Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hallottam, hogy addig még jó pár helyen módosítják. Konkrétan mi érdekel?

Példa, mondjuk elkövetsz egy szabs.-t én nekem meg van rá határozva 30.000 Ft értékű helyszíni bírság, te nem fogadod el, ezért feljelentelek, a szabs. előadónál is fix az összeg 60.000. Szóval egyértelmű, hogy nem érdemes beugatni a rendőrnek és elküldeni a fenébe.................mondjuk ez konkrétan nem baj.

A fix. magas értékek nem tetszenek nekem se.....remélem negatívba korrigálnak rajta....
erre a b125-re jelentkezett már valaki?
hogy megy ez gyakorlatban?
mert írni lehet sokmindet....
szia pohi!
tudsz valamit az ápr.15 -i szabs. változásokról? mindenhol lehozták a rendelet kivonatát, de a gyakorlati alkalmazásról nagy a hallgatás...
mennyivel egyszerűbb ha nioncs..ugyebár..merugy nem koszolódik..többek közt.
nyilván nem pontosan és részletesen idéztem....de a hivatalos jogszabályban pontosan és részletesen.... mindenre kitérően le van írva, hogy hol, hogyan ....stb.
annak könnyű aki tudja a kombinációt

("Biztosúr! segítek, U-val kezdődik.. )
parkolójegy.....
pár éve voltunk gyulán fürdőzni aztán egy egész napos jegyet vettünk
ebéd után kiszaladtam az autóhoz, aztán a parkolójegy full fekete volt a naptól/hőtől
ez ugye megint relativ..mert én jol el tudom olvasni--
Mintha lenne olyan kitétel is hogy jól olvashatónak kellene lennie..talán még az is le van írva hogy hány méterről..
semmit.ezt is tudom
a hatósági jelzés az maga a rendszám.az pedig jol látható.van itt egy kis joghézag.olyan mint a parkolójegy.kérjük jol látható helyre a szélvédő mögé helyezni.......tehát:ne a jegy legyen jol látható,hanem a hely.és melyik szélvédő?első vagy hátsó?mert ha én hátrarakom mert elől zavar a sok kurva cetli? persze le lehet itt állni vitatkozni hogy ugysem állja meg a helyét.Dehogynem.csak mert tudom hogy igen.
itt még a buráját is ki tudom venni a nyomorultnak, ugrasztotta is az arrébb dekkoló sünöket , de rábaszott.
Soha nem voltam még arra...bocsi...
Persze mert az alaptörvényt meghozták, de a régi ahhoz tartozó mellékletet ami a 218-as volt azt még nem változtatták meg. Ez lesz majd megszüntetve és kiadva helyette egy új.
Akkor jó irányba haladt végül is
Jól láthatóak azok csak más szögből
ha nagyon meg akarnak találni meg is találnak.és akkor úgyis keresnek olyan dolgot,amibe beleköthetnek és megbüntetnek. egy kis városban nem érdemes felhívni magadra a figyelmet,mert ott nem nagyon lehet észrevétlenül elbújni...
köszi a választ :)
csak hitelesített, szabályszerűen végrehajtott, minden kétséget kizáróan bizonyító erejű fényképpel (amin gyorshajtást rögzítettek) tudnak kezdeni valamit ellened......
csá! nekem most van egy kis problémám a yardokkal... néha néha meg szoktam húzogatni a bajszát a gépnek és valószínűleg vki köpött a rendőröknek mert már a fél város azt beszéli hogy engem keresnek mert " száguldozok" ! oylanokat mondta hogy lejönnek házhoz meg stb.. tudnak vmit tenni ellenem ha netán útközbe megállítanak és mondják hogy engem kerestek mert én blabla.... de ha jól tudom csak a trafipaxal bírják bizonyítani akkor tudnának csak megbüntetni...
Ez a másik kedvencem....
Na ez most mi? Na ne már, hogy éppen ott és úgy kikopott a festék!

Mit is mond a KRESZ, elindulás előtt köteles a vezető meggyőződni, hogy a hatósági jelzések tiszták, jól láthatóak-e.

A másik meg a vonóhorog.

Érdekes, az autósokat egyikért sem piszkálják a rend őrei (-nek felöltöztetett pénzbehajtók)
videózni akartam, csak nem volt időm átkapcsolni a telefont
küldd be a képet a BLIKK-be,kapsz 10ezer forintot,mint olvasóriporter és a megjelenés után egyből kivizsgálják az esetet az elöljárók (amúgy sok ilyet küldenek be tényleg pl.tilosban parkoló rendőrautó-és a nyilvánosság miatt ki is szokták vizsgálni)
M0-ás, Megyeri-híd felé.... leállósáv.
Menetiránnyal szembe fordulva, tolatott a leállósávon !

Ez biztos nem veszélyes és szabad is.......
De amikor valaki 80 helyett 90-el megy ott, az közveszélyes az egész emberiségre!
Üdv mindenkinek!

Vettem a vasra 2 Yoshimura RS-3 dobot, ámerikából. Szolídnak mondható hang, de azért a gyárinál jóval öblösebb. Nem álltam még az út mellet mikor elmentem magam mellett, így annyira azért nem vagyok biztos benne, de szerintem nincs zavaró hangja. Mivel ámerikai, természetesen nagy usa felirat a dobok oldalán, E betű persze nincs. Mire számíthatok egy KPM/rendőri ellenőrzés alkalmával?