Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy, hogy fizetsz, mert nem szeretnél ülni.....
engem se igen fotóznak le... egyrészt mert alig megyek másrészt meg sosem sietek
bár vannak trükkös helyek, van felénk olyan is hogy egyik oldalról 30as a tábla másikról meg 40
szerencsére a 30as felől szoktam menni gyakrabban
Amíg a "felderítési arány" -vagy hogy mondják ezt- nem javul, addig mind1 mekkora bünti nem talál meg. Eddig se kaptam itthon..pedig nem vagyok egy angyal, úgyhogy aggódni sem aggódom túlzottan
én eddig is betartottam, ezután is be fogom.....
Amúgy én a rádióban állandóan be sms-ezőktől vagyok kissé kiadva, hogy hol mérnek és lassan...stb.
Hát bazze..... nem kell gyorsan menni és kibaszottul nem érdekel, hogy hol mérnek, még azokat is nézegessem? Eléggé elvonja a figyelmet a vezetésről, hogy ha állandóan a mérőkocsikat keresi az ember...ami ugye sokszor civil, tehát nem sok esély van rá.... ráadásul ha valaki a kocsiból veszi észre, akkor már késő..... de miért nem megy a megengedett sebességgel?
ha ül valaki, abból hogyan van bevétele az államnak?
az kiadás.... mert etetni, tartani kell és fizetni a rá vigyázókat
azért fura hogy nemigen olvasni olyant hogy ezentúl betartom a szabályokat.
csak azt hogy mekkora köcsögök ezek mekkora szemetek azok......
Hiszed......a bevétel a lényeg....szerintük....
éppen ezt mondták utoljára, hogy nem ültetik le mégsem a szabálytalankodókat..... a valódi bűnözőkre sincs elég hely, hát még erre..... majd sokan kapnak felfüggesztettet mert 2x átlépték a záróvonalat és egyszer nem indexeltek?
..s mivel a napi 5 rugó, amit a hűvösben csücsüléssel lehet törleszteni, több mint a többség nettó fizetése, így szerintem elég népszerű lesz ez a fajta törlesztés. Aztán majd kitalálnak valami mást, mert ez tiszta ráfizetés lesz az államnak. Bár Pintér bácsi építhet börtönöket majd kedvére..
Akkor ül...nem lesz adók módjára behajtás, csak közmunka, vagy hűvösben ülés.....elméletileg...
hát leülni tuti nem lehet.... mert "szék" az nincs...
a közmunkás sem lesz sokkal több, mert akinek valamilyen betegsége van, az nem fogható közmunkára.....akkor az megúszta?
Nem véletlen lehet leülni/ledolgozni. Szerinted kik fogják építeni a stadionokat? Mert hogy nem a munkaerő lesz ott se megfizetve az tuti.
Csak sokaknak a kasszában sincs.......
Nem hagynak senkit az út szélén.. elkísérik a kasszáig
Már egy eset is érdekes..... mai "egyszerű" Magyarországi világunkban ki járkál 30-50-80-100 ezressel a zsebében? Mikor a havi jövedelme lehet kevesebb, amit ugye van bőven hová tenni.....
Megint sikerült a büntetési tételeket a jövedelemhez illeszteni!
Záróvonalon, index nélkül előzés az már kettőnek számít?
Ebben még tárgyalások folynak. De például a tev az, hogy ha 3x szabs.-ot elkövetsz akkor elveszik a vezetői engedélyed. Vagy például lesz halmazat a helyszínen, tehát ha a fix összegesekből többet elkövetsz akkor nem feljelentés van, hanem összeadott összegek és egy nagyobb bírság.

Kialakulóban van ez még....folynak a háttérben a nagy viták....
Majd, ha hatályos lesz belevetem magam....
pl. a lejárt műszaki vizsgával kapcsolatban tök ellentmondásos amit írnak (mennyi ideje járt le, mennyire büntetik, elveszik -e a forgalmit stb)
a "három csapás" sem tiszta teljesen... a vezetéstől való eltiltáshoz három jogerős elmarasztalás kell? ráadásul ott is max. egy hónaptól max 12 hónapig mindenfélét írtak, h mennyi időre tilthatják el a jóembert...
köszi az infót!
Ha egyértelmű a válasz, akkor miért kérdezel?
A közúti forgalomban való részvétel feltétele a magadnál hordott érvényes, vezetett kategóriára szóló jogosítvány.

Tehát nem. Mert nincs nálad.

Ez olyan, hogy ha nekem el sem vették..... de otthon hagytam, nem vezethetek. Ennyi..... kiskapu ebben hogyan lehetne?
Na erre nem koncentráltam, de úgy emlékszem úgy van ahogy írod....
Nem engedély nélküli vezetést valósítanál meg, hanem csak vezetői engedélyét nem tartotta magánál-t..... kisebb bünti. Várd ki, ha már eddig kibírtad.....vagy nem?
és a kresz ugyanaz a gépes vizsga?
gondolom az A kategóriás tananyagból

gondoltam hogy nem 30 ezer lesz ez a kategória
Ha 14.éig vonták be a jogosítványomat de 14. szombat akkor 14.én motorozhatok vagy csak ha már kezemben van a jogsim? végülis egyértelmű a válasz de hátha van kiskapu
49.000 Ft itt Balassagyarmaton. Pár órás oktatás. Akiben látják a tudást annak kevesebb, aki gyengécske annak több óra. Tudatlant a forgalomba nem engednek ki. Ez így helyes....