója, az felfogja, hogy meg akarják állítani. akinek nincs, az meg vessen magára, csak magának csinálja a problémát, teljesen feleslegesen.
ahol látszik a rendszámon a H betű az Magyar a többi valószínű külföldi
Az nem is lenne gond ha melléd áll legalább, Uram bocsá eléd is áll, de hogy mögötted villog ezt nem értem igazán. Erre meg kellene állni?
itt már az sem divat: egyszerű, civil terepjáró követ, amikor eleget láttak, akkor megelőznek, kilógatják a tárcsát, és annyi.
Üdv Pohi!

Nemrég írtam egy csak villogóval történő lemeszelésről, tegnap ugyanilyen módszerrel állítottak meg egy autót. Mögötte megy és bekapcsolja a villogót. Szabályos így megállítani az úton közlekedőt, illetve köteles megállni?
Ezek a BMW-sek és Audi-sok...
egy fej volt a motoron?
amúgy senki nem azt mondja itt a "radikálisabbak" között se,hogy minden szabályt meg kell szegni! hanem hogy vannak nagyon fölösleges,irreális szabályok.néha csak azért,hogy a parasztot meg lehessen büntetni.
pl.nagyon sok városban csak azért vannak "egyenrangú utak kereszteződése" táblák,hogy meg lehessen szívatni a vizsgázó tanulóvezetőket(ezt illetékestől tudom )
vagy nézzük az autópályát:a világ legbiztonságosabb útja(baleseti százalékok szerint)erre telenyomják 100as táblákkal-és direkt ott mérnek,még éjszaka is(mindjárt teszem a linket a márciusi "terroristákról")
szóval az emberek sokkal jobban betartanák a szabályokat,ha tudnák,hogy tényleg ésszerűek és indokoltak.de így,hogy szinte az egész közlekedés félelem a büntetéstől-ez agresszivitást vált ki mindenkiből.
és még annyit:nyugdíjas öregasszonyok is folyton kapják a csekkeket itt a környezetemben is pl.30as táblánál történt ámokfutásuk miatt....
szóval akkor ezek is megérdemlik és minden rendben van így kis országunkban.....
Ez helyett ezt akartam.
Csupán a következetesség és a szabályok és azok be nem tartása az azonos a két dologban.
Lehet viccesen is felfogni és elhülyéskedni, de attól még úgy van.
Az élet más területein érdekes be tudják tartani az emberek az oda illő szabályokat..... az közlekedés is egy területe az életnek. Ott miért gondolják/gondolod, hogy nem kell-ene?
Nem sokat sz@rakodtak. Na mind1,bízom a két fejben,hátha.
érdekes ahogy a motorozástól eljutottunk a vegyszerek felelőtlen kezeléséig
én befejeztem mert a végén a gyorsabb hajtásom miatt a bálnák és a koala mackók kihalásában is gyanúsított leszek
sok szerencsét az élethez
"mindenki úgy menjen ahogy biztonságosnak érzi"
Ez a versenypályán igaz.
Máshol vannak szabályok, amiket be kell tartani.

Ott vannak pl. a vegyszerek, vannak szabályok a tárolásra, kezelésre....
Te ott is úgy bánnál velük, nyúlkálnál beléjük ahogy érzed?
Bizonyára nem!
Pedig ott csak magadat veszélyeztetnéd....
engem az elmúlt 3 évben egyszer állítottak meg és mértek be, szentendre 2 motorosrendőr keresztbe állt előttem(azóta vettem blokkolót)...azonkívűl 2szer próbáltak megállítani, de sajnos nem vettem észre csak a visszapillantóban
mindenki úgy menjen ahogy biztonságosnak érzi. én ha 50el kellene mennem valószínű a vérnyomásom vészes lelassulásától vagy az unalomtól esnék le a motorról és kampec...
ma kaptunk egyet 03.29-ei....
Akkor addig
hamar, 1-2 hét....
Sziasztok. Vizsgázik a Kiyo propark blokkoló a motoron. Beleszaladtam 50-s táblánál 70-75-el,egy rettegett scs 103-ba. Egyenlőre várakozó álláspont van. Kapott valaki mostanában büntit? Mennyi idő alatt küldik ki a papírost?
Nehéz? ....nem sok igazoltatásod lehetett még... , de ne is legyen........amúgy nem nagyon büntetnek engem sem sőt volt vagy 1,5 éve az utolsó függetlenül attól, hogy tényleg hetente igazoltatnak a kamionnal, de eddig nem nagyon fogtam ki kötözködő szervet......,de a lehetőség fennál, túl nagy a hatalom a kezükben és csak rajtuk múlik visszaélnek-e vele vagy sem......,de a még nagyobb baj a bírságok normál dolgozó számára kifizethetetlen összege.....mondjuk megállít, telefon, öv, index nem volt sávváltáskor, most ezt hatványozza és rögtön 150000 lesz a bünti sőt talán rögtön 3-nak is számít ami azonnal bíróságot jelent az új törvény szerint...pedig csak a szomszéd utcába a boltba ment ki az ember és ugyan valóban szabsértéseket követ el, de ekkora büntetésnek kell járni ezekért?.......ha csak azt nézem, hogy nekünk a helyszíni lehet 2 milla és van pár kollégám aki már kapott másfeleket, tönkre is mentek bele nem akárhogy....nyugaton közelébe sem jár ezeknek az összegeknek a büntik, spanyol, francia ahol magasnak számít, de ott is egy korong ami nálunk 400000 alappal indul ott 150€ ami 45 rugó, majd a tizede......ami nálunk folyik az a melósok kriminalizálása, bűnözővé tétele mert elég 1-2 ilyen bünti és nincs esélye a dolgozónak, vagy megszerzi bűn útján a lét vagy megy közmunkára.......normális ez?...
de vannak még hülyébbek ..... beleértve önmagam is
szerintem meg mindenki hülye