Én értem, hogy a szabálysértő az út szélén álló rendőrre találkozik és fáj neki a büntetés, valamint nem tetszik neki.
A bűnözők, meg a fedett nyomozókat nem szeretik és a sima nyomozókat, felderítőket.
A közbiztonság, annyira nem rossz szerintem, mint amilyennek be van állítva. Persze lehetne jobb, de addig amíg az emberek nem fognak össze (a rendőrnek tanúkutatás során mindenki azt mondja nem láttam semmit), valamint a rendőrt csak mocskolják egyesek a helyett, hogy összefognának vele a bűnözőkkel szemben, addig nem fog változni semmi.
Én hiába szeretnék keményebb törvényeket a bűnözők ellen és több börtönt, ahol elférnek (mert ugye a gyengén dolgozó rendőrség miatt 150%-200%-on vannak a jelenlegi börtönök), ha az emberek nem állnak ki a cél mellett, csak morognak arctalanul,, aztán ha élesben kellene mondani valamit akkor csendben vannak....stb.
Nézd, csak abból tudok kiindulni, amivel találkozom. Nagyon jól tudod te is, hogy a közbiztonság csúnyán hagy kívánni valót maga után. Nagyon jól tudod, hogy sok rendőr dísznek van, mert érdemben semmit nem csinál (feljelentésről való lebeszélés, azok elbagatellizálása, stb...). Nem mondom, hogy mindenki ilyen, nagyon jól tudom, hogy sok becsületes rendőr van, aki rendesen végzi a munkáját, ettől függetlenül az átlagember (jelen esetben én is) pont nem ezzel találkozik! Így a véleményemen sincs csodálkozni való.
a rádió 4 percenként mondta be,hogy hol mérnek Fehérváron,hetente kétszer tuti kint vannak ugyanazon a helyen,haver mondta(ő mért)hogy 2 óra alatt 91,azaz kilencvenegyen mentek bele.
a minimális 30ezerrel számolva is megvan kettőjük éves fizetése...
ha az lenne a céljuk,hogy a balesetek számát csökkentsék,akkor jól lát6óan,baleseti gócpontoknál mérnének...azt már csak a hülye hiszi,hogy ez a céljuk.céljuk a pénz behajtása.
ez akkor lenne korrekt,ha úgy lenne,ahogy pl.az M3-as bevezető szakaszán.
ki van téve a tábla:baleseti gócpont-radar controll.
és csak ilyen helyen lehetne mérni.nem bokrok meg autók mögül civil kocsiból...
A rendőr.
ÉN kijöttem a domb mögül.Látom a fehér ótót 110-el.Elmegyek mellett és én őt nézem ő meg fordul utánam a vicces felhajtós sisakban.Benn ülve a kocsiban.
Motor meg letámasztva a kocsi mellett.
Fenének nem hajtotta inkább azt.
Az a rohdt EU csúcs miatt kaptam 2 csekket eddig 17 év alatt mert az ország rendőreinek 2/3-a gödöllőn dekkolt. És unaloműzésképp mindíg a kivezetőn csattogtatták a kamerát.
Meg eccer egy motoros yard vasvár előtt kocsiban ülve sisakban kapott le.Mindezt tavaly.Azóta nem mert jobban figyelek a sebességmérőre.
Tehát nem lehetetlen a csekkmentesség csak kurva nehéz.
nem az a gáz, h nem közlekednek, az csk jó hír. a gáz, hogy az utak tele vannak olyanokkal, akik simán 80-nal tökörésznek, nehogy csekket kapjanak, és nyolcvannál is satut nyomnak, ha látnak egy trafit na ez a balesetveszélyes.
Azért ez kicsit túlzás.. havi 4-5ezret megy a kocsi, meg hébe-hóba a motorba is szaladnak a kilométerek, aztán mégse kaptunk még csekket másfél-két évenkéntnél sűrűbben
előbb-utóbb nem fog közlekedni a pórnép.
miután ismét kitalálják hogy törvénysértő a blokkoló, utána szerintem sokan leteszik a járművet amikor kapják a havi 4-5-6 30k csekkel
Sajnos amit Mo-n egyszer leírnak hivatalosan...MÉG HA EGYÉRTELMŰEN NEM IGAZ VAGY HAZUGSÁG.... az akkor is él, mert le lett írva egy hatóság álltal. Ennyi
mondjuk az se elhanyagol6ó,hogy Szombathelyről(mivel oda tartozik az összes ügy)egy olyan nímand ügyintéző mondja meg a frankót pl. ilyen esetekben,aki lehet,hogy Pesten nem is merne autóval keresztül menni,azt meg nem is tudja esetleg,hol van az az utca....ááááá,kabaré ez az ország.
Na többek közt az ilyen sztorik miatt van fönt a lézerblokkoló nálam is a motoron! Nem vagyok álszent, nem tartom be mindenhol a sebességkorlátozást, így nyilván ezért is, de a sündőrség módszerei miatt is! Lassan kezdenek egy útonálló bandára hasonlítani, akik a sarcot szedik be, semmint ténylegesen rendfenntartó szervezetre!
Azt a leborult szivarvégit, ez aztán kacifántos ügy. Ha az illető megnyerné a pert, utána még az ügyintézőt is be kellene perelni, hanyag munkavégzés miatt. A szabályok ismeretének hiánya vagy rosszul alkalmazása nem mentesít a felelősség alól.
Szervusztok!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Akkor a Narancs szín az Narancs szín marad ha metál volt ha nem volt metál!:D
hgyurci-nak üzenem, hogy az Április 28-át nem tudom mire írta, de ha a Komárom-i Motoros Találkozóra, akkor le ne késse nekem, mert az Április 20-21-22-én lesz megrendezve a Monostori Ifjúsági Táborban!
Azt hiszem, itt sportmotoron van már az Eseménynaptárban is bejegyzés róla!
Köszönöm szépen ismételten a segítségeteket!
Motoros Üdvözlettel: Tóth Béla
A munkáját végzi, nem különösebben boldog ha gyorsan hajt valaki és ha nem akkor sem sír hidd el. Aki visszajön és kulturáltan megkérdezi az meg is kapja a választ. Aki messziről őrjöngve fényképez az meg nem tiszta szerzet. Csak egy nagy vicc.
A bűnözők, meg a fedett nyomozókat nem szeretik és a sima nyomozókat, felderítőket.
A közbiztonság, annyira nem rossz szerintem, mint amilyennek be van állítva. Persze lehetne jobb, de addig amíg az emberek nem fognak össze (a rendőrnek tanúkutatás során mindenki azt mondja nem láttam semmit), valamint a rendőrt csak mocskolják egyesek a helyett, hogy összefognának vele a bűnözőkkel szemben, addig nem fog változni semmi.
Én hiába szeretnék keményebb törvényeket a bűnözők ellen és több börtönt, ahol elférnek (mert ugye a gyengén dolgozó rendőrség miatt 150%-200%-on vannak a jelenlegi börtönök), ha az emberek nem állnak ki a cél mellett, csak morognak arctalanul,, aztán ha élesben kellene mondani valamit akkor csendben vannak....stb.
a minimális 30ezerrel számolva is megvan kettőjük éves fizetése...
ez akkor lenne korrekt,ha úgy lenne,ahogy pl.az M3-as bevezető szakaszán.
ki van téve a tábla:baleseti gócpont-radar controll.
és csak ilyen helyen lehetne mérni.nem bokrok meg autók mögül civil kocsiból...
ÉN kijöttem a domb mögül.Látom a fehér ótót 110-el.Elmegyek mellett és én őt nézem ő meg fordul utánam a vicces felhajtós sisakban.Benn ülve a kocsiban.
Motor meg letámasztva a kocsi mellett.
Fenének nem hajtotta inkább azt.
Meg eccer egy motoros yard vasvár előtt kocsiban ülve sisakban kapott le.Mindezt tavaly.Azóta nem mert jobban figyelek a sebességmérőre.
Tehát nem lehetetlen a csekkmentesség csak kurva nehéz.
és különben is: a sebességmérés nem csökkenti a balesetek számát
miután ismét kitalálják hogy törvénysértő a blokkoló, utána szerintem sokan leteszik a járművet amikor kapják a havi 4-5-6 30k csekkel
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Akkor a Narancs szín az Narancs szín marad ha metál volt ha nem volt metál!:D
hgyurci-nak üzenem, hogy az Április 28-át nem tudom mire írta, de ha a Komárom-i Motoros Találkozóra, akkor le ne késse nekem, mert az Április 20-21-22-én lesz megrendezve a Monostori Ifjúsági Táborban!
Azt hiszem, itt sportmotoron van már az Eseménynaptárban is bejegyzés róla!
Köszönöm szépen ismételten a segítségeteket!
Motoros Üdvözlettel: Tóth Béla